Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cup of coffee

Prawdopodobnie umrę na...

Polecane posty

Czyli choroby dziedziczne w Waszej rodzinie:D Kto chce sie podzielić swoim czarnowidztwem w tym jakże ponurym dniu kiedy to ciągle narzekam i marudze, a topik też zbyt mądry nie jest ,ale bywają głupsze.. Ja: -SM, cukrzyca, rak mózgu , depresja, schizofrenia,wrodzona łamliwość kości, miażdzyca, alkoholizm, narkomania, mięśniaki, wole, marskość wątroby , rak skóry , rak piersi...:)

Serio pytasz? Bardzo prawdopodobne, że na raka szyjki macicy. Czekam na badania i wyniki. A jeśli nie na to, to wszyscy moi dziadkowie umarli na raka, więc albo rak trzustki, albo wątroby :)

Gość ja wolę
NA CHŁOPIE :-)

Oczywiście i tak jestem pechowcem ,wiec zawsze byłam pewna że umre w chwili gdy podadzą w TV moje zwycięskie szesc numerów Toto Lotka... coś u Was słabo z tym umieraniem. Na Jedynce jest GHOST WORLD , fajny film jak nie macie co robić.

Pewnie tak sie zasiedziałyscie na Kafe,że już dawno komornik wszystko powynosił:) zostało tylko krzesło i komp.. ja jestem na najlepszej drodze do takiej sytuacji:classic_cool:

tez nie, ale musze przyznac sie w sekrecie, ze tu jest taka jedna pseudo-polsko-profesionalna stacja tv i tam wlasnie trwam czasem puszczaja - neistety nie wiem, czy to informacja bierzaca, bo nie ogladam tego badziewia