Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona do bólu

ale zawaliłam mature...

Polecane posty

Gość zrozpaczona do bólu

chciałam isć na anglistyke..napisałam wszystko pięknie na maturze rozszerzonej dzisiaj..i ZAPOMNIAŁAM zaznaczyc temat o którym pisałam:( :( potem klolezanka powiedziała mi ze przez to całe wypracowanie nie zostanie sprawdzone:( śmiała się ze mnie i powiedziała ze dobrze, bo przynajmniej bedzie na uczelni jedno więcej miejsce dla niej. poryczałam się. bedę musiała czekać rok żeby znowu zdac mature- z takim wynikiem bez wypracowania braknie mi punktów :(((( z powodu głupiego kółka na cyferce z numerem zadania:(

Gość zrozpaczona do bólu
jejku jak mi przykro tyle nauki na nioc przez własna głupotę:( wszystko zawaliłam:( jestem do niczego:(

Gość dingdong
moze nic straconego. przez taka glupote mieli by cie oblac?

Gość on12345
a czy jest gdzies to napisane ze jak nie podasz nr zadania to matura sie nie liczy?

Nie słuchaj zazdrosnej koleżanki...może akurat zdasz..każdy mógł zapomnieć..stres..lepiej zapytaj swojej nauczycielki co o tym myśli..trzymam kciuki:)

Gość egzaminator ci zakresli ten
wybrany temat jesli sie okaze ludzki a nie gnoj.

Gość nie martw sie
Spokojnie, sprawdzą ci

A pytalas kogos innego czy faktycznie tak jest? ta kolezanka jest beznadziejna............ i podla

Gość dingdong
chyba egzaminator zaczai na jaki temat pisalas

Gość zrozpaczona do bólu
nauczycielka powiedział ze nie wie. w ogóle NIKT nam nie powiedział ze temat niezakreślony jest niesprawdzany. nikt z komisji nawet nie wspomniał a na samym teście nie było napisane. ale pytałam też innej nauczycielki i powiedziała ze to raczej nie będzie sprawdzone:/ ehhhhh TYLE nauki na nic:( rok to dużo:(

nie plakusiaj Heh ja mam 19 lat i chodze do 1szej klasy zaocznie...... moja szkola bedzie sie ciagnela w nieskonczonosc, ja powinnam sie zalamywac Glowka do Góry na pewno wyjasni sie na Twoja korzysc nie wierze ze przez taka blahostke mogliby Cie tak udupić. Pozdrawiam

Gość dingdong
a sa jakies zasadmy matury spisane? moze wejdz na strone oke i zobacz regulamin czy cos takiego

skoro nikt o tym nawet nie wspomniał to bez kitu nie moze byc to az TAK ISTOTNE....... o takich rzeczach mowi sie glosno i wyraznie...

Gość dingdong
a jkaby co to mozesz zaskarzyc, ze komisja nie poinformowala o wszystkim co jest wazne

Gość dingdong
bo jesli to takie strasznie wazne, to musza o tym poinformowac zestresowanych maturzystow.

Gość buuuuuhahahahhaa
jest napisane ze trzeba w kolko zakreslic. emilkae, masz 19l i robisz 1 kl liceum? czemu tak?

Gość cerise
sprawdza Ci nie martw sie. Na 100% niby tego nie wiem ale na 99% :) powaznie, oni tych wszystkich zasad tak mocno nie przestrzegaja tak naprawde i zawsze wola dodac punkt jak odjac. Chciaz ja z matury z niemieckiego miałam 99% a to znaczy ze mi 1 punkt odjeli...hehe mogli sobie darowac :p ale sprawda ta, spokojnie :)

Gość kuyhgt
wczoraj tu była na cafe dziewczyna która nie zakreslila tematu zpolskieo. głowa do góry, na pewno Wam sprawdza,

Gość dingdong
jak ci nie sprawdza to walcz o swoje. zaskarz, ze nie zostalas poinformowana. ale nie sadze, zeby sie tak chamsko zachowali

Gość cerise
przepraszam nawet nie 1 tylko 0,5...

Gość buuuuuhahahahhaa
cerise nie chwal sie mendo:P

Gość dingdong
kiedys slyszalam historie, ze dziewczyna zaskarzyla komisje z prezentacji z polskiego, bo jakiejs naucyzcielce komorka zadzwonila. a zrobila to, bo zle jej poszlo. ale uznano jej zarzut i powtarzala:)

zrozpaczona---- ja mysle ze bedzie OK :) gdzieżby przez jeden krzyzyk czy koleczko mieli nie sprawdzac...nie do pojecia mi sie wydaje...przeciez Ci co sprawdzaja to tez ludzie a nie maszyny...bedzie spokojnie. A moze jeszcze pogadaj z nauczycielami, moze poszperaj cos na stronach "maturalnych" , oke. gorzej by bylo jakbys sam krzyzyk postawila a nic oprocz tego ;) wiec masz napisane wypr i glowa do gory :) 🌻

Gość zrozpaczona do bólu
nie wiem co będzie, dowiem się dopiero w czerwcu:( mam nadzieję, ze jednak to sprawdzą..w koncu to taki głupi szczegół :/ ... no nic, dziewczyny- dzięki za dobre słowa, trochę mnie pocieszyłyscie.

nie będzie sprawdzone...nam to mówili na j.polskim... :( współczuje

bo mialam problemy depresje...i coz.... wszystko musialo sie opoznic :( niestety, życie, zycie

Gość dingdong
moze mowili, zeby nastraszyc. no kurde, przez taka glupote

Gość hejoo nie martw sie
zrobilam ten sam blad. moja nauczycielka powiedziala ze spokojnie to sprawdza