Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Żałoba po spermie.

Polecane posty

Nefa i poluś gdybym płakał, ze nie mam kobiety, żę jestem sam i nie mam pracy, byłbym bogiem tego forum :D

Nefa - czasem gadam, czasem nie... jak pisalem wielokrotnie, głupota mnie smieszy... wiec czasem lubie sie pobawić w ten sposob... na dłuższą mete nużące to sie robi :)

Gość retrospekcjaaa ty się
prostaku nie podlizuj komiczne,bo facet ci lutnie

Ja i tak podziwiam Twoja cierpliwość że chce Ci się tak bawić. Lubię wygłupy i lubie pisać idiotyzmy:P ale jak zaczyna sie taka jazda mam dość. Coś straciłam cierpliwość:O

tyle ile na swój temat tu wyczytałeś to niektórzy by się jednak podłamali ;) a po Tobie spływa jak po kaczce, pozstaje się domyślać, czy masz aż tak duży dystans do wszystkiego czy raczej cierpisz na przerost ego ;)

Pola, brak mi ciebie było tu.:) Oświadczam: stanowczo jestem przeciwna atakom na komiczne. Komiczne jest bardzo i niepodważalnie OK. wszechstronny, z polotem,i w ogóle wszystko co chcecie. I przede wszystkim dżentelmen, i tego nie wolno nam tutaj nie docenić.

komik ale z drugiej strony, niektóre dyskusje to tak wyglądają jakbyś po prostu dzieciom musiał coś tłumaczyć cierpliwości Ci nie brakuje:P

nefry mówisz...? :) a to dlaczego..? a o jego anielskiej wprost cierpliwości osmieliłam się napisac na tym topiku już duzo wcześniej, jak ktoś nie wierzy niech się cofnie.:) W ogóle facet jest nieprzeciętny, i tyle, co tu dużo gadać.. Prosze odnosić się do niego z należnym mu szacunkiem. :)

retro nie mów, przecież nasz nadworny Komik po prostu kocha, gdy musi odpierać atak gromady rozjuszonych kobiet nie odbieraj mu tej drobnej przyjemności ;)

Bo zaraz napadną na Ciebie wściekłe pomarańcze:D:D Ja juz cos takiego przetestowałam na własnej skórze:D

nie mów, przecież nasz nadworny Komik po prostu kocha, gdy musi odpierać atak gromady rozjuszonych kobiet Tego to mu na kafe nigdy nie zabraknie:) Niech ma też taka gromadkę szanujących go:)

\"pozstaje się domyślać, czy masz aż tak duży dystans do wszystkiego czy raczej cierpisz na przerost ego\" przede wszystkim pierwsze, ale drugie też troche :P tzn mam wysoką samoocenie... z tego tez wynika moje czesto ostre wyrazanie mysli - ja nie biore do siebie wyzwisk i obelg, ale przyjmuje identyczną konwencje zwrotną wypowiedzi :) Ps - retro chyba specjalnie pisze takie rzeczy o mnie, bo lubi byc wrogiem publicznym nr 1 :)

"Niech ma też taka gromadkę szanujących go" niech mu będzie, ale z zasady nie chciałabym być przypisana do czegoś co można byłoby zwać gwardią przyboczną Komika ;) ale i owszem, nie widzę powodu by wkopywać jednej z myślących tu osób, gdyż jesteśmy tu w mniejszości, retro ;)

Komiczne Bogu co boskie, cesarzowi co cesarskie...:) I nic się więcej za tym nie kryje:) Masz we mnie uważnego czytelnika i wnikliwego obserwatora. Amen.

Retro :-) i widzisz, miałam wtedy rację, kiedy pisałam, że jesteś uprzedzona do komicznego :-) byłaś ...

tak, pola, oczywiście:) Po tym co można się tu o nim naczytać trudno nie być:)

jak tak sobie pomyśłę że ten topik ciąga sie po kafie od rana.......:) Załoba po spermie.... hahahaah! ( taka autorefleksja....) :) :)

Gość do złośliwaa samica 30
ten retrospekcjaaa to rzadki przypadek jadowitego osobnika

Gość zawodowy podszywacz
no nie wiem,to bardzo trudny przypadek do rozpracowania i wyjątkowo paskudny...hehehe

Gość choreraaaaaaaaaaa
Komiczne...zawsze wszędzie ciebie pełno...:P skąd ty masz kasę na net, skoro nie pracujesz?! Retro...wez sie za coś dziewczyno,bo gdzie sie k...wa nie wejdzie to retro i retro....płaci ci ktoś za zkłądanie debilnych tematów?!