Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria100000

szukam przyjaciolki z Torunia

Polecane posty

Witam Oja cie dziękuje za miłe słowa 🌻 lubię pożartować i to nawet bardzo i ty się znasz na żartach to możemy sobie żartować i nikt na nikogo sie nie obrazi :) Dziś też ograniczony dostęp do kompa mam ,mały zle się czuł rano i nie poszedł do szkoły to pewnie będzie komp zajęty ,chcę z nim jechać do jakiegoś lekarza często boli go gardło :( jak był malutki to chorował mi na krtań może to coś związane z krtanią już sama nie wiem . Szaro ,buro ,popielato tak jest dziś na dworze . buziaczki wielkie 👄

🖐️ 👄-ki Pewna para w średnim wieku z północnej części USA, zatęskniła w środku mroźnej zimy do ciepła i zdecydowała się pojechać na dół, na Florydę i mieszkać w hotelu, w którym spędziła noc poślubną 20 lat wcześniej. Mąż miał dłuższy urlop i pojechał o dzień wcześniej. Po zameldowaniu się w recepcji odkrył, że w pokoju jest komputer i postanowił wysłać maila do żony. Niestety omylił się o jedną literę. Mail znalazł się w ten sposób w Houston u wdowy po pastorze, która wróciła właśnie do domu z pogrzebu męża i chciała sprawdzić, czy w poczcie elektronicznej są jakieś kondolencje od rodziny i przyjaciół. Jej syn znalazł ją zemdloną przed komputerem i przeczytał na ekranie: Do: Moja ukochana żona Temat: Jestem już na miejscu. Wiem, że jesteś zdziwiona otrzymaniem wiadomości ode mnie. Teraz mają tu komputery i wolno wysłać maila do najbliższych. Właśnie zameldowałem się. Wszystko jest przygotowane na twoje przybycie jutro. Cieszę się na spotkanie. Mam nadzieję, że twoja podróż będzie równie bezproblemowa, jak moja. PS: Tu na dole jest naprawdę gorąco.

Kamelio to jest bardzo dobre...skad Ty bierzesz takie odlotowe teksty :D Ja dzis od rana troche się nabiegałam,musiałam opłacic rachunki,zaopatrzyc lodówke bo było w niej tylo swiatełko,powoli rozgladam sie za prezentami i tak mi szybko czas minął ze ani sie obejzałam i trzeba coś upitrasic na obiad,wiec pozdrawiam cieplutko i zmykam do kuchni....

witam dziewczynki ;) jak poranne humory ? no i jak po weekendzie sips miałaś męża na ten weekend czy znowu biedulko sama byłaś z dziewczynkami ? ja miałam gości i w sobotę i w niedzielę :) a od dziś zaczynam gruntowne porządki :)M ma dziś wolne to obiecał mi kafelki pomyć w łazience :) a zapłatę żąda wieczorem :p:D Miłego dnia kochane 👄

Witam Humorek całkiem całkiem,miałam męża przez całą sobote dla siebie....no musiałam sie nim troche podzielic z dziewczynkami ale jakos dogadałyśmy się...... dzis zaczynam powoli brac sie za przedświąteczne pożądki,mam tyle energii że moge przenosic góry....zobaczymy na ile mi wystarczy...wiec spijam ostani łyk kawy i zabieram sie do pracy... miłego dnia dla wszystkich....

🖐️ jak tam porządki sips? ja wczoraj padłam jak kawka ,zostało mi na dziś jedno okno do umycia i dupa pada wieje że szok no ale to nic i tak jeszcze mam dużo innej roboty do zrobienia więc dopijam kawę i spaduchnam :) miłego dnia 🖐️

Witam Musze przyznac Kamelio,że niewiele wczoraj zrobilam,zapał miałam wielki ale szybko go staciłam,tak mnie rozbolał brzuch że musiałam sie polożyc,na szczęście dzis jest lepiej ale z porządkami musze troche poczekac.....niestety :( dziś faktycznie strasznie wieje,mam nadzieje ze bardziej nie bedzie ..... pozdrawiam i życze spokojnego dnia buziole P.S. A gdzie nam sie podziała reszta koleżanek??????????

Hej 🌻 sips oszczędzaj mi się ,wiem ze pracowita z ciebie kobita i nie możesz usiedzieć bez czynności ale za szybko chyba jeszcze na pracę domowe ;) Ja mało tu zaglądam bo mamy mały remoncik w domku ,odnawiamy kafelki w łazience:) ale zawsze zamelduje sie że żyje:) jeszcze dziś trzeba jechać do teściowej na imieniny ...o zgrozo jak ja mam tam jechać to mi sie nóż w kieszeni otwiera:D miłego dnia 👄-ki wielkie

Witam No prosze sprzątacie ,remonciki macie a ja mam siedziec i odpoczywac......no dobrze Kamelio masz racje troche za wczesnie na prace domowe zdążyłam sie o tym przekonac.....nie pozostaje mi nic innego jak życzyc miłej pracy no i oczywiście przeżycia hihi tych imienin,wszystkiego dobrego buziaczki pa.

Witam , nie mam ostatnio humoru ani nastroju:( i nie klikam bo nie chce i tobie go psuć ,generalnie u mnie z wszystkim do dupy :( pa miłego dnia 👄

Ah sips denerwuje mnie M bratowa te jej głupie żarty z moim M , co mi się stało że to mnie tak rusza ? nigdy M z nią tak nie żartował ,mówi że ją lubi i te jej głupie gadki bo ona taka jak by troszkę głupawa jest , pomyślicie że jestem walnięta no trudno ale to mnie gnębi od jakiegoś czasu i ta M rodzinka jest dobitna jak go nie było od czasu do czasu zajechali a teraz ciągle coś chcą od M to jedz tu to pomóż temu ja się wściekam bo nie pozwolę żeby M dawał im się tak wykorzystywać ,on jest najlepszy a ja tą złą zołzą bo szczekam pyskiem ,czasami sobie myślę że lepiej było jak był na kontrakcie z tą pracą też tak rożnie . 👄

Witam Kamelio czasami tak bywa ze cos co nas nigdy nie ruszało teraz nas irytuje.To zrozumiałe że sie wsciekasz,myslałaś że teraz bedziesz miała M tylko dla siebie,a okazuje sie że jest zajęty sprawami innych i dla Ciebie to denerwujaca sytuacja.Mam nadzieje że to chwilowy kryzys,moze warto o tym porozmawiac szczerze,spokojnie z M,powiedz że jest to dla Ciebie nie do przyjęcia na dłuższą mete. Tak bardzo bym chciała Ci dac rade,która podziałala by jak lek przrciwbolowy,ale wiem że takowej nie ma,będe trzymac kciuki za Was,wierze że uporacie sie z tym szybko,bedzie dobrze ;)

Kamelio nie smuc sie słoneczko,wszystko będzie dobrze,zbliżają się święta czas pojednania.......nosek do góry.....jestem z Tobą myslami...pozdrawiam buziole pa.

Jestem dzis wsciekla jak osa,mam czasami dosc tej pracy męża ile mozna wytrzymac :( przyjechał ,szczerze powiedziawszy dziś o 2 ,rano,przespał się,potem pojechalismy na zakupy było fajnie itd. ledwo weszlismy do domu zadzwonił jego szef i niestety M musiał jechac do pracy...jeśli tak maja wyglądac moje kolejne świeta ...to ja naprawde mam dosc... Dobrze Kamelio że choc u Ciebie lepiej..... pozdrawiam 🌼

Kamelio co Ty piszesz ????? Jeśli tylko będziesz miała ochote pisz i pamietaj jestem z Tobą......

mój M mnie dobija jak zjechał było jak w raju do niedawna , zaczęły sie problemy nie może znaleźć dobrej pracy wiadomo na koparkę to okres zimowy i niema pracy , ja nie pracowałam i było dobrze teraz jak sie pali to wszystko moja wina bo ja nie pracuję mamy kredyty i co miesiąc trzeba spłacać , szukałam pracy ale ciężko znaleśc coś, sam wie jak jest no i mi oświadczył że w styczniu wyjedzą za granice znowu ale teraz juz nie wruci ,może mnie tak straszy ale mam tego dość dąże do tego żeby rozmawiać rozwiązać te problemy jakoś to jest na chwilę dobrze a na drugi dzień od nowa to samo ,mam nie zaciekawią atmosferę w domu a tu święta tuż tuż a ja niemam siły ani ochoty co kolwiek robić nawet nie byłam jeszcze na zakupach a gdzie tu mowa dalej ..ech mam serdecznie dość

Kamelio nie poddawaj sie,to prawda macie bardzo trudny okres teraz,to zrozumiałe,bardzo mi przykro,że tak się wszystko potoczyło....ale zawsze trzeba miec nadzieje,napewno porozumiecie się,wiem że trudne w takiej sytuacji zachowac spokoj,ale musicie byc dla siebie wsparciem,wzajemne oskarzanie się nic tu nie da... Oj Kamelio jakie to wszystko jest trudne...czemu takie czasy nastały,że rodziny muszą rozstawac się aby moc zyc przyzwoicie,kiedy to się wreszcie skończy....bądz silna,może te nadchodzące świeta pomogom Wam w rozwiązaniu waszych klopotów,tego Ci zycze z całego serca 😘

czesc kochana wpadam żebym ci powiedzieć że porozmawialiśmy sobie szczerze i już wruciło wszystko do normy , Mam pracę huuuraaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w poniedziałek mam pierwsze szkolenie bede robić za przedstawiciela i jeździć sobie autkiem no i M chyba zostanie w domku :) jestem zalatana od jutra walczę w kuchni bigosik będe gotować itp na pewno zajrzę tu jeszcze ale gdybym niezajrzała to składam już życzenia : ´´´´´´´´¶¶*..**..* ´´´´´´´´´¶¶¶ .*.*.*. ¶¶¶´´´´´¶¶¶¶*..**.*. ´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.**..**. ´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.*.*.*. ´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.**. ´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶.**.**.*. ´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.*.**. ´´¶¶¶¶¶´´¶¶¶¶*.**.*.*.* ´¶¶´´´´´´´´¶¶¶*..**.*.** ´´´´´´´´´´´´¶¶*.*.**.* Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłysnie niech Cie aniołek ode mnie uścisnie i przekaże serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia! i jeszcze dzielę sie opłatkiem http://podzielsieoplatkiem.pl/justyna_ ,98358/

ubieramy pierwszą naszą topikową choinę :D __________¯¯\/¯¯____________ _______________█________________ ______________XXX_______________ ______________XXX_______________ __________O__X(█)X__O___________ __________█_XXXXXXX_█___________ __________XXXXX(▒)XXXX__________ ______O__XXXXXXXXXXXXX__O_______ ______█_XX(▒)XXXXXXXXXX_█_______ ______XXXXXXXXXX(█)XXXXXXX_______ __O__XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX__O___ __█_XXX(█)XXXX(▒)XXXXXXXXXX_█___ __XXXXXXXXXXXXXXXXXXX(█)XXXXX___ __XX(▒)XXXXXX(█)XXXXXXXXX(▒)XX___ _____________XXXXX______________ _____________XXXXX______________ _____________XXXXX______________ _________XXXXXXXXXXXXX________

Kamelio bardzo sie ciesze i trzymam kciuki..... W święta Bożego Narodzenia najpiękniejszych snów spełnienia i miłości, i radości, w Nowym Roku życzliwości i wspaniałych chwil radości. bo Boże Narodzenie to święta, gdy każdy o kimś pamięta, więc nie zapomnij przypadkiem podzielić się ze mną opłatkiem... ... ... ... ... ... ... .$ $ ... ... ... ... ... $...$ $$... ... ... ... $... ... $ $$$... ... ... $ ... ... ...$ $$$$... ... $ ... ... ... ...$ $$$$$... $ ... ... ... ... ...$ $$$$$$$$$$$$$$$... ... $...$...$...$..$..$ $$$$$$$$$$$$$$... ..Gwiazdka ... ... $ $$$$$$$$$$$$$... ... na niebie ... ...$ $$$$$$$$$$$$... ...a księżyc.. ... $ $$$$$$$$$$$... ... w pełni ... ...$ $$$$$$$$$$... wypowiedz ... $ $$$$$$$$$$$... .. życzenie ...$ $$$$$$$$$$$$... ... to... ... ...$ $$$$$$$$$$$$$... ... Ci się...... ...$ $$$$$$$$$$$$$$ ... ...spełni ... ......$ $$$$$$$$$$$$$$$... ... $...$...$...$...$ $$$$$...$... ... ... ... ... $ $$$$... ...$... ... ... ... $ $$$... ... ...$... ... ... $ $$... ... ... ...$... ... $ $... ... ... ... ...$... $ ... ... ... ... ... ... $

przepraszam sips mam szkolenia i muszę się uczyć bleeee co mi przyszło na starość :p w miarę możliwości bedę sie odzywać jak po świętach mam nadzieję że miałaś M w domku i miło spędziliście czas u mnie też było spoko z rodziną albo u rodzinki jednym słowem u mnie ok . pa buziaczki mam nadzieję że mi wybaczysz i usprawiedliwisz me nie obecności buźka