Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luśka.

**ZARAZ SIE PORYCZE****

Polecane posty

Rodzice byli 2 tygodnie na wycieczce, wrocili Dzis caly dzien sprzatalam, pomywalam, wycieralam kurze, itd, Wrocili i .... i stwierdzili ze jestem jebanym brudasem, ktory nic nie potrafi... A wiecie dlaczego? Bo szampon stal nie po tej stronie wanny po ktorej powinien :(:(:(:(:(:(:(

Ale mam doła :( Ale chyba maja racje, ja naprawde jestem nikim :( Czlowiek bez perspektyw, w trakcie lipnych studiów, ktore oni mi sami wybrali, bez kasy, mieszkania :(

Gość no to masz kobito
przerypane:(

Gość no to masz kobito
przeciez oni Cie dołują, to przez nich tak myslisz.

Gość phiii
phi moi tak mowia caly czas ja juz na to leje jak wracaja to sprzatam po lebkacvh bez wysilku itak nie docenia :O

Gość wiem jaki to bol
mialam tak samo rodzice wyjechali na pare dni wiec zrobilam porzadki bo przy nich sie nie da zyc w czystosci, wszystko mialam pieknie, ladnie a jak przyjechali to sie zaczelo pieklo ze tyle brudu w domu co ja calymi dniami robie ze nawet posprzatac nie potrafie, a bylo tak czysto jak nigdy w tym domu, juz mam ich serdecznie dosc wyprowadzam sie i koniec

phiii, a ja sie naprawde staralam.. i tak dodatiowo uslyszalam ze jak mi sie nie podoa to to ich mieszkanie i moge sie wynosic :( i z checia bym to zrobila, tylko ze mnie nie stac :(

gejsza88, czyli nie jestem sama. Przez te 2 tygodsnie wypoczelam jak nigdy... A teraz znowu codzien bede slyszala ze jestem debilem, ktory do niczego sie nie nadaje, ktory nic nie umie

nie, nie piją... Prz6znam ze czesto mnie doluja, zwlaszcza ojciec. Przy obcych to potrafi opowiadac jakie to ona ma fajne dzieci, a kiedy jestemy sami to wyzywa od najgorszych :( nie mam juz sily... Ale najbardziej bioli mnie to ze od rodzicow to powinno sie miec wsparcie :(

moi pili, ale dolowali mnie strasznie i na trzezwo i po pijaku... ostatnio nawet sie nasluchalam... a mam juz 28 lat, swoja rodzine i sie ich boje... moze bedziesz madrzejsza ode mnie i wczesniej sie uniezaleznisz...ja jestem w trakcie zrywania stosunkow...

Gość wiem jaki to bol
mnie tez to boli bo nawet w najtrudniejszych zyciowych sytuacjach kiedy swiat mi sie walil nie moglam na nich liczyc, jedynie na to ze znow mnie opierdola nie wiadomo za co

Gość chardonay26
nie lam sie kobieto....przy kolejnej awanti poprostu odwroc sie na piecie i zacznij ich ignorowac....moja matka zawsze mnie ponizala i mowila ze do niczeo sie nie nadaje,chciala jak pozniej powiedziala zmobilizowac mnie do dzialania,pewnego dnia przestalam sie do niej odzywac,znalazlam dorywcza prace,i sie wyproadzilam.stanelam (o ktore nie prosze)z polskim jedzonkiem gdyz mieszkam poza granicami kraju...mam 27 lat....Powodzenia,i badz silna,pokaz im ze masz wlasne zdanie i zacznij sie stawiac....

luska mam identyczna sytuacje......A o ojcu nie wspomne,czasem jest ok ale czasami to po prostu rycze caly czas przez niego.....Nienawidze tego domu i chce sie stad jak najszybciej wyniesc.....Ale nie mam kasy i moze dopiero w czerwcu mi sie uda :-( Luska....jestem z taba

Gość chardonay26
oj...troche tekstu mi zjadlo...

ja mam 24.. w tym roku koncze studia i mam ogromna nadzieje ze znajde taka prace, ktora pozwoli mi sie utrzymac.. W przyszlym roku planujemy z chlopakiem wziac slub, poczatkowo chcialam mieszkac jescze z nimi i odkladac cala kase ktora zarohbie na wesele, bo nie chce od nich brac, wesele chcemy wyprawic sami... ale chyba nie dam rady :( wsyztsko mi sie wali :(

chardonay26 -- wiesz, to chyba zalezy od charakteru.. Ja tak nie potrafie, strasznie przyjmuje wsyztsko do sieie, nie potrafie sie tak odwrocic na pioecie, nawet jesli zamkne sie w swoim pokoju to slysze za sciana jak ojciec mowi mamie jakie ma debilne dzieci :(

to juz nie dlugo, 2-3 miesiace, dasz rade a potem napewno Ci sie uda, nie daj sie... i nie bierz od nich pieniedzy... wypomna Ci to w najmniej oczekiwanym momencie...

--> lady of darkness Do 12-stego roku życia myślałem że mam rodziców.. :P

Ja wam powiem ze na rodzine nie moglam liczyc,nie licze i liczyc nie bede ....Chce sie stad wyniesc i nie wracac nigdy.....

Carolima, wiem, dlatego nic od nich nie chce.. probuje dorabiac gdzie tylk osie da, zawsze mam z tego pare groszy ale nie starczy na utrzymanie.. Zawsze sie ludzilam ze ten rok bede mogla jescze z nimi pomieszkac i uzbierac choc troche kasy na nasz slyub, a teraz widze ze bede musiala sie wyprowadzic i cala kasa pojdzie na mieszkanie, a na slub trzeba bedzie wziac kredyt... ale chyba wole tak niz wykonczyc sie nerwowo..

Luska to zalezy od Ciebie!!!!!! Musisz znalezc w sobie sile i sie odwrocic!!! To ich wina, uzaleznili Cie od siebie.

Gejsza, ja tez o tym marze... przez te 2 tygdnie tak wypoczelam... a dzis znowu wrocily trzesące sie ręce, az szklanki nie moge utrzymac :( stres robi swoje :(