Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usycham

K***a!!!co to jest za życie!!!

Polecane posty

Gość usycham

Nie no musze!!! Sorry za marudzenie,ale mam dość!!!Nie mam przyjaciół, ani żadnych oddanych znajomych, nie mam pracy, wybrałam beznadziejne studia, które niedługo koncze, a na prace po nich nie mam szans.Wszyscy o mnie zapomnieli, jakbym umarła to pewnie nikt by sie nie zorientował!całym dniami przesiaduje w domu, bo nie ma do kogo i z kim wyjść!!!Co ja takiego zrobiłam,ze teraz tak sie męczę!!Czy kiedyś to się zmieni??? Wiem,ze tysiące osób mają gorsze problemy i codziennie myśle o ludziach, których los naprawdę skrzywdził... :( mnie też doświadzczył i wiem co to ból... ale czemu dalej nic sie nie układa, czemu wszyscy zapomnieli?? Dwie może trzy osby naprawdę szczerze mnie kochają i chcą dla mnie dobrze,a gdzie reszta, gdzie rówieśnicy, z którymi wyjdę, pośmieje się itd.???

Gość myślałaś o rzuceniu palenia
?

Gość chłopiec...
z uwagi na wulgaryzmy zgłaszam topic do usunięcia

O i tu mnie zastanawia... opisz jak to jet nudzić się ba ja do tej pory znam to tylko z opisu innych ludzi.. chciałbym zrozumieć..

Gość usycham
fajnie... :O

Gość xwoman
Muszę przyznać, że troche mnie pocieszyłaś. Ja mam sytuację zbliżona do Twojej...

Gość xwoman
Masz przynajmniej faceta? Bo ja nie i nigdy nie miałam:( Marzy mi się wielka milość...

To może i ja się pożalę, a niech tam... Studiuję coś, czego nienawidzę i mam zamiar rzucić te studia. Przez to moja mama się na mnie obraziła i opowiada wszystkim znajomym i rodzinie, że jestem najgorsza. Mam tak monotonną pracę, że wykonując swoje obowiązki jednocześnie jestem w stanie przez jeden dzień w pracy przeczytać 200 stron książki, bo to tak bezmyślna praca, że nie muszę się na tym skupiać. Mam chłopaka, z którym spotykam się raz w miesiącu, chciałabym z nim zerwać, ale nie mamy czasu, żeby się spotkać. Facet, na którym mi zależy, trzyma mnie na duży dystans, bo myśli, że go okłamuję i że wcale nie chcę rozstania ze swoim chłopakiem . Jego najlepszy kumpel się we mnie zakochał. Jedna z przyjaciółek jest na mnie obrażona za coś niefajnego, tyle, że to ona zrobiła coś niefajnego, a nie ja. Druga przyjaciółka ma permanentnego doła, bo nie może sobie nikogo znaleźć. Trzecia chce ze mną uprawiać seks. Współlokatorka rozstała się z chłopakiem i się na mnie wyżywa. Znajomi ciągle chcą, żebym się z nimi spotykała, a ja nie mam czasu. Nie byłam nigdzie na majówce. Przytyłam prawie 4 kg. Boli mnie ząb. Przegrywam życie😭😭😭

Gość onabeznadziejna
mam 21 lat nigdy nie miałam chłopaka całe dnie spędzam przed kompem/ewentualnie tv nie mam celu zawalam studia jestem brzydka mam 10 kilo nadwagi nie mam znajomych,przyjaciół majówkowe speedziłam przed tv bo na gg nikogo nie było;/ wogóle nie imprezuje i mam przewlekła chorobę i pewnie za 15 lat zostanę kaleka;/ przegrałam zycie?

Gość dobry temacik
up

to ja tez....przewalam studia ktore kochalam, wyjechalam z polski do chlopaka, ktory mimo, ze ze mna mieszka nie widzi mnei calymi dniami bo siedzi przed kompem, zapierdzielam w pracy, za ktora nie przepadam, przytylam z 8 kg :( nic mi sie nie chce , znajomi mieszkaja kawal drogi ode mnie, do dupy

hey, ja co prawda mam faceta, ale tak samo jak ty zaje... się mudze. po pracy do domu i tak siedze, nudze sie. niby ostatnio zaczelam wychodzic i mam znajomych, ale tak naprawde każdy ma swoje problemy i swoje życie.

onakr - ja tez wychodze ze znajomymi, ale kurcze , ile mozna? jzu chyba w kazdym klubie w chicago bylam :( zanudzic sie idzie, do tego moja Kota mnienie kocha :( eeeh co za zycie

swinkowaa- wiesz początkowa chciałabym być tam gdzie ty, wiesz nowe mijesce i pewnie pełno przystojniaków, ale tak jak mówisz ile można w kółko robić to samo,

poza tym, jak gdzies ide to wolalabym pogadac, napic sie ...a nei wrzeszczec przez muzyke...chyba sie starzeje :(

nie wiem czy wiek gra tutaj jakąś role, ja jestem młoda bo mam dopiero 23 lata, ale myśle tak samo jak ty, chociażby ostatnio byłam z kumpelą na drinku, musiałyśmy wrzeszczeć, aby cokolwiek słyszeć. mieszkam w małym mieście, i nie ma dzie tutaj pójść. poprostu to jest bez sensu, a długo jesteś za granicą???

Gość ja tez siedze i rycze
zostawil mnie z dzieckiem po 4 latach nie spie po nocach nie jem czuje sie jak wrak czlowieka na tabletkach uspokajajacych czy mam szanse na szczescie? trace nadzieje i wogole caly sens czy to kiedys mi minie?a powod jego odejscia-stwierdzil ze za malo zarabia aby zapewnic mi i dzieku godne zycie i lepiej niech zostane w domu rodzinnym a ja go tak kocham ,bylam dobra dla niego -chyba za bardzo mu to okazalam?jak myslicie?jezuuuu jaki mam metlik w glowie.....aaaaaaaaaaaaa 😭

współczuje Ci i to bardzo, i niby nie mam az takich doświadczeń, i może łatwo mi przyjdzie to powiedziec, ale zobaczysz bedzie dobrze, on postapil po chamsku, co to wogole za powod!! zostawic kobiete z dzieckiem bo nie ma sie odpowiedniej pensji?? a co ty teraz masz zrobic???!!! przedewszystkim musisz myslec pozytywnie, wiem jak to jest kiedy zostawi cie facet, ale tego kwiatu pół światu, być moze zbytnio mu okazywalas swoja milosc i wogole, bo faceci tacy sa, nie okazujesz mu tego- mysla ze ich zdradzasz, okazujesz- to im nie pasuje. jestem z toba!!!!

ja siedze i rycze ......jakkolwiek to nie zabrzmi, to troche ci zazdroszcze , bo wiesz na czym stoisz, ja nie wiem :( ty wiesz, ze musisz ukladac sobie zycie tylko ze soba w tle. w kazdym razie zycze ci duzo wiary w sibie, samych dobrych celow, madrych posuniec i radosci z zycia, bo skoro odszedl, to znaczy, ze nie byl to ten.....i teraz mozesz czekac na swoja polowke :) glowa do gory jestem tuz juz 5 lat ....ani duzo ani malo ....

ja czasami też bym chciała wiedzieć na czym stoje, u mnie w związku jest tak sobie, zero namietnosci, zero rozmow, nieby to tylko 4 lata ze soba, a co bedzie pozniej??? wolalabym to skonczyc, ale nie chce, bo go Kocham, dlaczego to wlasnie my kobiety tak sie angazujemy????????????!!!!!!!!!!!!!!! :((

onakr - jak tak czytam to chyba nic nam nei zostaje jak skoczyc, bo przegralysmy zycie :D

no dobra powiedzcie jak robicie te różne obrazki koło tekstów :)