Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeueueue

ważę więcej niż facet - koszmar!!!!

Polecane posty

Gość eeueueue

Nigdy nie byłam jakaś chuda, ale tez nie gruba - miałam ok. 62 kg przy wzroscie 170 cm. Bardzo lubilam swoje ciało, chętnie je pokazywałam, byłam z niego zadowolona. Zawsze jednak wolałam facetów "większych" - o wiele wyższych i o wiele masywniejszych, czułam się przy nich malutka. A potem przytyłam i poznałam faceta. Mam teraz 74 kg, a on 72 (180 cm wzrostu). Problem może i wydaje się śmieszny, ale ja się czuję potwornie przy nim. Jak jakiś babo-chłop. Gdy patrzę na jego uda i moje - moje są grubsze. Moje ręce są grubsze, moje biodra są szersze. On uwaza że jestem najpiekniejsza, najseksowniejsza, wciąż szuka ze mną kontaktu, a ja... przekładam spotkania, przesuwam randki, by drastycznie się odchudzać. Nawet nie umiem sobie w tej chwili wyobrazić seksu z nim :O moje wielkie ciało i jego drobne? Sama uważam że do niego pasowałaby jakaś filigranowa, drobniutka dziewczyna. Jest naprawdę fantastyczny - ciepły, troskliwy, przystojny. Tylko że... drobny :O Mój fizyczny typ względem sylwetki faceta jest zupelnie inny.... Także ze względu na moje samopoczucie. Słowem - wpadam przy nim w większe kompleksy niż miałam przed poznaniem go. Czy któraś z was wazy wiecej (lub tyle samo) co jej facet i jak sie z tym czujecie?

Gość hki
to go zostaw i poszukaj faceta w barze. Tam z reguly siedza grubi. btw kobieta zawsze powinna byc szersza w biodrach.

Gość co prawda nie waze wiecej
ale tez od czasu jak jestem w zwiazku wpadam w coraz to nowsze kompleksy :( Kiedys prawie nie mialam. Choc idealem nie bylam. Teraz wiem, ze wygladam jak paszczur :(

Gość eeueueue
gdzie ja napisałam że szukam otyłego? (chociaz lekki brzuszek mi nie przeszkadza) ale jakoś zawsze byłam z facetami szerokimi w barach, wysokimi, takimi "potężnymi", w których się dosłownie topiłam. A z nim czuje się MEGA dziwnie. Czuję się potężna i jakbym obejmowała kurczaka. To może niezbyt fortunne porównanie, ale jakoś tak sie czuje...

Gość to schudnij wielorybie

Gość eeueueue
no własnie chudnę :D tylko że aby czuć się dobrze przy nim, musialabym mieć jakies 50 kg

Gość ZabbiStonka
Ja miałam ten sam problem. Ważyłam 77, mój facet 75. Specjalnie jakoś z tego powodu nie cierpiałam. Teraz ważę 69, on nadal 75 i chudnę dalej. Najważniejsze to nie przejmować się :).

Gość cvx
nie przeszkadzalo ci to, jak go poznalas?

Gość eeueueue
schudnę, schudnę, ale co do tego czasu? :O Dla mnie to naprawdę spory problem, chociaż może i śmieszny dla innych. Nie wyobrazam sobie na razie seksu, kompletnie nie wspominając już o rozebraniu się przy nim.

Gość eeueueue
Nie wiem, wtedy nie traktowałam tego serio na poczatku. Poznaliśmy się przypadkiem, a potem kolejne przypadkowe spotkanie... zdobył mój numer itd.... On jest naprawdę cudowny, inteligentny, cierpliwy, ma fantastyczny charakter, zabiega o mnie jak mało kto, zaczeło mi na nim bardzo zalezec, ma naprawdę piękną twarz, tylko ta jego "drobność"... :O Zresztą nie jego szczupłość jest tu problemem, ale moja waga. Schudnąc chcę na bank, ale przeciez to nie potrwa tydzien, a kilka miesięcy.

@ eeueueue Najważniejszy początek, jak zaczniesz chudnąć to już samo pójdzie. A uciekać nie ma sensu, bo możesz stracić szansę na naprawdę fajny związek. Skoro spodobałaś mu się taka, to i bez tych 5kg tym bardziej ;-)

Gość sgdsgf
daj spokój jak jemu sie taka podobasz, to juz jest dobrze, a schudnąć schudniesz, tylko bez histerii za rok juz będziesz szczuplutka po prostu daj sobie czas, a poki co spotykaj sie z nim taka, jaka jestes

Gość ulalalalalala
Też mam ten problem. Najmniejsza nie jestem,a zawsze kręcą się przy mnie same niskie chuderlaki. Czuje sie okropnie-ja taka wyrośnięta a przy mnie karzełek. Co tu zrobic,podobaja mi sie wielcy faceci,ale na takiego nie moge trafić :O

a do autorki twój facet ma dobrą wagę tylko ty lubisz misiowatych :O i zazdrościsz miu sylwetki :D

Gość rrwwrw
Twój facet ma niedowagę przy takim wzroście...a Ty zrzucisz... Wiesz, ja schudłąm z 65 na 58 kg i mój facet był niepocieszony- bo brzuszek znikł, tyłek już nie taki sam-mały i niewidoczny w spodniach, piersi też zmalały- to sporo , wystające kości policzkowe:-( stało się tak po zabiegach medycznych...teraz już odzyskuję wagę ważę 62 kg i myślę, że taka waga przy wzroście 171 jest ok

Gość Leśny
Ja kiedyś byłam grubsza od mojego chłopaka ale on i tak ważył więcej, mimo że był chudziutki :P

Gość jd fbr
no moim zdaniem tez facet powinien byc wiekszy od kobiety, miec grubsze uda i biodra szersze ale moze on jest fetyszysta duzych/grubych bab i dlatego tak na ciebie leci lub ma jakies fantazje ze wielkim tylkiem go dusisz :O sa tacy przeciez no ale jak schudniesz to w takim wypadku cie rzuci :P

jd fbr - nie przesadzaj :D Dla takich facetów, o którycvh piszesz autorka tematu byłaby anorektyczką :) A z tymi grubymi udami i biodrami to też przez przesady, nawet grubi faceci mają cześto chude nóżki a brzuchole grube, a kobiety na odwrót. \"c.r.e.a.m i jeszcze jedno to autorka ma problem z wagą a nie jej facet\" Tak właściwie to od biedy nikt z nich nie ma problemów z wagą :/

JA jestem raczej drobna, więc nie wyobrażam sobie faceta chudszego od siebie, od niewysokich panów z drobnymi rączkami spierdzielałam za to gdzie pieprz rośnie:D

Gość Ju...
Facet powinien mieć biodra szersze od kobiety? Tiaa, i dupę jak szafa czterodrzwiowa.:o To Wy chyba kobiety nie widzeliście. Ani faceta.:o

Skoro widzisz, ze facetowi sie bardzo podobasz, to jaki problem? Odchudzaj sie powoli, bez paniki i spedzajcie razem milo czas. Za 3 miesiace bedziesz juz szczuplutka,a jak teraz bedziesz sie zadreczac, to w pewnym momencie przerwiesz siete, rzucisz sie na jedzenie i przytyjesz nastepne 10kg.

Ja nie lubię facetów z małymi dłońmi, ale to zależy od koścca :D " Ju... Facet powinien mieć biodra szersze od kobiety? Tiaa, i d**ę jak szafa czterodrzwiowa. To Wy chyba kobiety nie widzeliście. Ani faceta. " Dokładnie :D Duża dupa u faceta jest okropna :P, nawet jak jest chudy, raz widziałam taką u takiego ochronirza, fujjj jak baba :D