Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adminek

Jak znaleźć dziewczynę?

Polecane posty

Gość Adminek
Zacznijmy od tego, ze do tej pory w sumie nie szukalem, bo glupio tak na sile. Fajniej by bylo gdyby to byla wspolna inicjatywa. Wolalbym zeby najpierw byla moja kolezanka ;) a wiadomo sa na uczelni fajne dziewczyny, zreszta widze, ze niektorym chyba wpadlem w oko, ale raz, ze ich akurat nie znam, a dwa - nie chcialbym kolejnych lat jej unikac gdyby cos nie poszlo :P

Gość Dominika...
zaraaz, nie lubisz kompów, a teraz gdzie siedzisz?

Gość Adminek
Hmmmm, ta walecznosc wiaze sie z tym, ze jestem uparty. Mam jakies swoje zdanie w jakiejs sprawie i bede bronil go, jesli inni beda je atakowac ;p A jesli chodzi o kobiety to lubie wlasnie takie delikatne i kobiece ;) Moje imię zaczyna się na ....trtrtrtrttrtr (werble)... M :) Nie chce miec jeszcze 20 lat :(

Gość Adminek
No wlasnie, siedze przed kompem :) ale widze, ze on mi pozera czas :( w tym sensie zeby w necie posiedziec to lubie, ale nie myl mnie z informatykami, ktorzy pasjonuja sie sprzetem, bo to na pewno nie ja :P

Gość Dominika...
moja rada jest prosta: działaj. raczej tak sie utarło,że chłopak pierwszy robi krok, ale jesli zadna dziewczyna Cie nie zauroczyła, to cóż... nic na siłe, przeciez nie będziesz sie narzucac jakimś pasztetom

Gość Adminek
No wlasnie o to chodzi :P Nie bede ukrywal, ze mam wymagania i nie chce miec dziewczyny tylko po to zeby miec ;)

Gość Koralina18
no, ja też uwazam, ze powinno to wyjść od obu stron, tylko że najczęściej tak nie jest... A ja jakos nie potrafię się zmusić do większego działania, niż powiedzienie cześć i uśmiechu... Głupio mi jaks podejsć do kogos i zagadac nie wiadomo o czym, tym bardziej jeśli kogos znam niewiele. Mówie tu o płci przeciwnej, bo ze swoją nie mam żadnych problemów w komunikacji:D

Gość Dominika...
adminek, a jesli juz tym mówimy, to czy zakochałeś sie kiedys powaznie w kims? i drugie pytanie: jakie sa Twoje wmagania? jesli to nie sekret. w koncu skorpiony są takie tajiemnicze...

Gość Adminek
Ja z wasza plcia nie mam problemow, o ile to sa relacje kolega-kolezanka. Wiadomo, to jest inaczej :p a gdybym mial podejsc do jakiejs nieznajomej i zagadac to........... :O Gdybys mi powiedziala 'czesc' i sie usmiechnela to bym sie przelamal ;P

Gość Adminek
No jestem tajemniczy, ale to sie wiaze bardziej z ochrona swojej osoby, nawet jesli to jest nieswiadome. Bo mozna mnie znac, a wiedziec o mnie niewiele :P Wymagania nie sa konkretne, maja, ze tak powiem, charakter abstrakcyjny. Dziewczyna musi mi sie podobac, a nie bede sie bawil w jakies konkretne cechy wygladu :p Chociaz sa pewne fundamentalne w stylu, ze nie moze byc wyzsza :P Po prostu wyglad musi mi odpowiadac, bo nie bede oszukiwal, ze jest wazny :) A zakochac sie to sie zakochalem raz, tak powaznie ;)

Gość Dominika...
ale mam nadzieje że my sie nie znamy???na pewno masz imie na "m"? bo znam chołpaka bardzo podobnego do Ciebie...taki kolega po prostu.

Gość Adminek
Nie znam, zadnej Dominiki :P Chyba, ze to Nie Twoje imie :P

Gość Adminek
Nie, to nie to imie. Strzelaj dalej ;)

Gość Dominika...
jasne że nie jestem dominika. przeciez bym nie podała swojego imienia, ale boję sie że mnie znasz.

Gość Dominika...
a i jedna rada: jak juz bedziesz miał,dziewczne to na litość boską nie ujawniaj swojej zazdrosci izaborczosci. drugie imie skorpiona to zazdrość o kobiete, trzecie-zaborczość wiadomo że kazdy chce miec ukochana osobę na wylączność, ale znam małżenstwo które rozpadło sie , bo skropinek nie ufał kobiecie :) 👄

Gość Adminek
Spoko, nie znamy sie. Przeciez pisalem, ze jestem z mazowsza :P

Gość Dominika...
aha --jeszcsze cos ZNAJDZIESZ DZIEWCZYNE NA BANK. czemu? bo tak jest ,ze masz pewnie w sobie duzy magnetyzm, pociągasz kobiet ]mozliwe że juz jakas sie w Tobie bardzo kocha

Gość Dominika...
a, jesli sie nie znamy to ok:)

Gość Adminek
Szczerze mowiac to widze, ze pare dziewczyn na mnie regularnie patrzy ;) jedna kolezanka sie do mnie dobierala jak sobie podpila, ale nie dalem sie, bo to jest tylko kolezanka. No i nie podoba mi sie :P

Gość Adminek
chciałem napisać że pasztetów to ja nie trawię :)

Gość Adminek
nie mam dziewczyny dlatego że jestem inwalidą i żadna mnie nie chcę :((

Gość Adminek
No i fajny podszyw haha :D

Gość Dominika...
czesc admin , to ja. :) czyli sie wyjasniło--- masz powodzenie ale nie znalazłeś odpowiedneij dziewczny pewnie duza rolę odgrywa dla Ciebie wygląd nieprawdaż?