Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria100000

szukam przyjaciolki z Torunia

Polecane posty

Kamelio pamietaj nigdy nie trac nadzieii,uda sie zobaczysz,może za bardzo sie staracie,czasami tak jest że bardzo chcemy miec dzidziusia i tylko na tym sie skupiamy,wtedy człowiek sie denerwuje a to nie służy nikomu.Masz M w domu to macie więcej okazji do rozrabiania wiec trzymam kciuki :) U nas też pogoda ładna.Mam nadzieje że bedzie taka przez najbliższy tydzień bo juto przylatuje do mnie siostra z Angli,już nie moge sie doczekac. pozdrawiam buziaczki pa.

Witam Kamelio chyba troche zaniedbałyśmy nasz topik :( mam nadzieje że u Ciebie wszystko dobrze,pogoda okropna więc i humorek niebardzo, pozdrawiam trzymaj sie cieplo w te ponure dni 😘 🌼

Witaj no tak zaniedbałysmy topik ,ale masz siostre to wszystko wybaczone ci ;) a ja nie-p[isałam bo sama ze sobą bym tu pisała więc zmykaj do siostry jak pojedzie to będziemy plotkować tu ;) tak pogoda straszna aż niechce nic sie robić .. pa miłego dnia 👄

Gość ja rowniez szuk
ja rowniez szukam przyjaciolki z torunia, mam prawie trzydziestke i pustek przed soba...:(

Gość ja rowniez szuk
dziekuje za przyjecie ma andzieje ze mozna czasem tu wpasc cos dorzucic, pocyztac,zapyatc....

Gość ja rowniez szuk
ok pisze, wszystko generalnie byloby dobrze u mnie i brak powodow do narzekania...ale zakocnzylam zwiazek,zerwane zareczyny itp no ale inaczej postapic nie moglam i trudno, natomiast mezczyzna w ktorym sie zakochalam,ktory dawal mi znaki,tak msylalam..... ma narzeczoną, jest szczesliwy szczesciem ktorego ja nie mam i miec przynajmniej z nim nie bede.. i teraz oprocz pracy, w moim zyciu pustka az wieje chlodem:( nie wiem w ktora strone sie zwrocic ot i tyle..

To smutne co piszesz ,najpierw rozpadł sie twój związek a teraz nieszczęsliwa miłosć ,wieże że zaswieci dla ciebie słoneczko i znajdziesz tą prawdziwą wymarzoną miłość tego ci życze jeśli ci zle możesz nam płakać ,marudzić , poprostu sie wygadać ,dobrze mieć przyjacuł choć by tych wirtualnych ;) gdyby była tu teraz murof napewno by ci coś mądrego napisała bo to mądra kobieta ale ma siostre więc mało jej teraz ,ale jak dorwie sie do kompa to napewno ci coś fajnego napisze ;) Ja dziś jestem pół nieprzytomna tak na mnie działa pogoda zaparzam kawe ....

Gość ja rowniez szuk
taka dzis pogoda, ze tylko kawa stawia na nogi;) a co do moich problemow to tak, widze pustke i czarna otchlan po prostu..choc wiem w glebi ze bedzie lepiej keidys, teraz jestem na etapie odnajdywania samej siebie, potems ei pewnie podniose, tylko ze teraz to tak boli..:(

Zapach kawy chyba przyciągnoł moją tesciową buuuu.... całe szczęscie że to była krutka wizyta :) Czas goi rany.... wiem że łatwo powiedzieć ,trudniej znalesc sie w takiej sytuacji ale wieże że jesteś silną kobietą i ta pustka co teraz w tobie jest z czasem ktoś ją wypełni ,będzie dobrze ;) lece wyczarować jakiś obiadek ,może ogórkową dziś wyczaruje :)

Witam,kurcze chyba kawka już wystygła,no cóż szkoda..... Kamelio jestes bardzo miła,ale na pewne sprawy niestety nie ma madrych rad........myśle tu o ....ja towniez szuk------witam Cie :) to bardzo smutne co piszesz,niby w życiu wszystko jest dobrze,brak powodów do narzekania,ale...niepotrafimy zyc sami dla siebie,zawsze chcemy żeby obok nas był ten ktoś.....bo człowiek to taki anioł z jednym skrzydłem i aby móc poleciec potrzebny nam jest drugi człowiek Upadłam... Właściwie to od jakiegoś czasu dzień po dniu czułam jak mi wyrywano pióra ze skrzydeł Bolało a jednak milczałam... Wierzyłam że pióra odrosną a Anioły przetrwają wszystko...bo przecież mają Boską siłę... Myliłam się... Bo Anioły przetrwają wszystko...ale tylko jeśli czują się potrzebne i kochane.. Tylko jeśli jest ktoś kto płacze nad ich skrzydłami, które są coraz słabsze... Przetrwają tylko dzięki słowom czułym i tak bardzo potrzebnym.. Byłam Aniołem dla Ciebie a przynajmniej się starałam... Mimo tracenia piór ze skrzydeł próbowałam latać... Tylko dla Ciebie.. Wierzyłam że...że wkrótce...mimo tego iż wyrywasz te pióra to ..to jak zobaczysz jak wiele ich ubyło to zechcesz zechcesz to naprawić...jednak coraz mniej piór...coraz mniej siły do lotu... a Ty..nie widziałaś winy.. Skrzydła opadły...ale... Jeśli tylko zechcesz...jeśli tylko zrozumiesz.... to wiedz że...zawsze..zawsze możesz podarować mi nowe skrzydła...

No tak kawa już zimna jak lód , Murof/sips :D piękne słowa !!!! Ja wcinam kaszkie manną z malinami pychaa zostawie ci troszkie może się skusisz ;)

Gość tindada
tez jestem z Torunia ... przyjaźń? czemu nie?

oczywiście że sie skusze jestem strasznym łasuchem :D Trindada :) witam bardzo serdecznie 🌼

Czesc :) ja po święcie ? niebedzie mnie jakiś czas bo daje komputer do naprawy jutro ....musi mi facet wgrać system i dołożyć pamięci bo sie strasznie muli więc do poklikania pa 👄

Witam w tym roku pogoda dopisała więc święta były bardzo udane,jeśli wypada tak powiedziec,wiele wspomnień,wzruszeń.Ten dzień ma cos takiego w sobie że ludzie przystają na chwile w zadumie,zastanawiajac się nad życiem.... Naprawiaj szybko komputer i wracaj na forum jak najszybciej🌼 😘

🖐️ Kamelio poczekam tu sobie na Ciebie,siąde cichutko,moze ktos mnie zaóważy i poklika ,aby było mi rażniej pozdrawiam 🌼

🖐️ jak ładnie sips dbałaś o nasz topik dla ciebie 🌻 Już mam zrobiony komputer i muszę się teraz nauczyć co nieco bo całkiem inaczej mam wszystko jak ci poranek mija ? my się znowu przeziębiliśmy najpierw mały z mężem leżeli a teraz mnie zmogło jestem na antybiotyku i już czuje sie troszkę lepiej ... paa buziaczka ci nie dam bo cię jeszcze zarażę :)

Kobietki, mogę się dołączyć? Ja nie - z T., ale z bliskich okolic... Również poszukuję przyjaciółki, jak w temacie. 👄

Witam ciesze sie Kamelio ze juz jestes,troche mi tu smutno było samej :( poranek mam troche zabiegany......ale co ja tu widze znów dopadło Was chrubsko?! to przez te pogode mam nadzieje że szybko się z tym uporasz,wracaj do zdrowia,tego Ci życze z całego serducha Nama :) zapraszamy do nas,my tez nie jestesmy z samego T. tylko z okolic,witamy na naszym pokładzie 🌼 zmykam ale jeszcze tu wpadne......

Gość 26 lat
JAK NA SEX JUZ SIE PISZE; BO NA KAWE TO MAM DOSC TOWARZYSTWA,;-P

Hejka wszystkim Kobitkom! Ciesze sie ze odkryłam to forum bo byc moze zaprzyjaźnie sie z fajnymi babeczkami.Ok kto robi kawke chcetnie skorzystam poprosze z mleczkiem i cukrem .

🖐️ to moze ja też poprosze kawke,mam dzis takiego doła że nawet nie wiem co Wam pisac :( więc może znikne żeby Wam sie nie udzieliło....... Kamelio 😘 🌼 Margola witam,witam,bardzo mi milo że odkryłas to forum 😘 🌼