Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a456

Panowie SKORPIONY

Polecane posty

Gość a456

Witam wszystkich Panów skorpionów :) mam do Was pytanie ;) czy faktycznie tacy złośliwi, zazdrosni i wredni jak opisuja Was w horoskopach? jakimi pozytywnymi cechami charakteru możecie się pochwalić? czym możecie zachwycić kobietę? a co cenicie szczególnie w kobietkach??

Gość a456
czekam na Wasze literki :)

Jestem egoistą z elementami altruizmu :D:D:D:D:D :classic_cool: Złośliwy i wredny potrafię być jeśli zostanę do tego zmuszony,a u kobiet najwyżej cenię umiejętność myślenia :D:D:D:D :classic_cool: nie tylko o własnym tyłku :D:D:D:D:D

Gość skorpionica1000
panowie jak panowie, ale kobiety skorpiony to demony:) pamietaja wszystko, wybaczaja nie zapominaja niczego, msciwe, zazdrosne i kochaja na zaboj!!! ale jako prawdziwi przyjaciele niezastapione

Gość naraza
spier-da-laj 🖐️

Gość wredny skorpion
Kazdy kto widzial czarnego skorpiona wie o jaki to stwor. Odpycha i fascynuje zarazem. Prawda jest, ze moze miec 5 romansow na 20m2 i kazda z pan bedzie czula sie wymarzona i jedyna :), gdy podejmie decyzje jest wierny i oddany. Skorpion nie zapomina i nie przebacza, potrafi zemscic sie po latach. Pod cala zlosliwoscia i cynizmem jest wyjatkowo wrazliwa natura, kto tam dotarl zdobyl serce skorpiona. O tym czym skorpion moze zachwycic kobiete jest we wszystkich horoskopach :) radze im zaufac :) Nie wiem czy to miarodajne cenie przyjazn, partnerka, to nie tylko kochanka, to moj przyjaciel.

zapomniałeś dodać,że naszą przyjaźń jest bardzo trudno zdobyć:)

o rety w rownym stopniu dotyczy to kobiet jak i mezczyzn.... skorpion to skorpion i tyle!

Gość wredny skorpion
Polecem tez stopke xyzed... To taki super trafny manifest. Nikt nie zawroci skorpiona ze swojej drogi moze tylko sie przylaczyc.

Gość hgfhgn
oj bardzo ciezka sprawda...mój narzeczony jest skorpionem..i długa przed nami droga była..ile to ja razy musiałam ustapic..i przytakiwac..ale wszystko da rade zmienic..małymi kroczkami ale jest coraz lepiej..i nawet juz z tonu schodzi jak trzeba:D teraz zaczyna rzadzic pani raczkowa:)choc tak jak mowie bylo ciezkkkko

Gość olka.M.
uwielbiam skorpiony, wydaje mi sie ze 2 skorpiony to zwiazek idealny:) jeszcze skorpion + koziorożec :P iskrzy...

Gość a456
o xyzed - juz Cie lubie ;) od niedawna spotykam sie z jendym skorpionem i mam wrazenie jakbym była obserwowana i kontrolowana - czy faktycznie tak na poczatku jestescie nie ufni i tak testujecie? ;)

Gość a456
ja jestem w lekkim szoku - bo po moim skorpionie - zauwazylam ze jest tak spostrzegawczy - a z moich oczu jak z ksiazki czyta - juz sie boje patrzec hhahah zeby tak od razu wszystkiego nie wiedzial :D chocbym nic nie powiedziala on z oczu potrafi tak czytac jak do tej pory nikt - szok :D

Gość olka.M.
jestesmy nieufni, do tego mamy straszna intuicje nie radze nas kłamac, zdobyc nasze zaufanie ciezko... oj nawet bardzo namietni, zazdrosni, intryganci, pewni siebie i w glebi mega wrazliwi to cale skorpiony :P

to przygotuj się jeszcze na to,że nie tylko z oczu potrafimy czytać,a do tego niezłymi psychologami jesteśmy jako i psycholami potrafimy być :D:D:D:D:D:D :classic_cool:

Gość olka.M.
a456 --- a ty jaki masz znak?

Gość olka.M.
xyzed ---- Ty jestes moim meskim odpowiednikiem :P

Gość a456
ajjjjjjj - nie straszcie mnie - ostatnio tak mnie rozszyfrował po oczach ze bałam sie znowu popatrzec :P - nie bylo w tym kłamstwa - raczej to ze mi sie podoba:P a powinnam byc nieodgadniona chyba - nikomu jeszcze nie udalo sie mnie tak rozszyfrowac - myslalam ze jestem dobra w ukrywaniu uczuc a tu pech :P

Gość a456
blizniaczka i co mozecie powiedziec na takie polaczenie wybuchowe ? :P

Gość wredny skorpion
...oj trudna sprawa, ale nie niemozliwa.

Gość olka.M.
Skorpion + Bliźniak :) tak sobie.... Niewiele macie ze sobą wspólnego: inne temperamenty, poglądy na życie, oczekiwania i dążenia. Trudno Wam będzie znaleźć porozumienie, musicie być dla siebie bardzo wyrozumiali. Skorpion będzie dążył do podporządkowania sobie Bliźniąt i ograniczenia ich wolności. Bliźnięta mogą czuć się przytłoczone przez silnego i czasami drapieżnego Skorpiona. Bliźnięta będą się buntować i nie pozwolą na pozbawienie ich prawa do swobodengo decydowania o sobie. Bliźniak obdarzony delikatną zmysłowością, może nie sprostać wymaganiom i oczekiwaniom namiętnego Skorpiona. Bliźnięta - delikatne, towarzyskie rozmowne - mogą spotkać się z zazdrością zaborczego Skorpiona. Może to być "wybuchowy związek"

Gość a456
ja czyatałam na wp ze on skorpion - ona blizniak - super polaczenie natomiast ona skorpion on blizniak - fatalne no zobaczymy - lubie wyzwania i jako jedyny do tej pory tak mnie rozszyfrował . :P

Gość a456
potrafie byc wierna i stała w uczuciach ale tylko dla jedynego faceta wiec kwestia czy on bedzie tym moim jedynym? ;) nudzic sie ze mną nie bedzie :P temperamencik tez mam :P

Gość olka.M.
jesli sie w tobie zakocha, to szczesciara jestes:) jesli nie, to popłaczesz sobie przez niego... powodzenia:)

Gość a456
xyzed napisz cos wiecej - np co powoduje ze dana kobieta jest dla Ciebie wazna - jakie jej cechy cenisz? poza tym co juz pisałeś"mysleniem o czymś wiecej niż o własnej d.. " ;)

Gość olka.M.
tez zalezy z jakiej dekady on jest, 100% skorpiony to te środkowe, jak ja:) ostatnia dekada to juz troche łagodniejsze okazy;P a ktorego sie urodzil?

Gość a456
Olusia M zakochał sie - sam mnie "znalazł w tłumie" a łatwo nie było :P i widze to w jego oczach - niestety on tez tego ukryc nie potrafił :P

Gość a456
jeszcze nie wiem ktorego nie dopytałam ;) ale dopytam :)

Gość olka.M.
jak skorpion sie naprawde zakocha to nie odpuszcza tak łatwo :)