Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stęskniłamsie666

czy chłopak mający 19 lat mówiąc że sie ze mną ożeni mówi prawde?

Polecane posty

Gość Stęskniłamsie666

Mój chłopak ma 19 lat we wrzesniu będzie miał 20. jestesmy ze sobą od 3 miesięcy... Jestem jego pierwszą dziewczyną ja już miałam 5 partnerów z żadnymz nich nie czułam tak silnej więzi.. wszystko było romantyczne jest taki opekuńczy zasypuje komplemenami bardzo mu zalży już nam sie z Jego rodzicami a On z moimi ... Bardzo dużo czasu spędzamy razem czasami sa kłutnie jak w kazdym związku lecz staramy sie jak najszybciej kończyć spory. Swietnie sie rozumiemy POWIEDZIAł MI ZE CHCE BYć MOIM MężEM żE KOCHA MNIE PONAD żYCIE I żE NIE CHCE INNEJ DZIEWCZYNY żE STARAł SIE O 4 DZIEWCZYNY ODżUCIłY JEGO MIłOSC A JA PRZYJEłAM I NIDY NIE POTKAł TAKIEGO CHARAKTERU I żE KOCHA LAZUR MOICH OCZU PRZEZ KTóRE DOJRZAł TREść SWEGO żYCIA. ILE MIELIśCIE LAT GDY POZNALIśCIE SWYCH żYCIOWYCH PARTNERóW? CZY 19 LAT TO TEN WIEK? CZY TO MOżLIWE żE BęDZIEMY RAZEM JUż NA ZAWSZE? PROSZE O OPINIE

Gość o Jezu tacy są najgorsi
uciekaj od tego chłopaka póki możesz :O

Gość jarkowy wał z kołdry
zostaw go

Gość fjdjc
zapomnij co to 3miesiące i jeszcze jesteś jego pierwszą dziewczyną :/ odwidzi mu się albo tobie

Gość w wieku 19 to się pierdoli
głupoty, wiem bo miałem 19 lat i tak samo nawijałem laskom makaron na uszy aby poruchać dawały

Gość to jakiś żałosny frustrat
po 3 miesiącach już taki pewny że chce się żenić? na dodatek jesteś jego pierwszą partnerką? masakra, to jest desperat, albo zakompleksiony nieudacznik :O zresztą prędzej czy później będzie chciał zasmakować innego kobiecego ciała i bye :O

Gość Stęskniłamsie666
ALE MY SIE BARDZO KOCHAMY....

Gość wariatkowo moje
sluchaj ja mialam niespelna 17 a on juz skonczone 17 lat. Teraz mamy 22, od roku jestesmy malzenstwem, ja bylam pierwsza powazna miloscia dla niego a on dla mnie. To cos pieknego co nas laczy. W Twoim przypadku boje sie tylko czy ten koles nie boi sie odrzucenia, bo jesli 4 go nie chcialy to moze sobie myslec ze teraz musi Ci zatzymac bo Ty jestes jednyna co go chciala. ALE NIE WIEM... to moze tak byc a nie musi. Powodzenia, jesli nie wiesz i nie jestes pewna, nie hajtaj sie za szybko....

Gość to chyba ty go bardzo kochasz
a po czym poznajesz że on kocha ciebie? i to PO 3 MIESIĄCACH !!!!!!?????

Gość fjdjc
popieram was: o Jezu tacy są najgorsi,w wieku 19 to się pierdoli i to jakiś żałosny frustrat :)

Gość wariatkowo ma rację
on się panicznie boi kolejnego odrzucenia

Gość fjdjc
taa 3 miesiące to tyle czau że :/ jak napiszesz to samo przynajmniej za rok lub 2to już inna sprawa. ile Ty masz lat autorko?

Gość Stęskniłamsie666
ALE MY SIE BARDZO KOCHAMY I NIE ZALEZY MU NA SEXIE WIEM BO NIE UPRAWIAMY SEXU I GDY ZAPYTAŁ TO PIOWIEDZIAŁM ZE JESZCZE NIE TEN CZAS A ON ŻE NIE BEDZIE NALEGAŁ I KONIEC EMATU JEST BARDZO OPIEKUŃCZY I PRZY NIM CZUJE SIE JAK KSIĘŻNICZKA ROBI DROGIE PREZENTY, JEST BARDZO ZAZDROSNY, CHCE TYLKO MOJEGO SZCZĘŚCIA

Gość wariatkowo ma rację
no cóż, autorko, nie wiem po cholerę piszesz na forum, skoro nie masz wątpliwości co do uczuć prawiczka po 3 miesiącach znajomości :O możemy ci doradzać przez 20 stron a ty i tak będziesz gadać swoje :O młoda jesteś i widać, że nie znasz męskiej psychiki, fizjologii...

Gość Stęskniłamsie666
MAM 18 LAT A TO ZE JESTEM Z NIM 3 MIESIĄCE NIE ZNACZY ŻE TYLE GO ZNAM BO ZNAM 4 LATA ALE JESTM DOPIERO PONAD 3 MIESIĄCE... I ROZRÓŻNIAM TO CO NAS KIEDYŚ ŁĄCZYŁO STOPNIOWO KOLEZEŃSTWO, PRZYJAŹŃ OD TEGO CO JEST TERAZ - MIŁOSC BO TO JEST MÓJ 1 POWAŻNY ZWIĄZEK W KTÓRYM JESTM BARDZO SZANOWANA A NASZE DOBRO JEST WYWYŻSZONE PONAD INNE WARTOŚCI

Gość srały muchy będzie wiosna

Gość fjdjc
jeżeli to Twoj pierwszy poważny związek "3 miesięczny" " na dodatek to nie mamy Ci co tłumaczyć. Sama się przekonasz co będzie później .

Gość Stęskniłamsie666
PISZE TO AN FORUM ŻEBY ZORIENTOWAC SDIE JAK TO BŁO W INNYCH PRZYPADKACH I CZY TRAKTOWAĆ TO POWAŻNIE JAK NARAZIE NORMALNEJ ODPOWIEDZI JAKĄ OCZEKIWAŁĄM UDZIELIŁA MI -wariatkowo moje- I BARDZO JEJ DZIEŃKUJE

Gość wariatkowo moje
sluchaj, to ze jestes mloda to nie znaczy ze to nie moze byc TEN. To moze on, ale... ze tak powiem nie spieszcie sie, sprawdzcie sie, zamieszkajcie razem, nie wiem....na pewno przespijcie sie zanim wyjdziecie za siebie :) nie ryzykowalabym i nie wyszlabym w wieku 18 lat za faceta z ktorym jestem 3 miesiace. Poczekajcie, czas pokaze, a pospiech nie ma sensu.

Gość trgger
Czy ty wiesz ile razy w życiu slyszalam takie wyznania? :D Że to miłość do konca, że jestem jedyna, wyjątkowa, że on chce bym została jego żoną?? Pierwszy raz w wieku 17 lat, potem się to powtarzało od innych. I ja na serio za każdym razem wierzylam że to jest to do konca. :) Pożyjesz to zobaczysz. Ja nie mówię że on kłamie, ale wszystko się zmieni z czasem.

nie sadze zeby mowił prawde. i nie wierzyłabym w to slepo szczegolnie jezeli on naprawde sprawia wrazenie desperata i nieudacznika ;/ ale to nie powod zeby z nim zrywac, skoro go kochasz to badzcie razem . a co czas przyniesie to sie okaze. pozdrawiam :)

Gość trgger
Skoro 3-miesiące to poważne związek, to po ile byłaś z tamtymi cyt "5 partnerami"? Po 2 dni?

Gość wariatkowo moje
powodzenia, ciesze sie ze moglam pomoc.

Gość fjdjc
myśle dokładnie tak samo trgger :) nie ma co robić wielkich planów.

Gość aha czyli uważasz że
wariatkowo moje udzieliła jedynej odpowiedzi jakiej oczekiwałaś - czyli oczekiwałaś pocieszenia, że wasz związek się uda :D bo ja tu widzę wiele innych normalnych wypowiedzi, tylko że z życia wziętych i mało optymistycznych... ale rób co chcesz :D co za żenująca smarkula :D zaraz na nas napadnie za odpowiedzi, o które sama żebrała :D

Gość trgger
"KOCHA LAZUR MOICH OCZU PRZEZ KTóRE DOJRZAł TREść SWEGO żYCIA." To jest najlepsze, aż się uśmiechnęłam. "STARAł SIE O 4 DZIEWCZYNY ODżUCIłY JEGO MIłOSC A JA PRZYJEłAM" a to jest najbardziej żałosne. Slowem - on chce byle kogo, żeby tylko odwzajemniła.

Gość Stęskniłamsie666
TO NIE MÓJ PIERWSZY ZWIĄZEK MIAŁĄM TEZ INNE ALE W ZADNYM NIE BŁAM TAKA SPEŁNIONA ZAKOCHANA I NIE CZUŁAM ŻE KTOŚ TAK BARDZO SIE MNA OPIEKUJE JAK TERAZ... NAPEWNO NIE NAPISĄŁM NA TYM FORUM PO TO ZEBY PRZECZYTAC ŻEBYM SPIER***ALAŁA ANI TEŻ TEKSTU : SRAŁY MUCHY BĘDZIE WIOSNA.... WIEC JEŚLI NIE CHCESZ WYRAZIĆ SWOJEJ OPINII W INNY SPOSÓB POPROSTU NIE PISZ I NIE CHCEM TERAZ ZANIEGO WYCHODZIC PYTAM POPROSTU CZY TO MOŻLIWE W PUXNIEJSZYM CZASIE

Gość też ci mówimy wyraźnie
ŻE TO NIEMOŻLIWE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale ty od nas chcesz pociechy i głaskania po główce, że będzie dobrze :O

Gość wariatkowo moje
Sluchaj jeszcze jedna sprawa.Moj mial 19 lat jak mi sie oswiadczyl. Ale wykazal ze jest facetem a nie dzieciakiem i ze moge mu ufac. Wyjechalismy razem, zamieszkalimy zaraz po maturze, podjelismy prace, sudia, i w sumie po ponad 4 letnim zwiazku i nielatwych wspolnych doswiadczeniach wzielismy slub. On moze mowic prawde, albo moze mu sie wydawac ze tak mowi, ale jesli nie udowodni Ci ze jest facetem, ktory moze miec zone to nic z tego. Malo jest dojrzalych facetow w wieku 19 lat. Historie sa rozne, moja pokazuje z jest to mozliwe, chodz zadkie. JA NIE POTRZEBOWALAM POTWIERDZEN CZY TO TEN, NIE MIALAM POTRZEBY PISAC NA FORUM, UPEWNIAC SIE. WIEDZIALAM PO PROSTU ZE TO TEN. JESLI NIE JESTES PEWNA DAJ SOEBIE NA LUZ I DAJ SOBIE CZASU.