Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4564gvggg

do dziewczyn które miały cesarkę

Polecane posty

Gość 4564gvggg

Proszę - nie śmiejcie się. Mój ginekolog (i to naprawdę o dobrej sławie, znany), powiedział że po cesarskim cięciu 80% kobiet nie jest już zdolnych do orgazmu, bo przecinane są jakieś nerwy które prowadzą do łechtaczki. Powiedział że kiedys, po cesarkach wykonywanych cięciem pionowym takiego problemu nie było, ale po cięciu poziomym istnieje duże ryzyko "upośledzenia" odczuwania orgazmu. Wiem że to śmieszne pytanie, ale przestraszyłam się. Proszę powiedzcie mi - miałyscie potem problemy z orgazmem?

ja pierdole :o zmien ginekologa :o dżizas co za średniowiecze

Gość _d_
nie

Gość hahahahahahahahahahahahahahaha

Usmiałam się z kosmicznego ginekologa :D:D:D Co za brednieeeeeeeeeeee

Gość 4564gvggg
Wiedzialam że was to rozśmieszy, ale nie sądzilam że weźmiecie to za prowokację. :D To jest doświadczony, starszy ginekolog, naprawdę dobry w swoim fachu. Nie ukrywam że wystraszył mnie na żarty, bo planowałam cesarkę na zyczenie. Ale ok.... widzę że jednak nie miał racji? więc skąd te jego dane statystyczne?

Gość Bo to musi być prowokacja
pewnie kobiety, ktora uznaje tylko rodzenie metodą sił natury!:O:O:O:O

Gość 4564gvggg
Cholera, to żadna prowokacja! 😠 Mam fobię przed porodem naturalnym i od zawsze wiedzialam że chcę mieć cesarkę. Moja mama miała cesarkę cięciem pionowym, ale nigdy z nią o orgazmach nie rozmawiałam. :O Moje znajome rodziły naturalnie, wiec nie mam kogo zapytać.

Gość Stary pisior
A moja baba jak urodzila ma rowa ze czolgiem mozna wiechac a ona nic nieczuje....buhahahahaaa

Gość gosik2007
kilka lat temu mialam operacje, gdzie ciecie bylo wykonywane identyczne jak przy cesarce. nie mialam z tym problemu. mialam tez cesarke i chyba po niej tez nie mam takiego problemu, ale tak dawno nie uprawialam seksu, ze juz nie pamietam:))) wiekszy problem-to problem natury psychicznej. moze te kobiety po ciezkich porodach boja sie wpadki i kolejnego porodu i dlatego maja problem z orgazmem

Gość 4564gvggg
gosik - dzięki za normalną odpwoiedź. :) Ale gin powiedział że chodzi o przecięcie nerwów, nie o psychikę. Nie wiem co mam o tym mysleć. Przeciez nie mógl klamać. Po co?

Gość złej baletnicy
i rąbek u spódnicy :D gdzie cięcie a gdzie nerwy do łechtaczki? Bosz, co za gin? To on jeszcze pracuje i takie brednie pieprzy? Tragedia..... przeciez ci dziecka nie wyciagaja przez łechtaczkę.......... ubawiłam się :D

Gość złej baletnicy
na pewno łechtaczka ma nerwy w okolicach macicy :D:D

Gość po 2 cesarkach
Hej!! Nie wiem czy ma to jakis zwiazek z tym co mowil twoj gin, ale japo dwoch cesarkach (mam dzieci w wieke 6 i 3 lat) ani razu juz nie mialam orgazmu:( Moze to problem psychologiczny, ale kto wie.A tak na marginesie, nigdy nie slyszalam czegos takiego od gina :)

Gość 4564gvggg
Nie wiem, nie tłumaczył mi tego. Chodzi o jakieś nerwy które łączą łechtaczkę z jakimś ośrodkiem w mózgu? Cholera wie. Ok... czyli nieprawda i mogę śmiało mieć CC? :)

Gość 4564gvggg
po 2 cesarkach >>>> oj :( A wczesniej nie mialas problemu? (przed porodami)

Gość gosik2007
rozne powiklania moga sie zdarzyc podczas operacji. ale tak samo jest z tzw. naturalnym porodem. tak wiec o powiklaniach nie ma co myslec. na pewno nie wszystkim przecinaja nerwy, wiec nie jest to pewniakiem, ze w Twoim przypadku tez tak bedzie. najprawdopodobniej wszystko bedzie dobrze. ale poszukaj dobrego szpitala na porod i moze porozmawiaj z lekarzem, ktory bedzie Cie operowal-co on o tym mysli i czy jemu zdarzaly sie takie przypadki

Gość po 2 cesarkach
Szczerze powiem, ze przed nie mialam z tym problemu,ale nie takmczesto jak bym chciala, ale przynajmniej byl, a teraz od 6 lat ani razu nie szczytowalam:(

Gość AgataA...
Ja mialam cesarke 5 lat temu i NIE MAM ZADNYCH PROBLEMOW Z ORGAZMEM :). Moze ten lekarz specjalnie nagadal Ci takich glupot,zeby odwiesc Cie od decyzji...

Gość 4564gvggg
hmm... może masz rację ale z 2 strony nie widze powodu dla którego miałby podważać moją decyzję. PRzeciez teraz jest to całkiem normalne że mozna mieć cc na żądanie.

Gość pitu pitu pitolenie

Ja akurat nie śmiałam sie z Twojego pytania bo każde pytanie jest dobre :D Ja w każdym razie jestem po cc i mam orgazm.Iw życiu z czymś takim się nie spotkałam.

Gość lekarz z zawodu
bzdura. to tak jakby po katarze szybciej rosly paznokcie u nog.

Gość ciocia klocia890
zaraz padne ze smiechu kochaniutka:D to jakis stery pierdziel ten gin ktory chce cie takimi pierdolami od cesarki odwiezc..swoja droga ma pomysly:D lo matko:D sikam ze smiechu:D

Gość to dzis chyba najśmieszniejszy
temat na kafe.:classic_cool:

jestem po dwóch poziomych cięciach . wszystko\" gra i buczy\" . a nawet jeszcze lepiej niz przed . 🌼 )D

Gość do pani po dwóch cesarkach

Gość do pani po dwóch cesarkach
to może czas faceta zmienić:)