Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ętliczek pętliczek

wkurza mnie tvnstyle

Polecane posty

jeden program gani grubasy,ktore jedzą niezdrowe,tłuste i obfite posiłki,inny czyli Nigelle pokazuje jak zrobic ekstemalnie tłuste frykasy.Głupie,nie?

Gość efre
no

Gość samiku..
Nie cierpię Nigeli i tych jej mi, tudzież załosnych sukieneczek ze swetereczkami, które (spódnice) mają ukrywać jej szeroki i wielki tyłek.

Gość samiku..
TVN style poza tym jest ok i ma wiele interesujących programów.

e tam, nigella jest smakowita. i nie mowie tu o jej potrawach. ale tez mnie wkurza, prawda. jej miny.

Gość clarins
fakt ta jej kuchnia za zdrowa nie jest...

Gość a gdzie przysięga
bo tacy sa anglicy, robia właśnie takie miny, nawet jak ich wkurwiasz, po oczach tylko prawde widać :D

Gość samiku..
E tam, jej miny nie są angielskie! Ona się zachowuje tak, jakby bez przerwy uwodziła. Wkurza mnie jako kobietę, bo zachowuje się tak jakby mówiła do widza-faceta.

Gość fdfds
Rzeczywiscie ta Nigela jest nieanturalna, słusznie zauważyliście, że to raczej uwodzenie. Na tvn stylle jeszcze wkurzający jest Cejrowski. Piernik, niby taki katolik że do oczu każdemu skacze a rozwiódł się.

Gość tvstuyle moze byc
Nigella ok, ona jest Zydowka BTW, byl kiedys wywiad.Podoba mi sie ,ze wszystko robi na oko i nie uzywa niepotrzebnie zbyt wielu naczyn i naczyniek.Nie trawie natomiast Cejrowskiego no i przede wszystkim pretensjonalych rozmow prezydentowej o niczym

Gość fdfds
Tak Nigela jest faktycznie semickiego pochodzenia to widać. Wolę inne programy kulinarne. Kwaśniewska jest też nienaturalna, udaje arystokratkę i damę. Robi też śmieszne miny i ma wyuczony sposób mówienia.

Program kwaśnieweskiej jest do du.py! Czasem mam wrazenie ze ona nie umie mowic... A lubie za to *S.O.S uroda *w roli głównej... *sex, jak to jest po ślubie itd ale skoda ze juz nie ma tych koszmarnych nastolatków hehe :):)

Gość od kiedy pojawił się Cejrowski
przestałam oglądać ten kanał. Wyraźnie na psy zeszło. Denerwuje mnie też Młynarska w Mieście Kobiet

Gość tv style moze byc
ale bojarska jako stylista porazka - kaze babie wlozyc 10centymetrowe szpilki i gorset -to ma byc zdrowe dla nóg, kregosłupa, krazenia? To juz zdrowsza na pewno jest ta nadwaga. No i co to za stylista - wiadomo ze na obcasach sie lepiej wyglada.zadna filozofia. I prostowanie wlosow - chcialabym widzic jakie babka bedzie miala wlosy po 2 miesiacach prostowania. No i biedna babka- na 1 programie widac bylo,ze sie zabija na szczudlowatych butach, tak mozna przez 1 wieczor gora. Poza tym jesli wleje do jednego sloika wszytkie jarzynki i jogurty to tez bedzie wygladac jak rzygowiny ( kto ogladal, wie o co chodzi), Glupi program,

Gość fdfds
Tak jak oglądałam. Jak kto nie wie, to ta stylistka aby pokazać grubaskowi co zjadł wlewa do dużego szklanego pojemnika WSZYSTKO co zeznał grubasek, że je i pije w ciągu dnia. To ma być niby odstraszające. A ta Bojarska to zaczęłaby od siebie bo też ubiera się nie najlepiej.

Gość tv style moze byc
no i co z tego,ze bojarska chuda, za to zmarszczki ma jak moja babcia , choc i tak pewnie przed programem sie pacykuje.

Gość ale pustoty
:o to na chuj oglądasz :o

Gość fdfds
A ile ten cejrowski może mieć lat? On był żonaty z Beatą Pawlikowską.

Program kwaśnieweskiej jest do du.py! Czasem mam wrazenie ze ona nie umie mowic... A lubie za to *S.O.S uroda *w roli głównej... *sex, jak to jest po ślubie itd ale skoda ze juz nie ma tych koszmarnych nastolatków hehe :):)

Gość no wlasnie przestaje ogladac
po 2ch razach bojarskiej, cejrowskim i tej detej prezydentowej.A szkoda, bo fajna stacja

Gość przede wszystkim..............
Cejrowski ma 44 lata. Urodził się w 1964. Moim zdaniem wygląda znacznie starzej i zachowuje się jak jakis stary zdegustowany dziad

Gość wereew
cejrowski sie rozwiódł???

Gość eeee-niemożliwe
Cejrowski ma 44 lata?? No to wygląda straaaaasznie poważnie, dałabym mu 50-tke jak nic, bo jest strasznie pomarszczony taki żylasty. Faktycznie on był mężem Pawlikowskiej.