Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajjkja23

nieoczekiwana wiadomość na gg

Polecane posty

Gość kajjkja23

byliśmy w firmie gdzie pracuje mój kochany, bo padł nam w domu net i chcieliśmy sprawdzić skrzynki i poszukać info o koncercie ja otwieram moje gg a tu wiadomosc od faceta z mojej grupy ze studiow: " :* :) " SZOK dla mojego faceta ale sie wkurzył ja też się wkurzyłam pogadałam z gościem 3 razy na gg -całkowicie normalne tematy typu film, teatr, zajęcia na uczelni, a na uczelni rozmawiam z nim czasem-ale normalnie calkowicie!, a on mi nagle zostawia wiadomosci zupelnie bez słów typu "buziak przytulenie buziak" i to prawie codziennie wieczorem! no i co tu począć? okay z niego kumpel, ale chyba stracił dystans, ja mu nigdy nie wysłałam nawet wirtualnego całusa, on wie, że kocham mojego faceta ponad życie i zadne mi romanse nie w glowie, a tu nagle takie wiadomosci i ja mu na nie nie odpisuje! a on dalej wysyła i jeszcze mój facet sie tak poirytował głupia sytuacja wkurzył się i napisał mu "hej tu damian, nie ma Ani, przekazać jej coś?" bezsens totalny czemu zwykły fajny kumpel wywija mi takie numery? takie infantylne wiadomosci teraz ja sie musze przejmowac glupimi calusami na gg a moj facet co sobie mysli? taka wiadomosc na gg od innego faceta :| jeszcze jakby w przywitaniu napisac całusa a pozniej normalnie rozmawiac, ale zostawiac wiadomosci pelne calusow i przytulen?i niczego wiecej wnich nie ma? totalna paranoja nie chce histeryzowac, ale dla mnie to nieco dziwne zostawiac takie wiadomosci kolezance z grupy, nie wiem, moze przesadzam, moze to dlatego, ze ja nie wysylam takich rzeczy, nie chce go nieslusznie osądzac ale do cholewki moj facet teraz nie wiadomo co sobie mysli bo moj kolega wyslal mi tak o sobie calusa, nie wiem po co eh zenada

Gość kajjkja23
tam nie wyskoczylo wszystko w poscie, w tej wiadomosci od niego byl calus przytulenie uscisk i usmiech

mi kiedys kumpel napisal "kocham Cie" pechc hcial ze na kompie siedzial wtedy moj i odczytal wiadomosc:D oczy mial jak denka od sloikow:D a kumpel byl nawalony:D i dlatego pisał takie bzdety:D uwierz mi ze bylam rozwnie zdziwiona jak moj facet a ja uwazam ze ty histeryzujesz:D

Gość kajjkja23
no ale codziennie wysyla mi jakies glupie emoty z przytulenikami i calusami, przy czym kiedys w ogole takich nie wysylal ja nie chce histeryzowac,ale on sie dziwnie zachowuje wzgledem mnie a do tego te wiadomosci i moj facet teraz sobie mysli,ze jakis typ mnie probuje wyrwac co za glupia sytuacja

Gość vriatka
ale masz dziecko problemy, ojej buzki na gg i co z tego!!!!!!! nie przesadzaj!

ale problem by wyslal ci jakies tam emotikony... omatko

Gość kajjkja23
no zebyscie wiedzialy jak kumpel z grupy ktorego codzien spotykasz wysyla takie emotikony codziennie to pozniej czujesz sie niekomfortowo na zajeciach jak sie gapi na Ciebie i w ogole alb jak facet zobaczy taka wiadomosc dzieki za wyrozumialosc wasze problemy są "lepsze"bo chodzi o drady, oszustwa itp a moj "gorszy" bo to tylko emotikony, a dla mnie kuzwa takie emotikony to niezreczna sytuacja, o

Gość vriatka
to powiedz to jemu a nie nam

Gość Niewierząca przeszłości
wiecie, bardziej chodzi o to, że jej facet odczytał wiadomośc i teraz jest wkurzony, pewnie i na nią też, niż samo to, że wogóle taką wiadomośc otrzymała. gdyby jej facet tego nie zobaczył, to sama by sobie z tym poradziła. czy tak ciężko wam skumac o co chodzi?

jejku tylko ja tu jestem taka mądra na tym forum :) i.........cieszę się bardzo że kumam o co chodzi, juuupi :):):)

Ty, podszywaczu piętro wyżej, jak ci tak jest do śmiechu, to załóż sobie topik na temat: "wredni podszywacze". Czy na tym forum nie pozostaje nic innego, jak zaczernienie sobie nicku, żeby wreszcie palanci przestali sie podszywac?

temat masakra :D:D:D w gimnazjum maja chyba powazniejsze problemy :D:D a facet autorki tez rozwalajacy jest :D