Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /Nika/

bramki do wykrywania metali???

Polecane posty

Gość /Nika/

Witam, za kilka dni po raz pierwszy polecę samolotem, ale mam pewien problem. Kilka lat temu przeszłam operację z powodu skoliozy, w czasie której do mojego kręgosłupa przymocowano dwie metalowe szyny. Teraz obawiam się, że jak będę na lotnisku przechodzić przez te bramki do wykrywania metali, przez które ponoc trzeba przejść przed wejściem do samolotu, to moge miec jakis problem :/ chciałam się zapytać czy te bramki wykrywają metale także w ciele człowieka?, czy może powinnam wziąść dokumenty potwierdzające ta operację? I co jak będę wracać i może będę musiała przejść przez taką bramkę na lotnisku w Dublinie? czy może musiałabym dać te dokumenty szpitalne do przetlumaczenia? A moze jest tu ktoś, kto też miał jakąś operację w czasie której wszczepiono mu cos metalowego, a potem tez leciał gdzieś samolotem? Bardzo proszę o jak najszybsze odpowiedzi.

policja sprawdza wtedy ręcznymi wykrywaczami, przygotuj się na wyjaśnienia po angielsku.

no ale jak na lotnisku jest to nie wiem, może dowiedz się w jakiejs informacji na lotnisku.

Gość /Nika/
dzięki, a może ktoś miał podobne doświadczenia i mógł by mi wytłumaczyć dokładniej??

Gość /Nika/
nikt wiecej? :(