Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja nie będę już nikim

sparzyłam się i starczy. wyciągam wnioski

Polecane posty

Gość a ja nie będę już nikim

na przyszłość. nie zakocham się. lubie historie miłosne ale nie wierzę, że to się może przydarzyć naprawdę w życiu. w kinie, w literaturze. w muzyce tak. w życiu - nie. i czytanie historii z kafe mnie utwierdza w tym. niestety... dlatego już nie szukam. nie chcę mieć złamanego serca już nigdy więcej.

Gość no i fajnie
lala:-) nikt Cię nie zmusze zjedza cie koty:-)

Gość czarna_róża
Falstart:D Jeszcze się nie sparzyłaś.

Gość a ja nie będę już z nikim
faktycznie, pewnie mnie zjedzą koty :D

Gość tak Ci się tylko wydaje
ja się mogę założyć :p lubię darmową kasę :P

Gość no...to..pisz..
co Ci zrobił i po jakim czasie??? To pomaga, kiedy wywali się smutki :)) Tulę 👄 🌼

Gość to jak sie sparzyłaś
kiedy się nie zakochałaś???? Chciałaś zyć z jakimś panem X ???

kochałam. raz. starczy. zderzenie z rzeczywistością było bolesne. facet miał pannę na boku. miłość rozwiała się jak dym na wodzie, serce mi pękło, duma mną targała :) było, minęło. jak to ktoś powiedział: miłość to takie coś, czego nie ma. to znaczy ja mam wrazenie (poparte doświadczeniem), że kochają wyłącznie kobiety. mężczyźni nie kochają. mam kolegów. lubimy się, gdy rozmawiamy o ksiązkach, filmach, grach komputerowych... są wtedy normlanymi, sensownymi istotami myślącymi. aż nagle wstępuje w nich demon seksu i wszystko niszczy. ja ich nawet rozumiem. to fizjologia, tak są "zrobieni"... ze szkodą dla mnie (dla nas) - co widać na kafeterii - gdzie tyle złamanych serc.

a możesz napisać jak się dowiedziałaś??? proszę :((

życzliwi ludzie mi otworzyli oczy. nie zaprzeczał. nie mogłam tak dalej... eh... życie :) nie chce mi się wnikać w bolesne szczegóły. założyłam sobie bana na miłość :) i - mówię wyłącznie w swoim imieniu, nie generalizuję - tak jest lepiej. serce nie boli. nie muszę się spinać dla facetów. mam kolegę. fajnie nam się gada. rozumiemy się bardzo, podobne poczucie humoru, podobne zainteresowania, on jest trochę starszy, kupę rzeczy wie o świecie... powiedział mi niedawno, że gdyby nie był żonaty, to bym wolna po świecie nie biegała :) ale to tylko takie żarty.

nie chciałabym nigdy być tą trzecią ani być z kimś, kto nie umie uszanować siebie i swojego związku. a poza tym, no właśnie... faceci są ok, ale jak nie podchodzą bliżej niż metr... :)

To jednak szczęście w nieszczęściu że się nie wypierał :(( Wiesz ja często facet potrafi jeszcze w takiej sytuacji robić z kobiety wariatkę :(( Będzie dobrze, nie wszyscy są tacy, np. Twój kolega tali nie jest :))

mój kolega święty nie jest :) poza tym... niestety zajęty. mam pecha :P

no właśnie ja się nie zadaję już z nikim :)

na kafe siedza same prkktycznie osoby nieszczesliwe bo tylko takie szukaja pocieszenia na internecie tutaj kumuluja sie wszystkie nieszczescia milosne ale przeciez kafeteria to nie caly swiat chociaz wiadomo tz ze zycie to nie romantyczny film do wszystkiego trzeba miec dystans i nie zamykac sie🖐️ chociaz po zawodzie milosnym to roznie bywa

Gość mój mi wmawiał przez pół
roku że tamta nic nie znaczy, że to tylko znajoma a potem z tej znajomości zrobiła się ciąża 😭 Twój przynajmniej umiał się przyznać a nie kręcił miesiącami... ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :P Długo nie mogła zaufać nikomu a teraz jestem z kimś kto jest taki jak chciałam :))

no właśnie ja jestem ta sparzona :) ale już nie nieszczęśliwa - bo znalazłam lekarstwo na miłość. może nie najlepsze ale bardzo skuteczne.

jakie lekarstwo??? To że nie chcesz teraz nikogo?? nie wiem czy to dobre dla Ciebie :(( Nie wszyscy są kłamcami...