Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dewef

matura 2008- j. angielski

Polecane posty

Gość kuuuurdeeeeeee
a ja przeczytalam, ze jest DO KTOREJ jest otwarty sklep w tej notatce :/ chyba niemozliwe, zeby byly dwiengrupy, jak myslicie? :/ ja pieeeerdole moglam to dokladniej przeczytac :/ juz trudno :P

odpowiedzi są w innej kolejności niż ja miałam na arkuszu i nie pamiętam dokładnie,ale według moich obliczeń mam 7/15 ze słuchu i 13/20 z czytania

Gość maturencja.
heheh ja tez ze słuchania raczej kiepsko :) a ogolnie ile masz?

Gość zdyssatysfakcjonowana
ale chodzi mi o link do transczegośtam (tego do słuchania) Bo tak nie sprawdzę ile mam z cz I:)

Gość hmhmhmhmhm
a gdzie jest rozszerzony - pierwszy arkusz?

Gość agaciaaaa
ten formalny nei był taki zły ale słuchanie straszne , sam bełkot u nas :( słabo zadbali o to a pisalismy na wielkiej hali spotowej. wszystko mam xle :( w czytaniu tylko dwa błedy... bede miec może ze 70 %, kur** co za wynik - wstyd zawsze miałam z próbnych po 90 % ;(

Gość maturencja.
ja pamiętam na 100% że było u mnie OD której :) bo tez sie zdziwilam :P bardziej mi pasowało DO której godziny :D

Gość hmhmhmhmhm
macie może link do pierwszego arkusza rozszerzenia? bardzo was proszę 🌻

Gość agaciaaaa
dobrze że napisałam w ogole godziny otwracia - od której do której - zaliczą mi?

Gość cholera nie moge wejsc
no tak a ja sie modle zeby w ogoler zdac!!:(

ja też liczę na jakieś 70%, w sumie to po środku, z pierwszej próbnej miałam 80% a z drugiej 58% :P Ja pisałam na wielkiej sali gimnastycznej, przynieśli jakieś 2 głośniczki z wieży takiej jak mam u siebie w pokoju i zajebiście było słychać:/ sam bełkot i roznoszące się echo :/

Gość zdyssatysfakcjonowana
halo? bo ja już prawie godzinę łaże po CKE i nie mogę znaleźć Na onecie były wyniki a teraz w miejsce tematu z maturami wyskoczył jakiś o schroniskach czy coś... Z tym sprawdzaniem to więcej zachodu niż z samą maturą jest...

Gość agaciaaaa
tak a u nas pełno trzeszczacych głosników i śmieciara za otartym oknem. no ale cuż ;/

Gość kuuuurdeeeeeee
no wlasnie, ladnie matre zdaje, a czytac ze zrozumieniem nie umiem :P u mnie na szczescie nie bylo problemow z naglosnieniem w sali, pisalismy po parenascie osob w klasach :) zamkniete mam wszystkie dobrze :) hurrrrraaaaaaaa!

Gość kuuuurdeeeeeee
a odpowiedzi sa na matura.onet.pl na informacjach :)

Gość no i ok
wiem ze na bank zdałam :D Rozszerzenie. :D Chyba niewiele ponad 60 % ale grunt że zdałam. Ide sie uczyc na wos. :D

cos koło 26-27 nie jestem pewna, bo sa pomieszane odpowiedzi a ja nie pamietam dokladnie! Chcialam ciut wiecej :/

Gość agaciaaaa
no to zazdroszcze że pisaliscie z klasach :(

Gość maturencja.
agacia - no jasne, ze Ci zalicza jak napisałas od której do której :) wazne, ze zamiescilas to co trzeba, nie martw sie:)

Gość kuuuurdeeeeeee
no tez sie ciesze, bo inaczej zdecydowanie gorzej by mi poszlo. wspolczuje, bo nie dosc, ze mowia z tym akcentem to ciezko zrozumiec, a jak jeszcze echo i inne niedogodnosci :/

Gość zła na siebie i niezadowolona
Straciłam głupio jeden punkt ze słuchania na rozszerzonym. Jestem wkurzona tym trochę, bo przy mojej znajomości angielskiego (bez fałszywej skromności, uczę się długo, wyjeżdzałam, znam go b. dobrze, wypracowania bezbłędne piszę z reguły), miałam ambicję na 100%. Próbną maturę napisałam na 96, bo zapomniałam przenieść jednej odpowiedzi na arkusz :/ i miałam jeden błąd, teraz znowu jeden.... trudno, jakoś przeżyję

Gość prosze rozszerzenie
tam byla w pierwszym spacja niepotrzebnie

Gość agaciaaaa
ja mam już doła totalnego. nei dosc że nei wiem czy zdam polski w ogole to teraz ten angielski wielka poraźka moich ambicji :( nie mam nastawienia już na całą resztę. a jutro Wos ;/ też wypas ;/ nie mam już siły poprostu , nawet nei startuje na żadna uczelnie bo nigdzie takiego tłuka nie przyjmą. Trudno.

Gość kuuuurdeeeeeee
agacia, zdasz :) teraz to nie ma sensu denerwowac sie tym, juz 'po ptokach' :P skup sie na kolejnym przedmiocie :) ja leze z geografia :/ czego sie uczyc na ostania chwile, zwazywszy, ze moja wiedza jest znikoma?

Gość agaciaaaa
to tak samo jak ja Wos znikoma strasznie. i gegre sobie wziełam rozszerzoną ludzie to poraźka no ale to wszystko już mam w du**e

Gość martita89
sluchajcie a gdzie moga byc odpowiedzi te w innej kolejnosci ci byly ulozone ...nie pamietam co zaznaczalam chodzi mi jakie wyrazenia tylko literki spisalam ale wiem ze to nie ten uklad odpowiedzi jest...

Gość buuuuuhahahahhaa
huj geo, ja tez zdaje a za huja nei moge sie wziasc do nauki :o co ze glupia pipa ze mnie