Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psuja rodzinna

Popełniam samobojstwo kto ze mną?

Polecane posty

Gość Psuja rodzinna
ale najgorzej jest tego słuchac nawet uczyc sie nie moge bo jak itak mi w życiu nic nie wyjdzie :(

Gość Psuja rodzinna
ehh cięzkie to zycie :(

Gość tez psuja
mam tak samo, jak zdalam mature uslyszalam ze sie "staczam" jak dostalam sie na studia uslyszalam, ze i tak bede studiowac 10 lat..

Gość eterrdfgdd
jak sobie poradziłaś skąd wziełaś wiare?

Gość tez psuja
mnie wspieral chlopak, teraz juz narzeczony, dzisiaj mimo ze wciaz mieszkam z matka, moj brat to "krol" itp. nie przejmuje sie az tak tym co slysze i widze, zreszta te klotnie itp juz nie sa tak czeste ani tak ostre, ale kiedy mialam 16-17 lat bylo naprawde strasznie i mialam juz dosyc, najlepiej starac sie nie przejmoiwac i robic swoje, nie brac do siebie tego co mowi, nie wdawac sie w awantury, to naprawde pomaga

Gość Psuja rodzinna
tez tak robie ale dzis darła sie a mojego brata a jak wyszedł to na mnie ze niby dzieki mnie to taki diabeł wcielony nie odzywałam sie cały dzien posprzatałam a jak wrociła to wydarła znowu ryja ze nie sprzatam... u mnie nie ma dnia bez awantury nawet o byle co :(

Gość tez psuja
naprawde mialam identycznie, u mnie jest jeszcze to, ze bratu wszystko sie wybacza, on jest nietykalny, a jak cos zrobi to mama krzyczy na mnie zeby sie rozladowac, postaraj sie miec to gdzies, niech krzyczy, a ty nic nie mow i tyle

Gość Psuja rodzinna
rok tak juz robie ale to nie pomaga tak bardzo dodam jeszcze ze mam chłopaka jestesmy razem juz 2 lata i gdyby nie on mnie juz by tu nie było :(

Gość tez psuja
wiesz moze tez chodzi o to ze matka tez szaleja hormony (te menopauzy itp)? ja widze, ze moja juz jest duzo spokojniejsza, u Ciebie tez bedzie lepiej, musisz w to wierzyc i bedzie dobrze, jak nie za rok to za 5 lat, ale i tak warto czekac