Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia bez sukni

pomozcie mi znalezc moja wymarzona suknie slubna

Polecane posty

Gość kasia bez sukni

ok,nie mam czasu przez najblizsze 2 miesiace biegac po salonach i szukac suknie,wiec zwracam sie z prosba do was,dziewczyny,albyscie wrzucaly fotki waszych typow. szukam czegos klasycznego,prostego i eleganckiego,nie chce bezy,gdyz mam tylko 153cm wzrostu i waze niecale 45kg. dzieki dziewczyny:)

to co ty robisz,ze taka zajeta jestes?moze zamiast kafeterii bys net przeszukala?to taka moja mam sugestia:)

A kto powiedział, że potrzeba na to dwóch miesięcy??? Ja swoją suknię znalazłam pierwszego dnia poszukiwań, w drugim salonie do jakiego weszłam, i gwarantuję ci że nikt takiej nie ma:) Mamy odrywać się od swoich spraw, i szukać ci sukni? Żartujesz sobie? Podajesz listę wymagań, co ci się podoba, i ja mam teraz przekopać internet żebyś mogła sobie pooglądać zdjęcia? Do roboty dziewczyno:-P

Gość kasia bez sukni
tak,wlasnie na to liczylam;-)wiem,ze siedza tu dziewczyny,ktore sa bardzo pomocne.a ja nie moge jezdzic po salonach,bo mieszkam w uk,a w pl bede dopiero na poczatku sierpnia.pracuje od 8-6 i nie mam kiedy biegac i przymierzac sukni,dlatego zwrocilam sie z pomoca na kafe.

Kasiu, to się urlop bierze, i się biega. Myślisz że ja nie pracuję? Gdy wychodzę z pracy, wszystko jest już zamknięte. Nie jestem złośliwa, ale nie lubię jak ktoś idzie na łatwiznę;)

Gość kasia bez sukni
eh,skorzystam z dobrodziejstw internetu:) laura,dzieki,moze powinnam ruszyc tylek w ktorys z weekendow:)

Na Twoim miejscu pochodziłabym jednak po salonach, tym bardziej że to co nam się podoba, nie musi wcale ci sie podobać.Albo prostszy sposób wyszukaj w Twoim mieście salony w internecie i zobacz ich kolekcje.

kasia, nie da się tak:) 1. możemy nie trafic w Twój gust (większość dziewczyn broni się "ręcami i nogami" przed bezą......z różnym skutkiem :) ) 2. nie wiemy, jaka masz figurę, typ urody- a suknię dobiera się indywidualnie 3. mało czasu - teraz tak każdy ma- taka prawda. Wybieranie sukni to również wielka frajda, nie pozbawiaj się tego! 4. skoro jesteś niewysoka mogę poradzic suknie odcinane pod biustem, pionowe cięcia itp itd

Gość kasia bez sukni
macie racje dziewczyny!zaczne szukac,ale sama,bo nikt czasu nie ma:-( i dziekuje pieknie za linki:)

Z suknią jest tak, że często to co ci się podoba, okazuje się być zupełnie nie dla ciebie - ze mną tak było. Czy wyglądasz w czymś dobrze czy nie zależy od wielu rzeczy - i zobaczysz to dopiero mając suknie na sobie. Ja mam suknię z firmy Margarett i bardzo podobają mi się ich suknie - rzuć sobie okiem. www.margarett.pl

Zgadzam się z Belletyn, Margarett ma piękne suknie, już nawet na jedną prawie byłam zdecydowana:) Trzeba pochodzić po salonach i pomierzyć, bo rzadko zdarza się tak że to co nam się podoba na necie, dobrze na nas wygląda. Ja np napaliłam się na Lisę Ferrerę, bo marka, przepych i w ogóle ja straszna gadżeciara jestem;) wybrałam konkretne modele, umówiłam się na przymiarki, a jak w realu ubrałam te suknie - porażka, czułam się jak przebrana aktorka do sztuki kostiumowej:-D Ostatecznie suknię wybrałam w salonie, o którego istnieniu nawet wcześniej nie wiedziałam:)

Gość dorota9999
mam do sprzedania LORNĘ z salonu MADONNY roz.36/34