Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opalizująco czekoladowa

Wanienka.Czy polecacie zwykłą czy np.Fisher prica?

Polecane posty

Nie kupuj tego badziewia z FP!!!! Miałam tę wanienkę - tak szybko jak ją kupiłam tak szybko się pozbyłam - kapałam w niej bliźniaki tylko raz - TRAGEDIA! Ten materiał jest strasznie wysoko usytuowany, tak że trzeba by nalać pełniutką wanienkę wody by Brzdąc miał zanurzone porządnie nóżki i częściowo plecki i pupkę. Dodatkowo na dnie jest takie dziwne \"cuś\" co niby ma ułatwiac stabilne siedzenie Malucha w wanience (nie wiem jak bym miała Dzieci tam posadzić.....naprawdę), które blokuje obniżenie Dziecka na tej płachcie tak by zanurzone jakoś byle jak w wodzie. Poza tym Dziecko się zsuwa z tego materiału..... TRAGEDIA a drogie jak cholera! Jednak co tradycyjne wanienki to tradycyjne wanienki.

polecam zwykła te z fisher sa do bani tak jak wyzej kolezanka opisała.

polecam wanienkę z IKEI; ktoś kiedys pisał, że dziecko szybko z niej wyrasta; ale przecież siedzące dziecko rzadko kiedy chce leżeć w kąpieli; a na siedząco mieści sie doskonale; dno jest wykończone paskami antypoślizgowymi; poręczna i łatwiej ja przechować;

Ja również miałam tą z IKEI....polecam!

Ja mam ta z fisher price, uzywam jej juz osmy miesiac i jest super ! Bardzo ja sobie chwale. Nie wiem dlaczego kolezankom nieodpowiada - jak widac kazdy ma inny gust. Bardzo mi bylo wygodnie szczegolnie w okresie noworodkowym kiedy doslownie nie wiedzialam i troche balam sie kapac malego bo to nasze pierwsze dziecko czyli doswiadczenia zero :) I material mi sie nie zeslizgiwal :)

Ja polecam tradycyjną na stelażu :-) super!! a po drugie dzieci z wanienek szybko wyrastają i "przenoszą" sie do wanny :-) więc ten wydatek wydaje mi sie niekonieczny :-) pozdrawiam