Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramzesek

szukam dobrego pediatry w Pszczynie.

Polecane posty

Gość ramzesek

Witam wszystkich. Pomóżcie mi znaleźć dobrego pediatrę w Pszczynie. Mieszkam tu od niedawna a za 2 miesiące zostanę mamusią i nie znam żadnego dobrego specjalisty. Kogo polecacie dla takiego maluszka?

Ja osobiscie chodze do dr.Szczepanek ktora przyjmuje w Sanusie Jest pediatra-pulmonologiem moja cora ma 3 lata Ale z tego co wiem to najlepsza jest pediatra ktora przyjmuje naprzeciw policji ale nie pamietam nazwiska cos na S....Podobno rewalacyjna kobieta Zastanawialam sie nawed czy sie do niej nie przeniesc

Gość ramzesek
dziękuję za szybką odpowiedź. policja to niedaleko d mojego miejsca zamieszkania więc chyba się tam wybiorę.

Gość tak to już bywa
Na przeciwko Policji to dr Skulska, specjalista dobry ale nie polecam. Za duzo dzieci jak na jednego przyjmujacego lekarza:-( Decyzje o przyjeciu dziecka podejmuje recepcjonistka przy rejestracji telefonicznej:-(

Gość ramzesek
To może polecisz kogoś od siebie? Będę wdzięczna. Sprawdzę każdy namiar.

Gość tak to już bywa
własnie jestem na etapie poszukiwań innego pediatry i jest ciężko:-( Sama sie dopytuję i zupełnie nie wiem kogo wybrac:-(

Gość gość
DR.SKULSKA????? - BEZNADZIEJNA , NIGDY NIE POLECĘ!!! przepisaliśmy z mężem dziecko po 2 wizycie gdy miało 3 tyg..