Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adminek

Jak znaleźć dziewczynę?

Polecane posty

Gość Adminek

Mam juz dosyc bycia samemu, tym bardziej, ze cieplo sie robi, wakacje sie zblizaja... Nie chce po raz kolejny spedzic ich sam, bo bedzie dol jak nie wiem co :(

Gość Bokobroda
a ja szukam chłopaka

Gość Adminek
A ja dziewczyny xD

Gość Dominika...
skad jestes ?wojewodztwo podaj ja z podkarpackiego

Gość nie podam nicka zeby nie zape
na czacie ;)

Gość Adminek
Ja mazowieckie :| Kurde, gdzie wy samotne sie ukrywacie? :P

Gość Adminek
Na czacie? A da sie tak? P

Gość Dominika...
no widzisz? ile samotnych babek? ja to mam 19 lat. wkurza mnie że fajni, wysoc, samotni chłopc siedzą w domacxh zamiast spotkać fajne samotne dzieweczki

Gość Ju...
Adminek, adminów kobiety się boją. Ze względu na potrzebą prywatności.

Gość Adminek
No ja tez mam 19 lat :P Fajny jestem, a wysoki to nie wiem (180 cm) :P No dobrze, a gdzie te fajne samotne dzieweczki przebywaja podczas gdy fajni samotni chlopcy zakladaja takie tematy na forach dla kobiet? ;D

Gość Dominika...
adminku, te samoten dziewczynki płaczą że nie maja nikogo kogo można przytulić :) odpowiedz na te pytania: 1) jaki masz znak zodiaku, bo to takie popularne na kafeterii ,żeby o to spytac :) ja jestem zodiakalną panienką 2) gdzie planujesz studia? (jesli w ogóle) 3) czemu jestes samotny (powód :nieśmiałośc, niska samoocena, niezainteresowanie dziewczynami wcześniej , itp) ?

rusz dupę na solarium zrub cos z wygladem, fryzem idz na dyske i wyrwij jakas fajna. to nie zaden problem

Gość Adminek
Juz odpowiadam: 1) Skorpion :P 2) Juz studiuje :p Uprzedzajac pytanie - prawo :P 3) Raczej niska samoocena ;) Justysia - nie rusze dupy na solarium, bo sie szanuje ;) Kobieta to co innego, ale ja nie pojde ;) Wyglad mam dobry ;)

to jak masz wyglad dobry to poprostu pracuj nas smialoscia. idz do jakiegos clubu, dyski, gdziekolwiek.

Gość Adminek
No wlasnie, do tej pory nie chodzilem...

na dysce jest megalatwo poznac fajna laske :) najlepiej idz z kumplami i wg, badzcie zabawni, dolaczcie sie do jakichs dziewczyn, latwo takm kogos przeciez poznac. trzymam kciuki za ciebie :)

Gość Dominika...
o choleraaaaaaaa

Gość Adminek
Wiesz jakos nigdy nie mialem okazji zeby isc na dyskoteke, bo u mnie raczej takich nie ma, to nieduze miasto ;) jestem niedoswiadczony w takich klubowych sprawach :P nigdy nie bylem, a z czasem coraz bardzej mnie cos powstrzymuje zeby sie wybrac :D

Gość Adminek
Co z ta cholera nie tak? :P

podobno jest 5mln singlów w Polsce

Gość Dominika...
ja Ci wierzę. można miec ładny wygląd a mimo to byc samemu :) potwierdzam tą zasadę nie wybieraj sie do solarium bo facet po solarium to ciotka :) nie obrazając ciotek. skorpion ma mocn charakter. zdecydoawne pogląd, uparty :) dobre, nie sądziłam że tak erotyczny , pozornie pewny siebie znak zodiaku może być sam czemu tak wiele skorpionów studiuje prawo? może tam da się wykrzyczeć oburzenie? ja jestem w trakcie matur

Gość Adminek
Tylko, ze ci typowi single chca byc sami i jest im z tym dobrze, a mi juz pzresatlo byc dobrze samemu ;p

Gość Dominika...
jakby to powiedzieć.... jestem odzwierciedleniem Ciebie.jesli chodzi o cechy. nie chodziłam , nie chodze i chodzić nie będę do dyskotek i nie mówcie że tam można poznać płec przeciwną. można, ale nie w moim typie. nie lubie takich "dyskotekowiczów"

Gość Dominika...
a co znaczy Twój nick? adminek? że coś z komputerem związane?

Gość Adminek
Wiesz, to nie od wygladu zalezy, bo nawet gdybym byl brzydalem to i tak daloby sie znalezc jakas, tyle ze trzeba by bylo miec proporcjonalnie mniejsze wymagania ;) przeciez ile widze na ulicach minimalnie piekniejszych od diabla z fajnymi dziewczynami u boku ;) No mam zdecydowane poglady, uparty tez ;D te horoskopy sie sprawdzaja? xD Co tam pisza o skorpionie wiecej? :P A i skad wiesz, ze duzo skorpionow studiuje prawo? ;p Ten kierunek wybralem, bo w sumie cos trzeba bylo, a to jest najblizsze moim zdolnosciom :D I jak poszly egzaminy? ;)

Gość Adminek
Nick? Pierwsze slowo, ktore przyszlo mi na mysl, bo nie wiedzialem co napisac xD tak naprawde nie lubie komputerow, nie interesuja mnie, strata czasu :P

Gość Dominika...
skorpion to fighter, lubi przewodzic.a podobaja mu się "kobiece kobiety" ,raczej uległe sztuki . :) :) napisz na jaką litere zaczyna sie Twoje imie. Ja wiem o tym prawie bo słyszałam tylko w telewizji. matury? nawet dobrze. A na drugi raz pisz ze masz 20 lat, bo rocznik sie liczy a nie to że jestes z listopada