Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna18

Mój chłopak nie chce abym szła do faceta ginekologa tylko do kobiety mam iść

Polecane posty

Gość No dokładnie faceci są
o wiele lepsi od kobiet.

Gość Kogo ty chcesz słuchac
facetow z tego forum, nie mającym o niczym pojęcia i będą ci gadac że do kobiety, czy moze kobiet, ktore chyba lepiej wiedzą od nich?:o

Gość lekarza wybierasz ty
no tak, lepiej nie macać cycków tylko raka dostać. nie dać się zbadać facetowi bo to zdrada. proponuje przenosiny do Arabii Saudyjskiej albo do Iranu. tam są lekarze kobiety dla kobiet i sprawa załatwiona - wyboru nie ma. w naszej rozpasanej Polsce można jeszcze o zgrozo wybrac lekarza mężczyznę.

Gość niektóre wola facetów
bo ich podnieca jak zdejmuja przed nimi mjaty obiektywnie lekarz to lekarz a o kwalifikacjach decyduje nie płeć

Gość krasulkaw
tymbardziej powinnas isc do faceta jesli jest to pierwsza wizyta.U kobiety mozesz sie szybko zrazic

Gość Rób jak uważasz
ale kieruj sie przede wszystkim własnym dobrem a nie opiniami faceta, ze swej strony dodam że jednak wole chodzic do facetów.

ale najpierw pokaż cipkę swojemu chłopakowi

Gość Ja wcześniej
chodziłam do kobiet - najpierw jednej potem drugiej i nie wyobrazałam sobie pójść do faceta... Potem przez przypadek trafiłam do faceta, bo musiałam pójść do ginekologa a mojej lekarki nie było. Teraz chodze tylko do niego. Zawsze jest delikatny, przed badaniem wszystko mi dokładnie tłumaczy a potem samo badanie robi szybko, bo powtarza, że rozumie że to może być krepujące więc postara się zrobić wszystko sprawnie i szybko... No i zawsze ma czas odpowiedziec na wszystkie pytania.... Fakt, chodze do niego prywatnie mimo, że jestem ubezpieczona....

Gość przeciez napisała na początku
wiesz co ja jestem kobietą po przejsciach ginekologicznych. gdyby ci wszyscy ginekolodzy ktrzy mnie oglądali nie bylyby lekarzami tylko zwykłymi facetami czy kobitami i za oglądanie mnie płaciliby to byłabym bogata!!! byłam u wielu facetów i kobiet!!! kobiet nie polecam bo są mniej delikatne!!!

Gość Wizyty u kobiety nie wspominam
mile, zero delikatności i wszystko zrobione na odczep, nawet zapytać jej nie mogłam o nurtujące kwestie bo czas ja naglił.:o

wiesz, wstrzymaj się z tym pokazywaniem facetowi bo chyba jeszcze nie dojrzeliście do sexu jeśli macie takie problemy.

Gość Chyba musicie mieć
niewiele lat i mnóstwo kompleksów, ze z takiej sprawy robicie taki problem.:O

Mam 25 lat i również nie chciałbym aby moją dziewczynę(w twoim wieku) obmacywal inny facet zanim ją sam obejrzalem

Gość no to juz wiemy wsztsko
kobieta ginekolog jest niedelikatna i nie ma czasu facet ginekolog jest bardzo delikatny i czuły i zawsze ma czas wybirajcie facetów

no tak, trzeba najpierw obejrzeć żeby wiedzieć czy jest o co walczyć. może nie ma sensu i niech łazi to tego lekarza - faceta.

Nie masz jakiegos miasta oddalonego o kilka kilometrow gdzie przyjmuja dobrzy troche mlodsi lekarze?? Powiem ci tak...na swoja pierwsza wizyte tez poszlam do kobiety taki wlasnie stereotyp nie wspolzylam jeszcze...no i kobieta to lepiej sie mna zajmnie bo wie gdzie co i jak dotknac by krzywdy nie zrobic a tez bolu nie zadac....gorzej sie pomylic nie moglam....myslalam ze poprostu wizyta u ginekologa boli i jest bardzo nie przyjemna...po kilku miesiacach dostalam sie do ginekologa faceta i o dziwo wizyta u ginekologa od tej pory mnie o wiele mniej stresuje... Wybór należy do ciebie ale dokonaj jak najlepszego, pamietaj ze to ty bedziesz badana nie on...

widzę że dla mężczyzn to jest ważne aby być tym pierwszym , narazie się wstrzymam z wyprawą do ginekologa

Gość To jednak prawda
że na tym forum w co najmniej 90 % przesiadują zakompleksieni "faceci".:o

jasna pogoda dziewczyno! zanim weźmiesz się za współżycie daj się zbadać. przecież nigdy nie wiadomo czy jestes zupełnie zdrowa. chcesz sobie krzywdę zrobić?

dzieki za opinie szczególnie chłopaków szczególnie mi zależało na opiniach innych mężczyzn

Gość Wiesz co autorko
jesteście siebie warci! Zresztą sądzę, że ten topic założył facet!:O:O:O:O

Gość No to kieruj sie dalej
opiniami sfrustrowanych facetów a na pewno "daleko' zajedziesz.

Ja nie chodzę nie wiem jak lekarz mógłby mi włożyć wzierniek jak u mnie w błonie dziewiczej sa dwa male otworki co palec się nie mieści . Moje koleżanki mają inaczej spokojnie tampony wkładają

Gość Jeśli nie da się rady badać
przez pochwę to jest badanie przez odbyt wiec to nie jest usprawiedliwienie żeby nie chodzić i nie dbać o swoje zdrowie.

Gość BO TO TOPIC ZAŁOZONY
PRZEZ FACETA!:O

Gość Magda747
Tez polecam faceta - lekarza, bo jest delikatniejszy niz kobieta. Tym bardziej możesz się zorientowac o jego podejściu do pacjentek po tym, w jaki sposób przeprowadza wywiad przed badaniem. Mój zapytał mnie najpierw nie tylko o to, czy już współżyłam ale także o to, czy to moja pierwsza wizyta u ginekologa, czy miałam kiedys robione jakieś badania... Pokazał mi wcześniej przyrządy, którymi bedzie mnie badał. Pokazał, skąd je wyjmuje, ze są higieniczne... Wytłumaczył na czym będzie polegac badanie, jakie będa dla mnie odczucia, czy będzie bolało... itd Od tego czasu byłam już u róznych lekarzy i musze powiedzieć, że kobiety u których byłam nigdy nie były tak delikatne jak faceci... Cieszę się, że na pierwsza wizytę trafiłam do tego właśnie lekarza. Choć musze przyznać, że troche przez przypadek, bo wybierałam się do kobiety....