Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona do bólu

ale zawaliłam mature...

Polecane posty

Gość buuuuuhahahahhaa
o 3 lata? sorry ze tak dopytuje ale z natury ciekawska i bezczelna jestem :P

Gość dingdong
moze apisz maila do kogos z oke i zapytaj

Gość też tak słyszałam
u mnie pare osób z klasy piszących rozszerzony też było załamanych, bo słyszeli że jak temat nie jest zaznaczony to nie sprawdzają. Ja przynajmniej wiem że zawaliłam przez własne lenistwo, to że jestem tępa, nie uczyłam się przez 3 lata, a nie przez taką głupotę.

Gość buuuuuhahahahhaa
ej spoko znam laske ktora sobei 2x siadla w klasie maturalnej, 2x z tego smaego przedmiotu u tej samej kobiety. to sie nazywa tepoa. bo nauczycielka jest spoko. :O

Gość ulaaaa
a myślicie, że dlaczego tak mówią ,że nie będzie sprawdzone ?? Po to ,żeby ludzie się pilnowali 🖐️ jakby wiedzieli ,że bedzie sprawdzone mino nie zaznaczenia to wszyscy by na to lali ;) zbyt ważny egzamin ,żeby przez takie bzdury nie sprawdzać 🖐️

widzisz KOBIETO zdania sa podzielone lepiej zajrzyjcie na moj temat bo tez mam dylemat :P:P

niema co sie stresowac zrob cos co Ci nastroj poprawi i zapomnij o tym bo na bank bedzie dObbrze

Gość zrozpaczona do bólu
ehh no patrzyłam na stronę oke ale nic nie znalazłam na ten temat. napisałam też maila ale watpię czy mi odpisze ktos. kurcze, bo ja się bardzo stresuję w takich sytuacjach. bylam tak zdenerwowana, tak bardzo chciałam napisać wszystko dobrze, ze zapomniałam o tym kółku..:( moze ktoś z was zna kogoś kto też zapomniał a mimo to wynik miał tyle %, ze raczej na pewno było ocenione?

Gość cerise
ej tylko nie mendo :P ja tylko mowie ze to w sumie lekka złosliwosc :p a chwalic sie musze bo nikt inny mnie nie pochwali ale to i tak juz dawno bylo...

Gość buuuuuhahahahhaa
moja kumpela roku temu za to nie zdala. kolega mowil dzis ze jego matka oceniajaca arkusze za brak zaznaczenia oblewa. zonk :o

Gość zrozpaczona do bólu
no to super:( mogę się pożegnac ze studiami :// ojciec jak się dowie..to mam przerąbane:( aż się boje co będzie..

Gość ubiegloroczna_maturzystka
dziewczyno nie przejmuj sie tym az tak!Gdy ja pisalam mature w zeszlym roku rowniez bylo wiele osob ktore nie zakresily tematu - z tego stresu ja sama nie bylam pewna czy to zrobilam, choc jak sie okazalo-zrobilam. Problem byl na tyle powszechny ze postanowili wszystkim to uznac i mysle ze w tym roku bedzie identycznie. Co wiecej, znam przypadek, w ktorym dziewczyna pod wplywem stresu na koniec matury z j.polskiego skreslila wszystko co napisala i nie miala juz czasu napisac nowego wypracowania, a mimo to trafila na ludzkiego egzaminatora, ktory widzac ze praca byla na temat uznal ja- nie moglo byc inaczej bo swiadczy o tym jej wynik procentowy.Glowa do gory! z pewnosci dostaniesz sie na wymarzone studia! Trzymam kciuki !