Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaaAa177

Prośba o radę

Polecane posty

Gość OnaaAa177

hej.. mam do Was pytanie nie dawno przezyłąm swoj pierszy raz z chłopakiem, ale mam co do tego kilka zastrzezen... Gdy sie z nim kochałam zupełnie nic nie czułam zero orgazmu.. nie bolało mnie w ogole, i nie leciala mi krew.. z tego co słyszałam to wszystko powinno wystapic... Prozę o odpowiedzi i rady..

Gość crazy nut
nie zawsze leci krew...jesli błona jest cieniutka to wogóle nie ma krwawienia....tylko dziwne ze nic cie nie bolało...może błona wcale nie została przerwana....a co do orgazmu to zadko która dziewczyna ma go za pierwszym razem

Gość babki
orgazm to trzeba umiec przezywac no a krew... ja nie mialam zadnej krwi. mnie nic nie bolalo no i bylo fajnie. nie ze ... cudownie tylko fajnie....

Gość mialam tak samo i z tego
co wiem, to dosc powszechne

Gość 35345345
orgazmu od samej penetracji ma b. niewiele kobiet jak nie pieścił twojej łechtaczki to nie ma co sie dziwić że nie miałaś krew nie leci zawsze nie zawsze też boli

Gość OnaaAa177
No to czyli jednak niektóre osoby i rózne informacje o pierwszym razie zawiodły ;) heh... a czy prezerwatywy to dobre zabezpieczenie ?

Gość 90hpruuksa
Ja orgazmu nie miałam przez pierwsze 3 lata, bo czekalam jak na zmiłowanie boskie na orgazm pochwowy, aż w koncu doszłam do logicznego wniosku: facet ma zajmować się moją łechtaczką, od tamtej pory orgazm mam zawsze. Krew mi nie leciała, w ogole nic mnie nie bolało i praktycznie za pierwszym razem w ogole nie czulam nic podczas stosunku (ani nic przyjemnego, ani nieprzyjemnego). Prezerwatywa to dobre zabezpieczenie, ale musisz być wilgotna, aby nie pękła, trzeba też ją dobrze założyc.

Gość onakr
witam, ja również nie krwawiłam za pierwszym razem, a ból czułam dopiero za drugim, a co do orgazmu to nie obawiaj się, poczujesz to z czasem,

Gość agusia..............
ja w ogóle nie miałam nigdy orgazmu mimo iz uprawiam seskx z moim chłopakiem 5 x na dzien