Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psuja rodzinna

Popełniam samobojstwo kto ze mną?

Polecane posty

Gość Psuja rodzinna

Własna matka mnie doprowadział do tego. juz się nie rozmyśle :(

Gość Psuja rodzinna
myslicie ze pomoze?

A komu pomoże? Tobie chyba nie... A rodzinie pewnie tak - będę mieli o jeden problem mniej (potem, po Twoim pogrzebie - bo wcześniej to jednak będą wydatki)

Gość ijuuz
czym doprowadzila? ile masz lat? jakie miasto? zanim sie zdecyduje przylaczyc musze troche wiedziec :/

A wiesz, w jaki sposób chcesz popełnić samobójstwo? Bo z tym różnie bywa... Czasami człowiek bardzo długo cierpi, nie może umrzeć i męczy się okrutnie... :(

Gość z pluszakiem pod pupą
Poczekaj do czwartku, we wtorki i środy nie powinno się popełniać samobójstw.

Gość Psuja rodzinna
mam 17 lat pochodze z rozbitej rodziny matka wini mnie za zle wychowanie syna chłopak wybrał złe drogi a ja jestem temu winna przyblizam ja do grobu to moze ja tam pojde pierwsza?

Daj spokój Psujka i wrzuć na luz. 🌼 Matka ma zły humor, hustawke nastrojów (pewnie klimakterium własnie przechodzi) i dlatego się czepia. Miałam to samo ze swoją. Minie niedługo, tylko musisz uzbroić się w cierpliwość.

Gość ale z ciebie ....
nie namawia sie od smierci innych .. tyle w tym temacie

Acha, ja też pochodzę z rozbitej rodziny.

psuja...twoja matka wini cie za zle wychowanie twojego brata?! bo ja tak to zrozumialam?

Gość Psuja rodzinna
mam tak całe zycie to nie kwestia dnia czy tygodnia od małego jestem dziwką i bardzie wierzyła obłudnym sąsiadom niz córce a ja i tak jestem szmata więc co mi zależy...

Gość Psuja rodzinna
dobrze rozumiesz bo on wszystkiego nauczył sie ode mnie współczuje jego przyszłej zonie jezeli bedzie ją miał bo dla niego dziwka suka szmata to normalne a kobieta jest od sprzatania po chłopach

W takim razie tym bardziej powinnaś uzbroić się w cierpliwość. :) Masz już 17 lat, niedługo będziesz zdawać maturę. A po maturze czeka Cię najfajniejszy okres w zyciu człowieka - studia. Możesz wtedy wyprowadzić się od mamy i rozpocząć studia w innym mieście. Poznasz nowych ludzi, część z nich może stać się Twoimi przyjaciółmi na długie lata. Może poznasz też swojego przyszłego męża. Będziecie sobie razem jeździć na wakacje, włóczyć się po knajpkach. Po paru latach machniecie sobie dzidziusia i stworzysz sobie nowy dom, pełen ciepła i miłości. Warto tak od razu z tego rezygnować i się zabijać? Przeciez jeszcze zdążysz umrzeć, a zobacz ile fajnych rzeczy Cie może ominąć. :)

Psuja...mój syn ma 16 lat...NIE WYOBRAŻAM SOBIE, ŻEBY KTÓRAŚ Z JEGO KOLEŻANEK MIAŁA POPEŁNIĆ SAMOBÓJSTWO!!! To jest przywilej ( wg mnie ) ludzi samotnych i JEDNOCZEŚNIE nieuleczalnie chorych.I nikogo innego:P Tak naprawdę to Twoja matka ma problem a nie Ty...tylko nie wiem czy sobie z tego zdjaesz sprawę

Gość Psuja rodzinna
mialam tak zrobic ale nie stac mnie na zadne studia :( mieszkamy w dwupokojowym mieszkaniu bez łazienki..studia pewnie tak, ale w małej dziuże 20 km od domu ;(

I zgadzam się z pluszakiem:) Jestes prwaie dorosła...niedługo będziesz mogła WSZYSTKO!!!! Czy to nie fajna perspektywa?:)

Jezu, Psujka :O Nie stać Cię, ale możesz poszukac pracy i studiowac zaocznie, wynajmując mieszkanie do spółki z koleżankami z roku. Zawsze jest wyjście z sytuacji, tylko trzeba sie dobrze rozejrzec i myśleć odważnie i pozytywnie. A nie możesz liczyć na alimenty od ojca? Ja np. nie mogłam liczyc na żadną kase od niego, bo się na mnie wypiął.

Gość Psuja rodzinna
i co z tego jak i tak cały dzien musze słuchac jaka szmata ze mnie :(

Zawsze możesz studiować zaocznie pracując jednocześnie...nawet 500 km od domu. Bo na stypendium po twojej\"dziuże\" to bym raczej nie liczyła;) pozdrawiam i znikam

Gość Psuja rodzinna
moj sie wypina jak tylko moze alkoholik niszczacy ludziom zycie panstwo płaci marne grosze a jak idzie o podwyzke to mimo ze nie placi to sie stawia jak tylko moze nie widzałm debila juz 2 lata i nie chce nigdy wiecej

Każdy ma swój krzyż pański :D Ja od 2 lat zmagam się z chorobą Mamy, bo na nikogo innego nie może liczyć. Spokojnie, jak napisałam, umrzeć jeszcze zdążymy - na dobrą sprawę w każdej chwili można. Tylko po co już teraz?

Gość nic się nie martw....
ja też dorastałam w takiej skomplokowanej rodzinie, tez wiele razy myslalam o samobojstwie... wytrzymalam do matury a potem wyjechalam za granice ukladac sobie zycie na nowo... spróboj sie zalapac do jakiegos posrednictwa pracy, ucz sie jezyka....

Gość bbbbbbbb
jakby kazdy mial popelniac samobojstwo majac problemy,to juz nie bylo by nikogo na swiece. nos do gory!!! nie zwracaj uwagi na nich

I tak masz fajnie, że Ci państwo coś dopłaca. Ja nie dostawałam żadnej kasy, więc dorabiałam sobie. Skończysz szkołę, wyprowadzisz się i sama zobaczysz, że wszystko zacznie sie układać. Jak będziesz miała trudną sytuację finansową, to złozysz podanie o stypendium. Tez muszę uciekać. Trzymaj sie 🌼

Gość Psuja rodzinna
dzieki kochane pomysle o tym co mi powiedzialyscie niby to wszystko wiedialam ale lepiej to tak od innych pa :)

Gość nic się nie martw....
trzymamy zaq ciebie kciuki ;]

Gość taka jedna 11111
Mój kolega zginał wczoraj w wypadku. Jechał na motocyklu, a jakiś baran wjechał ciągnikiem z podporządkowanej drogi. Jak chcesz to oddaj mu swoje życie. On miał żonę i dwójkę dzieci. Miał dla kogo życ i chciał bardzo żyć:(

Gość tez psuja
ja tak czytam co piszesz, to jakbym czytala o sobie, tez jestem z rozbitej rodziny, tez mam brata z ktorym sa problemy, a ja jestem temu winna, tez sie nasluchalam jaka zla jestem itp tez mialam dosyc, ale wiesz co? teraz mam 21 lat kochajacego faceta i z nim jestem w stanie wszystko przetrwac. wiedz ze bedzie lepiej, ze jeszcze bedziesz szczesliwa, ja majac tyle lat co ty mialam w domu horror