Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dewef

matura 2008- j. angielski

Polecane posty

Gość maturencja.
pandora ile masz stron prezentacji ? ile czasu zajmuje Ci mowienie ?

Gość yuegde
no ta mam zajrbiscie po maturze!!!!!!!!!!!zaznaczylam krzyzykiem na karcie odpowiedzi,napewno tego nie uznaja

Gość maturencja.
żartujesz ?:O

No to ładnie, czeka Cie nowy termin, no chyba ze jakis nauczyciel za Ciebie zamaluje...

Gość matura lala
List był cięzki, a tak w ogóle to dzisiaj miałam gorszego stresa niż wczoraj, bo przeczuwałam że nam list dowalą Nawet go nie zakończyłam tylko się od razu podpisałam bo nie wiedziałam jak oficjalnie to zrobić A tak w ogóle to za co ucinają punkty, jeśli się pomyli wyraz? PS. Ale najgorsza wcale nie jest matura tylko spotkanie z klasą, bo jak ich wszytskich widzisz, przypominasz te spędzone wspólnie 3 lata i wiesz, że to już ostatniechwile, kiedy się razem w kupie spotkacie (bo nawet na ustnej wchodzi się pojedyńczo) to bierze cię takie... przygnębienie. W ogóle to w tym roku wakacje mogłyby sie zaczynać od lipca i byłabym zadowolona ... albo od sierpnia:P

Gość maturencja.
sorry ale kurwicy mozna dostac jak sie cos takeigo czyta :P naprawde chyba nie pierwszy raz mialas arkusz egzaminacyjny w rekach nie ? nam 3238566534856 razy mówili,że te kratki TRZEBA ZAMALOWAĆ a nie krzyżykiem A poza tym to już od testu gimnazjalnego było wiadomo ze tak sie robi...

Gość yuegde
boze jestem zalamana!!!!!!!!ale nauczyciele to przegladaja?bo jak oddawalam to tylko pesel sprawczali

Gość maturencja.
nie przegladaja tego... ja wychodziłam z koleżanka ostatnia z kalsy i we dwie musiałysmy zostac zeby w naszej obecnosci zapakowali arkusze do tej torby :P do wysłania... sprawdzali jedynie pesel i kod ale to przy oddawaniu.. a na koniec to tak jak pisalam.. policzyli tylko, zapakowali, zakleili torbe...

No bo taki jest ich obowiazek - sprawdzic pesel! Od gimnazjum Cię uczą ze trzeba zamalowaywać, nawet na pierwszej stronie jest instrukcja napisana... Głupi błąd zrobiłas, i prawdopodobnie czeka Cie drugi termin w czerwcu :-O

Gość yuegde
bylam tak zestresowana tymi zadaniami ze sluchu ze nawet o tym nie pomyslalam

Gość yuegde
w czerwcu czy sierpniu?

Gość pavlo
nie wszystko stracone moze jaksi nauczyciel to zauwazy zanim pojdzie na komputer ktory sprawdza i Ci zamaze...

Gość maturencja.
nie chce byc złośliwa ale w tym wypadku wpisywanie odpowiedzi do karty okazało sie wiekszym testem na inteligencje niż cała matura :P nie wiem szczerze mowiac czy ci to uznaja ale watpie... skoro jest WYRAŹNIE napisane to raczej nie zmienia tego tylko dla Ciebie (in pewnie jeszce kilku osób z całej poslki) jak komputer tego nie odczyta to NIE MA SZANS, zeby ktoś to 'ręcznie' zrobił

Gość maturencja.
no dajcie spokój :O Moim zdaniem tak nie zrobi (nie pisze tego zlosliwie) bo z jakiej racji ? ktoś nie zamalowal i to nie oceniajacego problem, nie bedzie sie fatygowal do poprawiania czegos po ucznniu :O

Gość AGNIECHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
słuchajcie jak sie zapomniało wpisac peselu i date urodzenia z tyłu na rkuszu z języka polsiego to co wtedy?

Gość MAturzystka_roku
nie zalamujcie jej tak jak ktos zobaczy ze komputer nie sprawdzil to sam sprawdzi pozatym oni musza zobaczyc czy komputer nie zrobil jakiegos bledu, czy wszystkie odpowiedzi zaliczyl jakby sam komputer tylko sprawdzal odpowiedzi to pewnie duzo bledow by bylo, bo to tylko sprzet nie zastapi czlowieka

Gość maturencja.
heh pandora... to w 100% mamy tak samo.. ja tak na styk w te 15 minut.. ale w domu jestem na lajcie i pewna tego co sie nauczylam, to mowie szybko dosc... 'bez zastanowienia' praktycznie... a tam tez sie boje ze jak mnie cos rozproszy (nawet jakaś mucha :O) to nie dam rady :O

Gość yuegde
maturencjo mozesz sie pierdolic ze swoimi zlosliwosciami,chyba wystarczajaco sobie narobilam gowna i nie musisz mi sugerowac jaka to jestem inteligentna!!!!!!!!!

Gość maturencja.
to chujowo bo trzeba było wpisać :O wam naprawde przed rozpoczeciem matury nikt tego nie tłumaczył ? nam mowili wszystko po kolei i od razu zaznaczalismy tam gdzie trzeba a jak ktos mial problem to mogl zapyatc...

Gość pavlo
a nie wiecie moze czy beda dzisiaj arkusze z angielskiego w necie tak samo jak wczoraj byly z polskiego??

Gość maturencja.
pierdolić to sie bedziesz ty za rok z młodszym rocznikiem :O chcialas odpowiedzi to masz :O

Gość dewef
pavlo - będą o godzinie 15.00

Gość dewef
kochane :) uspokojcie sie :)

Gość maturencja.
będą o 15.00 na www.matura.gazeta.pl

Gość aaaa heheheh
dobrze Ci pwoiedziala maturencja dorosli ludzie a nie wie jak karte odpowiedzi uzupełnic... :O

Gość maturencja.
nie miało byc bardzo zlosliwie a ze dziewczyna rozdrazniona to sie nie dziwie przynajmniej bedziesz wiedziala ewentualnie na innym przedmiocie jak sie to robi...

Gość yuegde
mam nadzieje maturzystko roku,ze masz racje,chociaz jakas nadzieja. a ty maturencjo glupia cipo z jakiej racji mialabym powtarzac z mlodszymi o rok?jak cos to debilko pisze poprawke.

Gość yuegde
teraz sie nie dziwisz a najpierw mnie zjechalas

Gość maturencja.
jednak masz najebane :O bo jesli nie w sierpniu to wiadomo ze z mlodszymi w przyszłym roku w czerwcu kurwa :O a poza tym to nie ja nie wiem jak sie zakresla odpowiedzi na karcie hahaha wiec tytuł głupiej cipy nalezy do ciebie, zasłużyłaś. nie dziwie sie ze rozdrazniona ale dziwie sie ze mimo tego cipami tu rzucasz :O mogłas kurwa pomyslec a nie wielki problem robic:O

Gość dewef
:) z niecierpliwoscvia czekam na te wyniki :) jezus maryjo