Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Żałoba po spermie.

Polecane posty

komiczne a pamiętasz rozmowę o byłych kobietach alkocholików?? stad;)

mnie chyba nic nie peszy Coż, nie ukrywam że to "chyba" bardzo mnie zastanawia...:)

Gość Ju...
Miesiączka sterylna? Tak - do czasu jej dopływu do pochwy. Obrzydliwy temat. Fuj:o Smacznego.

tia....z krwi wyjdźmy:) wrócmy z powrotem do smacznych rzeczy, czyli do męskiej spermy:) to jest cacy.:)

"Coż, nie ukrywam że to "chyba" bardzo mnie zastanawia.." bo byc moze cos takiego jest, czego nie znam na razie... ike - do seksu akurat kobieta z przeszloscia moze być :P a do związku, musialbym ją zlustrowac dokladnie, ale na pewno nie chcialbym takiej, jak ta laska ktorą wspieralas w tamtym temacie

krew tez nie jest obrzydliwa jakos specjalnie.... minety podczas miesiaczki wolalbym nie robic (chyba, ze laska ma tampon) ale stosunek jak najbardziej

stosunek tak ale nigdy pozwalam się facetowi zblizac twarzą w dolne rejony podczas miesiączki nie czuję sie komfortowo szczerze mówić az mnie otrzasnęło po przeczytaniu twojego postu :O

to jest włąśnie to co napisała Haris, a o czym wspomniałam wyżej: Kobieta po prostu ma pewną wrodzoną skromność, wrażliwość i wstydliwość, i pewnych rzeczy po prostu nie zażąda od faceta.

"szczerze mówić az mnie otrzasnęło po przeczytaniu twojego postu" sory, akurat nie chcialem byc obrzydliwy... Twoje podejscie ma wiekszosc kobiet, choć alkohol oraz naprawde ogromna ochota, potrafia czasem przelamac te blokady Ps od razu zaznaczam, nie spijam kobiet majacych okres, by je wylizać :P

"Kobieta po prostu ma pewną wrodzoną skromność, wrażliwość i wstydliwość, i pewnych rzeczy po prostu nie zażąda od faceta" tylko pojdzie do innego, ktory jej to zrobi bez proszenia :P a facetwo tez jest wielu, ktorzy boja sie poprosic kobiete o coś...

retro - akurat jak kulą w płot :p komiczne - nie wydaje mi się, dla mnie krew jest obrzydliwa, ma metaliczny posmak i mdły zapach i zaden alkohol nie spowoduje że zapomne, ze mam okres (a pije niewiele, ale to już inna historia) być moze mój facet tak by tego nie odczuwał, i może nawet miałby ochotę, ale skoro ja nie bede odprężona, zrelaksowana podczas minety to naprawde....szkoda języka

Gość Ju...
Haris, smakowałaś?:P

takiej z miesiączki to nie (fak o czym my w ogole rozmawiamy) ale kazdy z nas chyba oblizał kiedyś zraniony palec?

retro - akurat jak kulą w płot Czyli nie masz Haris wrodzonej skromności, wstydliwości i wrażliwości. Rozumiem. Przepraszam. Pomyłka. :) :)

na poparcie swojego twierdzneia mialem kobiete, mężatke zresztą... z mezem po bożemu, 5 minut, wytrysk i lulu... czula, ze cos jest nie tak.. choc orgazm pochwowy czasem miewała... mąż nigdy nie pieścił jej oralnie... miała tak wrażliwą łechtaczke, że dochodziła po kilkunastu sekundach...

Haris skoro tak, to po jakiemu nie dajesz się chlapnąć w czasie miesiączki..? coż tu sobie troszkę zaprzeczasz....:)

miała tak wrażliwą łechtaczke, że dochodziła po kilkunastu sekundach.. Trywializując: toś się bracie nie narobił...!:)

retro nie bedę odpowiadac na durne pytania gdybys czytala za zrozumieniem moja poprzednie posty na ten temat, w ogole nie musialabys go zadawac :O

Gość Ju...
Nie kłóćcie się. Po co? Rozmawiają dwie blondynki: -Ale tu spermą smierdzi! -Upss, przepraszam, odbilo mi się:o

retro nie bedę odpowiadac na durne pytania gdybys czytala za zrozumieniem moja poprzednie posty na ten temat, w ogole nie musialabys go zadawac Własnie musze zadawać bo wyrażasz się chaotycznie i twoje posty są niespójne...:) Ale w zasadzie przeżyję bez twojej odpowiedzi, wyobraź sobie:) ( Boże, co za agresja.....!:) :) KOlejna furiatka, czy jak....? :)

"Trywializując: toś się bracie nie narobił..." no nie narobiłem, a musze przyznac ze lubie tę robote, gdy mam widoczne efekty :P

ale czy nagroda nadchodząca po długotrwałym wysiłku nie jest bardziej satysfakcjonująca niż taka która nadchodzi natychmiast jak po nacisnięciu guzika? ;)

jak sie bedziecie ustawiać na jakąś kisielową bitwe, to ja sie pisze na sędziego :P jestem obiektywny, bardzo sprawiedliwy i co najwazniejsze - niemożliwie wrecz wyrozumiały :) Hariska jest ładna, wiec tylko fote retro musz zobaczyć bo wrażenia estetyczne są dla mnie nie mniej wazne, niż sportowe :P

"ale czy nagroda nadchodząca po długotrwałym wysiłku nie jest bardziej satysfakcjonująca niż taka która nadchodzi natychmiast jak po nacisnięciu guzika?" długotrwalym, to moze bez przesady, ale oczywiscie zbyt latwo tez nie jest dobrze... choc wielokrotny orgazm osiagany przez kobiete to jednak zawsze cholernie dowartosciowujacy efekt

O jeny ale zjechaliście z tematu:D:D Ktos tam wspomniał, że nie wie czy faceci odmawiaja minetki. Otóz a i owszem i baardzo duza grupa. Owszem, oral dla nich tak.. ale w druga strone nie, za chiny:p To dopiero jest przezycie:O

muszę cię komiczne teraz rozczarować: Żadnego kisielu! Tym bardziej z rzekomo ładną Haris! Agresywne kobiety sprawiają że włącza mi się wsteczny, zwłąszcza jeśli agresja jest nieuzasadniona i strzela we mnie jak piorun z jasnego nieba;) Daltego nie zniżyłabym się do pojedynku z Haris, przynajmniej na dzien dzisiejszy:) Zauważyłęs jak Ike złagodniała, tak na marginesie..? :) Pewnie będzie zła jak to przeczyta..:) :) Ech, życie.....:)

proszę jakiegoś niezależnego komentatora o wskazanie rzeczonej agresji (w której minucie ona była) chcałabym na drugi raz się poprawić i nie urazić nadmiernie wrazliwych kobiet swoją AGRESJĄ :D :D :D