Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Żałoba po spermie.

Polecane posty

ludzie, bez przesady, nie czepiajmy się! masa ludzi omawia te sprawy ze znajomymi, jedni po prostu lubią inni nie, mamy wolnosć słowa :-D ja preferuję żarty oraz nawiązania do tematu czysto anonimowe

Gość komiczne to klamczuch
Tutaj cie nikt komiczy klamczuszku nie sprawdzi bo jak :P :P Noooo i tutaj sobie mozesz fantazjowac ile wlezie :D :D To forum stworzone dla ciebie komiczny :P

"myslisz ze jesteś jedynym który miał multum brunetek?Z kobietami łatwiej rozmawiać o tym...można troche ubarwić,a z facetem jest ryzyko ze znajdzie sie lepszy gawedziasz od Ciebie." dziwne wnioski... podalem przyklad brunetek, bo mi ich raczej nie zazdrościcie.... a latwiej ubarwic wlasnie z facetem, bo zazwyczaj on tez ubarwia i woli nie wchodzic w szczegoly, bo jego sciemy wyjdą...

Gość Ju...
...albo zgriluje i zje ze smakiem. Gorzej, jakby sprzedał.:P

faktycznie masz ta taktyke niezle opracowana jednak :D a wiesz co ja zauwazylem? ze jak sie milczy to dopisuja ci wiecej niz masz na sumieniu, a potem nawet jak zaprzeczasz to ci nie wierza no ale to pewnie od czlowieka zalezy :p

Twoje "tlumaczenie" jest komiczne :P :P

Sumienie---bo prawdziwy rybak wpusci spowrotem do stawu przeciez----i dziwisz sie ze jesteś sam:Opoza tym to temat o spuszczaniu a nie wpuszczaniu:P Komiczne,ja poprostu mam dość takich gawędziarzy,oczywiście nikt nie kaze mi czytać Twoich postów,wiec już nie bede sie czepiać....

"komiczne przepraszam ale tekst mi się ciśnie na ustach?? skąd wiedzą??? sprawdzili ??" wystarczy ocenic po kobietach z ktorymi sie czlowiek spotykał... zrerszta, ja mam ogolnie bardzo fajnych kumpli :P, ktorzy niejdeną mieli i tu sie nikt przed nikim chwalic nie musi, bo nie na jednym i nie na dwoch wyjazdach bylismy... zreszta odczutujecie moje slowa w smieszny sposob... co jest normalne w polskiej mentalnosci... dobrze postrzegany jest czlowiek, ktory sie użala, płacze i jest mu źle... zadowoleni z siebie i życia ludzie, nie są lubiani

no coż jeśli to prawda że komiczne ma ponad trzydziechę jestem w stanie bardziej uwierzyć że mial kobiet sporo niż np jedną czy dwie- czy to przechwaanie nie oceniam- bo w sumie każde z nas ileśtam partnerów zaliczyło- nie bardzo w takim wypadku rozumiem o czym rozmwiamy:D

samiczko, Ciebie akurat tez jest łatwo poderwac, bo jestes bardzo emocjonalną kobietką... strasznie łatwo pokierować Twoim stosunkiem do siebie... bardzo to kobiece jest, nie przecze

Taaaa....MY zawsze zle odczytujemy co ty komiczne napiszesz :P Litosci....nie kompromituj sie dalej :D :D My jestesmy ZLI - komiczne jest "wspanialy" buhahahahaha :P :P tylko w twojej wybujalej wyobrazni :D :P

Komiczne i znowu wyjdzie ze ja jestem biedna i nieszczesliwa bo czytam bez zrozumienia Twoje posty.:O Ciesze sie ze jesteś szczesliwy i wiesz czego chcesz.Razi mnie Twoja boskość wiec mrużę oczy....

gdybym była facetem tez bez żenady pisalabym o ilości partnerów- ale jestem baba i mi nie wypada- więc na ten temat wolę milczeć jak grób:P

to czy mam po 30, to moze stwierdzic kazdy, kto moje zdjecie widzial np :)

komiczne- heh- nie wiem nie stwierdzam napewno bo ja nie widziałam tak sobie działa poczta pantoflowa więc gdybam , że może coś w tym jest

"mnie łatwo poderwać?To dlaczego mój boski nie napisałam do Ciebie i nie ślinie sie na klawiature czytając Twoje posty" bo ja sie o to wcale nie staram :) ale łatwo Cie rozszyfrować... lubie Cie, bo jesteś miłą babeczką, masz bardzo kobiecy charakter i kilka naprawde bardzo cennych i pozytywnych cech, a jedną nawet bardzo nieczęsto juz spotykaną, ale rozbrajającą faceta, który potrafi ją dostrzec...

po za tym zdjecia czasami kłamia- jak poznałam mojego meża- równoatka po pomysałam sobie- bosz jakiś gówniarz- dowód mi musiał pokazac :P w małżeństwie dopiero nabrał stateczności tu i ówdzie

Gość Michelangello
i ja zaczynam wątpić ,czy mój bobasek jest chłopaczkiem..coś po tych wakacjach zniewieściał...chyba się rozpłaczę,a tyle się koło niego naskakałem ...che tristezza

Gość Ju...
Jaką? Jaką? No powiedz, nie daj się prosić.:D

złośliwa - to nie komplementy, po prostu obiektywnie napisalem co o Tobie myśle... wiesz, ze nie jestem skory do komplementowania...

imitacji faceta? bez przesady - ja dobrze potrafie imitować :P tzn baz specjalistycznego sprzetu nie odróżnisz od oryginału :) a Tobie reklamy nie robie. Nie potrzebujesz tego, bo robisz ją sobie sama każdą ze swych uroczych wypowiedzi, na moj, lub inny temat :)

Gość sssss...
Komiczny Ty sie starasz o względy i kontakt wielu bab na tym forum ale robisz to w taki sposob żeby wrazie czego nie wyszlo ze dostales kosza w tym względzie Jestes jednak imitacją

a już topik był nieco uśpiony... więc jak zwykle niezawodny punkt programu - poczepiać się Komicznego ... tylko nie piszcie za dużo. bo nie mam czasu czytać :-D