Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stęskniłamsie666

czy chłopak mający 19 lat mówiąc że sie ze mną ożeni mówi prawde?

Polecane posty

Gość trgger
Czy możliwe to wątpię, on jeszcze gołej dupy na oczy nie widział, żadna nawet nie chciala z nim być to nic dziwnego że pokochał szaleńczą miłością pierwszą która go nie odepchnęła. On może i nawet prawdę mówi, ale tylko teraz. On mówi to co czuje. Nie kłamie. Tak myślę. Ale w tym wieku wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie. Rzecz jasna - znam pary które poznały się gdy byli jeszcze nastolatkami, więc nie mogę powiedzieć że to wykluczone, ale takich par jest mało. Wiesz co? MIŁOŚĆ JEST JEDNA!!!! ... TYLKO PARTNERZY SIĘ ZMIENIAJĄ :d

Gość wariatkowo moje
Sluchaj jeszcze jedna sprawa.Moj mial 19 lat jak mi sie oswiadczyl. Ale wykazal ze jest facetem a nie dzieciakiem i ze moge mu ufac. Wyjechalismy razem, zamieszkalimy zaraz po maturze, podjelismy prace, sudia, i w sumie po ponad 4 letnim zwiazku i nielatwych wspolnych doswiadczeniach wzielismy slub. On moze mowic prawde, albo moze mu sie wydawac ze tak mowi, ale jesli nie udowodni Ci ze jest facetem, ktory moze miec zone to nic z tego. Malo jest dojrzalych facetow w wieku 19 lat. Historie sa rozne, moja pokazuje z jest to mozliwe, chodz zadkie. JA NIE POTRZEBOWALAM POTWIERDZEN CZY TO TEN, NIE MIALAM POTRZEBY PISAC NA FORUM, UPEWNIAC SIE. WIEDZIALAM PO PROSTU ZE TO TEN. JESLI NIE JESTES PEWNA DAJ SOEBIE NA LUZ I DAJ SOBIE CZASU.

Gość trgger
Czy możliwe to wątpię, on jeszcze gołej dupy na oczy nie widział, żadna nawet nie chciala z nim być to nic dziwnego że pokochał szaleńczą miłością pierwszą która go nie odepchnęła. On może i nawet prawdę mówi, ale tylko teraz. On mówi to co czuje. Nie kłamie. Tak myślę. Ale w tym wieku wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie. Rzecz jasna - znam pary które poznały się gdy byli jeszcze nastolatkami, więc nie mogę powiedzieć że to wykluczone, ale takich par jest mało. Wiesz co? MIŁOŚĆ JEST JEDNA!!!! ... TYLKO PARTNERZY SIĘ ZMIENIAJĄ :d

Gość wariatkowo moje
Sluchaj jeszcze jedna sprawa.Moj mial 19 lat jak mi sie oswiadczyl. Ale wykazal ze jest facetem a nie dzieciakiem i ze moge mu ufac. Wyjechalismy razem, zamieszkalimy zaraz po maturze, podjelismy prace, sudia, i w sumie po ponad 4 letnim zwiazku i nielatwych wspolnych doswiadczeniach wzielismy slub. On moze mowic prawde, albo moze mu sie wydawac ze tak mowi, ale jesli nie udowodni Ci ze jest facetem, ktory moze miec zone to nic z tego. Malo jest dojrzalych facetow w wieku 19 lat. Historie sa rozne, moja pokazuje z jest to mozliwe, chodz zadkie. JA NIE POTRZEBOWALAM POTWIERDZEN CZY TO TEN, NIE MIALAM POTRZEBY PISAC NA FORUM, UPEWNIAC SIE. WIEDZIALAM PO PROSTU ZE TO TEN. JESLI NIE JESTES PEWNA DAJ SOEBIE NA LUZ I DAJ SOBIE CZASU.

Gość wariatkowo moje

Gość Stęskniłamsie666
Dzienkuje-wariatkowo moje- Tylko ty odpowiadasz w ten sposób aw jaki chciałam na swoim przykładzie) bardzo dziekuje

Gość wariatkowo moje
nie mozesz przyjmowac opinii tylko tych ktore chcesz slyszec. NIe mozesz tez sugerowac sie moja historia, bo nie znam takiej drugiej. Zycie i znacznie wiecej przykladow pokazuje na to ze moze sie wszystko zmienic. Raz jeszcze powiem...mysle ze on swiadomie nie klamie, ale mysle ze po 3 miesiacach nie wie co mowi :) Trzymaj sie tak czy siak, dbajcie o milosc jesli jest miloscia, dbajcie o siebie, doswiadczajcie sie, i tego co potrzebuje Wasza milosc najbardziej to CZAS I WSPOLNE DOSWIADCZENIA.

Gość Stęskniłamsie666
Bardzo dzienkuje :)

Gość wariatkowo moje
DZIĘKUJĘ... NIE DZIENKUJE :) POWODZENIA RAZ JESZCZE :)

Gość trgger
no ale Ty uznajesz że sensowne tylko te wypowiedzi które dają Ci nadzieje :D to trochę bez sensu

Gość Stęskniłamsie666
nie uznaje tych które mnie obrażają... jeślic chesz sie wypowiedziec to napisz ze poprostu nie widzisz w tym sensu wieżenia w to czy coś ...

Gość brzmi jak desperat
i osoba rozchwiana psychicznie i niesamodzielna kiedyś będziesz (może) chciała z nim zerwać, to zacznie grozic samobojstwem, płakać, łazić za tobą i śledzić cię, potem prosić twoją mamę tatę przyjaciół żebyś nie odchodziła, a potem zacznie cie oczerniac i zniszczy ci zycie znam ten typ ktoś kto się oświadcza po 3 miesiącach znajomości zazwyczaj desperacko łaknie bliskości, boi się odrzucenia i samotności. To smutny człowiek z popieprzonym życiem wewnętrznym i kompleksami stąd do egiptu. ALe nie tobie go leczyć. :(

Gość yzia
MOŻLIWE - moja siostra spotkała tego jedynego jak miała 18 lat, po dwóch miesiącach wyznawali sobie takie rzeczy. I choć śmialiśmy się, że dzieciom się odwidzi - maja teraz po 28 lat i są kilka po slubie - i czuć na odległość ich miłośc :-)

Gość Stęskniłamsie666
ale on mi sie nie oświadczył tylko stwierdził ze kiedyś do tego dojdzie bo bardzo mnie kocha i jeśli bede nadal podtrzymywać swoje uczucie do niego to on chce tego...

Gość dxhbfdnnnnnnnnnnnnhhhhhhjj
Jezu, ta idiotka dalej tu siedzi :O

Ja zwiałabym od takiego kolesia, który po 3 miesiącach mówi że chce być ze mną do końca życia. Bo nie mam zamiaru zadawać się z kłamcą. Po trzech miesiącach nie można kogoś kochać, można być zauroczonym druga osobą... Potrzeba czasu, że się przekonać, czy oprócz chemii jest to COŚ pomiędzy dwoma osobami. Jak minie kilka lat - to możesz mówić o miłości. Autorko dobrze Ci radzę - po prostu wyluuzuj. I mu tez powiedz żeby trochę wyluzował z tymi przysięgami i wyznaniami :o Bo jeszcze parę miesięcy gorące uczucie się wypali a ci zabraknie \"benzyny\" żeby jechać dalej. Takie jest moje zdanie :o

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oni nawet jak maja sporo więcej niż 19 potrafia mówić rózne rzeczy... bardzo miłe itd.... co nei znaczy, ze za miesiąc nie bedzie myślał inaczej, o jakieś 180stopni).... ale z tym lazurem to pojechał ;)

Gość upuu

Gość Satyn
facet zeby poruchac wszystko powie!

Gość dokładnieee

Gość jasiek z lasu
spierdalaj dziwko do lasu

Gość olejzpierwszego
mysle ze facet powinnien cie zostawic bo i tak puscisz sie z innym albo odejdziesz... masz go gdzies... a facet sie za duzo telenowel naogladal albo poradnika domowego naczytal

Ja mam 21 a mój miś 20 i co kochamy się jesteśmy ponad 9 miesięcy i wiedziałam że to ten po miesiącu rodzice jego mnie lubią i moi jego pobieramy sie po jego studiach za 3 lata i wieże że nam się uda bo sie bardzo kochamy!! jak coś to pisz na meila to pogadamy