Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaf191919

czy mezczyzna ktory nie umie sie bić

Polecane posty

Gość a kogo widzą moje piękne oczy
ja zaszalałam?:o ja tam nic nie pisałam,ale zaraz sprawdzę:)

Gość wejdz na cat opole i szukaj
jak menel daje Ci w morde to chyba jasny sygnal

Gość a kogo widzą moje piękne oczy
dziwne to:o

mnei zawsze jakieś tałatajstwo zaczepiało, już od podstawówki. Pewnie dlatego, że byłem nad wiek wyrośnięty ;) Raz powiedziałem "spadaj mały" i wracałem do domu z okładem śliwkowym, jednak tanio się nie sprzedałem. Poźniej okazało się, że facet miał 30 na karku i nieciekawy życiorys a ja więcej szczęścia niż rozumu. To były czasy :P

rożnica między menelem a wysportowanym młodzieńcem w dresie jest nie tylko w pięściach ale i w nogach. Z doświadczenia wiem, że przed menelem można uciekać choćby raczkiem :classic_cool:

motorniczy ja widze ze chyba mialem racje.. :D kiedys z kumplem kolezance impreze rozwalilismy, skonczylo sie na podartych ciuchach, siniakach i szwach kolo oka wszystko wlasnie zeby sie pokazac przed jakimis smarkulami :o a potem sie okazalo ze to jakies niefajne towarzystwo bylo i dopiero sie zrobilo nieciekawie :p ale czlowiek madry nie omija bledow, tylko sie na nich uczy :p

tak wiec widocznie zle to ujelam byl to wysportowany, pijany napastnik zwany potocznie menelem gdyz zaczepia ludzi po piwie.

w dresie

Gość gocha_zzz
lepiej jak umie, jeśli nie potrafisz , postaraj się żeby to nie wyszło na jaw

Gość a jak sie o tym przekonac
isc na pierwszej randce na mecz? :D zeby potem mial okazje zaprezentowac umiejetnosci? :D Ja wcale nie chcialam mezczyzny ktory sie umie bic :P I mi sie moj podoba. I dalej nie wiem czy "umie" czy nie. Nie mial na szczescie okazji ;)

Gość gocha_zzz
a mój umie jest zawodnikiem k1 i ma wielkie bary mniam

Gość gośćggh88ffui
W zagrożeniu życia swojego lub swojej kobiety powinien umieć sie obronić,lubie męzczyzn którzy potrafią sie bić ale opanowanych,takich którzy siły używają w ostatecznosci,gdy ktoś ich zaatakuje..natomiast nie odrzuciłabym kogos tylko dlatego że nie umie sie bić

Gość odwaga i siła
Byłam już z facetem tchórzliwym niepotrafiącym sie bić,do tego nieszczerym niezdecydowanym co równiez wynikało z tego tchórzostwa i nigdy więcej na takich nie spojrze..nie chodzi o to że lubie bezmyslnych agresorów ale dla mnie siła odwaga umiejętnosc walki w razie czego są o wiele wazniejsze w przypadku mezczyzny niż uroda czy kasa...mezczyzna musi umieć obronić siebie i swoją kobiete,dzieci bez dwóch zdań,musi być silny fizycznie i nikt mi nie wmówi że nie da sie tego wypracować

Gość gośćp
Ale i tak każdy facet ma ograniczone możliwości, jakiś limit każdy ma. Zresztą - są silni i silniejsi.

Gość gość
Masz już dość masturbacji ? Twój drągal nie domaga ? Ciagle w pracy się masujesz ? http://e-masturbacja.pl Mi pomogli pomogą i Tobie

Gość gość
09:41 racja, też jestem tego samego zdania.Facet powinien umieć się obronić, bić się tylko w sytuacjach zagrożenia, ataku na jego osobę jako obrona siebie i swoich bliskich. Facet, który nie potrafi oddać byle łajzie która leci do niego z łapami niestety nie ma szans u mnie.

Gość gostek123
Byłbym w stanie poradzić sobie z byle łajzą, ale nie dałbym rady pokonać ulicznego zabijaki.