Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Żałoba po spermie.

Polecane posty

no prosz a szanowne i mniej szanowne pomarańczowe towarzystwo dalej w spermie się tacza :P

nefry- w przenośni owszem mogę :D normalnie- jakoś nie jest to jedno z moich marzen :)

Gość ikee
no prosz a szanowne i mniej szanowne pomarańczowe towarzystwo dalej w spermie się tacza -czujesz się wyróżniona faktem zaczernienia?Czy czujesz sie ,ogólnie, lepsza od innych?

Gość chciałam tylko powiedzieć
że lubię retro ba zakłada dużo tematów:D a ostatnio kafe jakieś senne się zrobiło;) dobrze że ktoś postanowił rozruszać towarzycho;)

Gość ikee
retro jest spoko,jak się komuś jej tematy nie podobają,czy też rodzaj wpisów na forum...to droga wolna,no chyba,że się chce wyładować frustrację,ale to ryzykowna sprawa,bo pomarańcze mogą być bezlitosne

nefry- nie pytaj- tymbardziej że sama nie wiem:) czy czuję się lepsza?? wystarczy poczytac niektóre pomarańczowe teksty nie - nie czuje się lepsza- poprostu jestem lepsza :P

Czarna czy pomarańczowa...i tak co nie wejdę to retro :P Pisze składnie i bez błędów...ale ILE mozna zakłądac topików?!:P

Gość ikee
mając ilość postów w liczbie: 6865 ,fakt,nie sposób odmówić ci "wygadania"i oblatania po forum

i liczba wciąż rośnie;) mając tyle napisanych postów dokladnie zdaję sobie sprawe jak działają pomarańcze- trole- nie obrażajac normalnych osób które nie mają zaczernionego nika- fakt to było uogolnienie ale tak naprawde każdy wie do kogo odnosiły się moje slowa

zlosliwa- ja nie zamierzam- mam swoje pomarancze na moim dziale- ja je uwielbiam- one mnie z równa wzajemnością- i tyle wystarczy- a że obiecałam im że jak nienauczą się nowych tekstów na mój temat to od nich odejdę bo ile razy mozna czytać ten sam kawał z przydługą brodą- to chwilowo grzecznie szlajam się u was po kątach;) może stanie się cud i mnie czymś zaskoczą ;)

Gość echhhhhh
"Wcale nie są tacy źli, niedorozwinięci i chamowaci" coz, a wlasnie, ze sa.

Temat się tak żałośnie nie może skończyć:) nefrytowakotka \"I jak zawsze zeszło na dowalaniu Komicznemu A gdzie wypowiedzin a temat?\" Właśnie. Nikt jeszcze nie zdążył złożyć wieńca. \"Z głębokim żalem zawiadamiam, że dzisiaj rano wielu facetom odeszło na zawsze Ukochane śp.Nasienie. Składam wyrazy... \"

Gość Ju...
No, Panowie, który z Was dziś łzy ronił?:P

Gość jestem juz stara z wyglądu

Gość stara ale jeszcze jara