Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzmamdosctegocosiedzieje

proszę o poważną radę

Polecane posty

mam problem z sasiadami dwa miesiace temu jeden z nich wpedził mi kota pod samochod i straszył ze zabije mnie i rodzinę, złozyłam sprawe o grożby karalne ale dzis mi umorzono bo dwoje swiadkow jakich podałam nie potwierdziło moich słow po 1 boja sie tego sasiada a po 2 nie przepadaja za mną mam juz tego dosc jestem załamana, chciałabym sprawiedliwosci, co powinnam zrobic, nie wiem juz dochodze do ostatecznosci moj maz chce załatwiac sprawe fizycznie, obic ryja tamtemu ale ja sie boje ze bedzie się mscił pozniej na mnie, na naszej rodzinie albo cos zrobi z mieszkaniem jestem wsciekla na tych dwoje bo liża mu dupę i kłamią w zywe oczy słyszeli ze mnie straszył mam ochote sie zemscic juz tak jestem doprowadzona do ostatecznosci nie wiem tylko jak co ja mam w ogole zrobic

Gość Lajek
coś z wami nie tak jest, skoro nikt was nie lubi

no tak to znami nie tak ze jestesmy młodzi 27 lat, nie włazimy w dupę reszcie i mamy swoje mieszkanie w tak młodym wieku to z nami nie tak, sama sasiadka kochana powiedziala ze to straszne ze ona ma 50 na karku i w tym wieku nie miala mieszkania

nagraj na komórę i już posiedzi... pozdrawiam:-)

Gość dokłądnie