Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunette_in_the_bath

Jak zrobić poprawnie łuk? prawo jazdy..

Polecane posty

Gość gośćdgxgxgchchch
Zdawalam 6x ale nigdy nie oblalam na luku! Otoz... Do przodu pikus - do tylu to tak: wyprostowane kola, lewa reka na kierownicy na godz 12, wsteczny na polszprzegle albo i mniej, patrzysz w prawa tylna szybe, dopiero przy drugim pacholku skrecasz "pol kierownicy czyli na godz 6", patrzysz na trzec***acholek i caly lub wiecej obrot kierownicy PATRZYSZ W TYLNA SZYBE jak ustawia sie auto i MIGIEM prostujesz kierownice, SRODKOWY PACHOLEK w polu zatrzymania MUSI byc w miejscu w ktorym jest zamontowany mechanizm tylnej wycieraczki! Zatrzymujesz pojazd w miejscu wyznaczonym. Tak, to jest nauka na schemat-ja bylam uczona zdac egzamin i owszem mam teraz problemy z jazda ale juz powoli ogarniam. Przede wszystkim nie skupiaj sie na tym, ze boisz sie luku bo to troche taka samospelniajaca sie ksiega zyczen. Idz tam tak jakbys szedl/szla do sklepu, bez nerwow. Zycze zdania i nie dziekuj bo zapeszysz.

Gość gośćdgxgxgchchch
Albo rob na lusterka, po prostu pilnujesz tego prawego lusterka zeby auto bylo ze 40cm od linii i bedzie ok. Kazdy ma swoje metody, znajdz sobie ta najbardziej wedlug Ciebie racjonalna.

Gość miszmasz22
Ja to Jak cofalem to na środku lusterka w samochodzie i zdałem powodzenia

Gość gość
Na pełen obrót . I na wyczucie . Robiłam tak na egzaminie. Szybko do tego stopnia że egzaminator musiał biegać za mną :-) ja jadę on biegnie. Miałam ubaw w aucie. Nie stresować się,stres rozwala całą naukę. Opanowanie i uśmiech. Wyjechałam z placu na miasto. Nie zdałam z własnej winy,bo nie posłuchałam egzaminatora. Mimo wszystko o.k porażkę przyjełam na klatę. Wróciłam do word z uśmiechem,wszyscy myśleli ,że zdałam:-P Egzaminator zdziwiony moją postawą. Pogratulował mi podejścia. Nie stresujcie się. Nie słuchajcie głupot. Sami wyczujcie auto. Bałam się ,że te auta są zajechane a tu szok. Elegancko wsio. To moja szkoleniowa L była zajechana,sprzęgło i biegi trzeszczały :-P Sukcesem jest samo nastawienie,egzaminator to nie wróg. Też człowiek. Nie warto brać tzw.widowni na egzamin. Oni działają jak płachta na byka. Pozdrawiam WORD Lublin :-)

Gość gość
To dość proste, fajnie to opisali tutaj: prawo jazdy - łuk/a>