Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kawusia65

For Life Plus urządzenia do wody

Polecane posty

Czy komuśzałożono to urządzenie do filtrowania wody z serii limitowanej For Life Plus dokładniej GRANDWATER Technology. Ma ktoś w domu. Prosze pilnie o odp bo kosztuje to urządzonko prawie 4 tyś.

Gość andrzejjj
1 grudnia miałem prezentację filtra do wody z www.osmosis.com.pl filtr się nazywa Water Life. Już miałem go kupić ale przyszedł do mnie kolega i dowiedziałem że oni sprowadzają te filtry z chin. że to tandeta. Kolega kupił w zeszły roku i mówi, że się non stop psuje zalało mu mieszkanie tydzień po zakupie. Serwisant który do niego przyjechał po tygodniu powiedział, że się zwalnia bo mu wstyd naprawiać ten badziew non stopa kupił . Kolega wyrzucił ten filterek i kupił system forlifeplus właśnie z tej firmy z Mikołowa. jest zadowolony działa, herbata jest smaczniejsza i nie kupuje wody mineralnej. Ja od tygodnia też mam filtr forlifeplus. jedno co mogę powiedzieć to super profesjonalna obsługa. Na drugi dzień przyjechał facet zbadał mi wodę podczas rozmowy okazało się, że taki filtr ma też nefrolog u którego się leczę. dziś byłem na wizycie i powiedział, że to mądra decyzja. On zna firmę Dialog i z cała odpowiedzialnością może mi ją polecić. Powiedział, że większość załogi z nefrologi je ma zapraszam na nowe forum www.osmosis.com.pl

Gość wodnik1985
U mnie woda z kranu płynie taka jak można kupić w butelce (być może nawet lepsza). Znajomy mi powiedział, że to możliwe i wypróbowałem filtry do wody które mam po kolei oczyszczają i mineralizują moją wodę. I żona już się tyle nie smaruje tymi świństwami balsamami itp. Dopiąłem swego:) Pozdrawiam! Tak mniej więcej wygląda ta moja stacja uzdatniania wody http://www.ewf.net.pl/stacja-uzdatniania-wody/