Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość =Mała Mi=

Do jakiej gwiazdy próbujecie się upodobnić??

Polecane posty

ja nie widzę powodu żeby się świadomie upodabniać do kogokolwiek...zawsze byłam ...jestem i będę sobą najważniejsze to akceptować siebie takim jakim się jest a nie robić z siebie kogoś kim nie jestem :D

Eminem , znam ten ból, ja z kolei chciałabym być podobna do Billa😭 ale cóż, urody sobie nie wybierałam i choćbym przeszła kilkadziesiąt operacji plastycznych to ni chooja nie będę tak śliczniusia jak on 😭 ale myślę, że Ty masz tę przewagę nade mną, że jesteś chłopakiem:) i możesz coś z tym zrobić - ćwicz, ćwicz i jeszcze raz pakuj na siłce, bo to własnie robi boski Tomuś👄:classic_cool:🖐️

Gość Tom K.
Ja jestem cool :classic_cool:, piękny 🌼, seksi👄, słodki ❤️, mam godną pozazdroszczenia muskulaturę 👄, itp. , ale nie pogniewałbym się wcale, gdybym wyglądał jak Georg Listing from Tokio Hotel(:classic_cool:)

Gość Tom K.
albo jak David Hasselhoff :classic_cool:

Gość Tom K.
jestem też strasznie zabawny, co zresztą widać jak na dłoni :classic_cool:👄❤️🌼🖐️

Gość moja ulubiona
do Godżilli

Gość szczurzysko
do matki bożej

Gość Honorcia13
Bardzo chciałabym upodobnić się do Maite Perroni. Uwielbiam tego typu urodę - śniada cera, ciemne oczy i włosy, piękny zarys wydatnych ust i dość kształtna sylwetka. Narazie jestem bardzo młoda, ale już niebawem zaczną zmieniać swój wygląd właśnie w tym stylu:) oczywiście nie mówię tu o jakichś operacjach plastycznych, bo uważam, że nigdy się na to nie odważę, ale moim marzeniem co do wyglądu jest właśnie podobieństwo do Maite:)

Gość Mikołaj z hipermarketu
"Do jakiej gwiazdy próbujecie się upodobnić??" - Do gwiazdy betlejemskiej na choince kurfa :O

Gość tak tak jasne wszyscy
jesteśmy piękni, niepowtarzalni i z żadną gwiazdą byśmy się nie zamienili, takie kity to wiecie... :O Nie upodabniam się do nikogo, to głupie, poza tym nie mam warunków. Ale poproszę twarz młodej Liv Tyler, a ciało... nie wiem, jakiejś laski, Alby na przykład.

Gość Maryjetta.
Kiedys do Gwen Stefani. Potem robilam wlosy na Amy Winehouse. A teraz mam faze na Lady Gage. Strasznie mi sie podoba fryzura z teledysku 'edge of glory' czy jakos tak. Ale to jak wroce do domu. Bo na razie dzis scinam na emo