Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

Proszę o jakieś opinie o BAby Design Mini

Polecane posty

Jak w temcie ;) Słyszałam, ze materiał na siedzisku się szybko niszczy, czy to prawda? Jak z kółkami? Rozjeżdżają się??

Ee ale to stare jest ;) Słyszałam, że ponoć mają kiepskie materiały. Ja miałam go przez miesiąc, nie zauważyłam jakiś specjalnych uchybień. Tyle, że dziecko ma mało miejsca jak jest grubo ubrane. Polecam Buggstera :) Świetny wózek!

Gość colombinka
dzieki, nie kupilam go jednak material na daszku nieciekawy, ciasno dziecku chociaz dla malucha ok, ale takiego do roku chyba. rzeczywiscie na miesiac uzytkowania.

Gość asiuniak85
Kupiłam ten wózek ok. 2m-ce temu. Póki co jestem bardzo zadowolona. Super się nim jeździ, wszędzie się zmieści. Mały, zgrabny. Rozkładane siedzenie do leżenia na czym mi bardzo zależało. Ja mam drobnego dzieciaczka (10 m-cy i 8 kg) więc myślę że mu dobrze. Ale jak ktoś ma małego grubaska to może być na dłuższą metę problem. Coś za coś - wózek jest lekki o jaki mi właśnie chodziło. Ogólnie polecam:) Wart jest tych pieniędzy i ja osobiście nie żałuję zakupu a bardzo długo się nad nim zastanawiam bo nie chciałam kupić badziewia.