Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a456

Panowie SKORPIONY

Polecane posty

Gość a456
to sie ciesze bo tylko tacy zdecydowani mezczyźni mi sie podobaja - teraz takich coraz mniej ;)

Gość a456
tzn nie wiem czy zakochany- ale na pewno zafascynowany nie tylko uroda ale moja osobowoscia - zreszta poki co mi tez pasuje :)

Gość inoevka
Blizniaczka stała w uczuciach??????? To coś nowego,bliznięta nawet nie potrafią pokochać,bo zaraz im się wszystko znudzi

ano prowda ,że te z ostatniej dekady to łagodniejsze okazy :D ale potrafię być suuuuuuuuuuuuuuuuuupeer WREDNY :classic_cool: a456- a cenię jeszcze np umiejętność słuchania :D

Gość a456
inoevka - jak nie jestes blizniaczka nie wypowiadaj sie do nas tez ciezko dotrzec - łatwe nie jestesmy po prostu - mimo ze mnóstwo facetów sie za nami oglada z powodu naszego czarujacego usmiechu - mamy to w nosie i mamy w czym wybierac a ze jestesmy cholernie wybredne nie zadawalamy sie byle czym i nic z takich znajomosci nie wynika - jak komus uda sie zauwarzyc co sie na prawde kryje w sercu ten zdobywa punkty i uznanie - jak moj skorpionek :) potrafimy kochac do konca i tylko jednego partnera ale musimy czuc sie tez kochane wiec niby zadna filozofia a jednak... nasze gorace serducha niestety nie sa dla kazdego :P

Gość inoevka
TO twój partner jest blizniakiem??? Chyba zle zrozumiałam. Jak już tak Cię omami,to póżniej poszuka drugiej,takie są blizniki,nie potrafią kochać na stałe.Ciągłe zmiany,porzuci jak wytartą skarpetkę

Gość olka.M.
z umiejetnoscia sluchania to prawda, bo skorpionice tez szukaja ludzi ktorzy potrafia suchac... malo takich niestety :/

Gość olka.M.
ja nie za bardzo lubie wodniki i raki takie kluchy według mnie, a inne skorpiony jakie maja odczucia?

Gość a456
xyzed - dzieki ;) poki co widze ze mu sie podobam - otwarcie ze mna rozmawia ale czuje ze bacznie obserwuje na kazdym kroku moje zachowanie, to co i jak mowie, i jaki kontakt mam z innymi ludzmi ;)

Gość inoevka
o napewno,fascynacja,a po jakimś czasie znudzenie i poszukujecie kolejnego bodzca,znów czarujecie,tylko nie każdy wie jaki blizniak jest dwulicowy,kłamliwy,plotkarski.Dałabym go jako nagorszy wśód znaków

Gość olka.M.
inoevka -------- a ty jaki masz znak?

Gość inoevka
Czaruje z premedytacją,tylko po to,by się dowartościować,a w duszy pustka

Gość a456
inoevka ja jestem blizniak wiec wiem jak bardzo mam gorace serducho i jak łatwo mnie zranic dlatego chronie to moje biedne serducho jak tylko moge i dlatego z "boku" moge uchodzic za osobe powierzchowna a moj obecny partner to skorpionek :) i bardzo mi sie podoba jego zdecydowanie i ten blysk w oku :)

Gość inoevka
A ja waga,jestem spostrzegacza i sprawiedliwa

Gość olka.M.
błysk w oku ;) no no ;) wagi mnie nudzą...

Gość inoevka
Ja mam przyjaciela(ale nic więcej) skorpiona,super solidna firma,mogę sie do Niego zwrócić w każdej sprawie i nigdy nie odmówi

Gość a456
moge byc gadula i moge uchodzic za osobe powierzchwona - ale to moja "obrona " ale na pewno nie jestem DWULICOWA - tego nie dam o sobie powiedziec - inoevka - nie rozumiesz po prostu tego znaku ale nie kazdy znak do siebie psasuje -

Gość olka.M.
skorpiona,super solidna firma,mogę sie do Niego zwrócić w każdej sprawie i nigdy nie odmówi mówilam ze to najlepsi przyjaciele :)

Gość a456
o wagach - rozchwiane - daza całe zycie do uzyskania ROWNOWAGI i staraja sie ją osiagnac tyle ze waga jak waga zawsze sie chwieje raz jedna szalka wyzej raz nizej :P ps . moja najlepsza przyjaciolka to waga - swietnie sie rozumiemy i lubie wagi :)

Gość inoevka
To prawda taka jestem ,ale miałam związek z blizniakiem i to była porażka

Gość inoevka
w oczka patrzył i pięknie mówił,a na boku z moją kumpelą dokazywał,a ze mną chciał sie żenić

Gość inoevka
Ponadto spotykałam sie z dwoma skorpionami i są super w seksie ,namiętni,uczuciowi i nie gadają dużo,tylko dbają o swoją partnerkę

Gość a456
inoevka nie kazdy blizniak jest taki sam;) ja np. tez sie z blizniakami facetami nie dogaduje ale znam pary które uwazaja to za najlepsze polaczenie. Jedno co Ci powiem z cala pewnoscia - blizniaki sa bardzo moze za bardzo wrazliwe dlatego takim "luzackim" zachowaniem kryja to zeby nie zostac zranionym. a mezczyzna blizniak - fakt - potrafi byc czarujacy, w kazdym calu gentelmen, z nim nie mozna sie nudzic, nie jest z nautury wybuchowy tylko wesoly, duzo kobiet za nim ale wybiera i bedzie wierny tej co mu zaufa, bedzie miala wlasne zycie, i czasem przez palce popatrzy na te jego fantazyne opowiadania - bo opowiada jak nikt ;) i takiej pozostaje wierny do konca dni jak moj dziakek mojej babci ;)

Gość ZGUBIŁAM STANIK BO TAK...
Skorpion jest ósmym znakiem zodiaku posiadający jako jeden z niewielu dwie planety opiekuńcze Plutona i Marsa, jego trygonem jest woda. Wokół Skorpiona narosło wiele legend i plotek. Jest to najbardziej kontrowersyjny znak zodiaku, pełen tajemniczości, mistycyzmu, zmiennych emocji, pasji, pomysłowości i wyobraźni. Jest to silna osobowość. We wszystko co robi bardzo się angażuje, jest ambitny, dąży do zajęcia eksponowanego stanowiska. W swoim działaniu kieruje się chęcią posiadania jak i względami ambicjonalnymi. Drobiazgowy ,prawie nic nie ujdzie jego uwadze. Bardzo skomplikowany emocjonalnie, ma trudności w okazywaniu uczuć. Wrażliwy z rozwiniętą intuicją, poczuciem humoru, jest dobrym kompanem i oddanym przyjacielem. Ma bardzo duży temperament i seksualność. Bardzo często na partnerów życiowych wybiera też Skorpiony. Pewnie dlatego, aby osoba z tego samego znaku rozumiała zawiłości jego charakteru, szukając w ten sposób bratniej duszy, zrozumienia i akceptacji. Poza tym osoby płci przeciwnej z tego samego znaku w jakiś dziwny magnetyczny sposób, przyciągają się do siebie. Jest bardzo szlachetny, przenikliwy, pomocny ,o hipnotycznym spojrzeniu. Jego mottem jest transformacja, mistrzostwo , mistycyzm. Skorpion jest jednym z najbardziej kontrowersyjnych znaków zodiaku, a to z powodu "złej sławy". Wiele osób czuje przed nim respekt i bojaźń, woląc zejść mu z drogi. Często przypisuje się mu podstęp i pokrętne działanie na drodze do osiągnięcia celu. Jest zawistny, zazdrosny, chciwy. Do wszystkiego podchodzi bardzo emocjonalnie, szybko się irytuje, długo pamiętając urazy i zniewagi. Jeśli spotka się z krytyką, odrzuca maskę i pokazuje prawdziwe oblicze pełne skrajnych uczuć; od miłości do nienawiści. Jeśli czuje się zagrożony zniszczy wszystko i wszystkich na swojej drodze. Nie lubi sprzeciwu, apodyktyczny, często fanatyczny w swych dążeniach i poglądach. Jest krytyczny, sarkastyczny, uważa że wszystko wykona najlepiej sam. W swoich działaniach nie liczy się z konsekwencjami. Dla swoich bliskich jest zbyt wymagający i chłodny w okazywaniu uczuć. Jego życie jest pełne dramatycznych zawirowań i zmian, jakby przeżywał je etapami. Ma wybujały temperament i skłonność do romansów. Bez pasji w swoim życiu może czuć się bardzo nieszczęśliwy, zatruwając życie swoim bliskim, obwiniając ich o wszystko. W wyniku niepowodzeń życiowych ma tendencję do samo wyniszczania się.

Gość a456
z ta kumpela - moglo byc tak - ona go czarowala a on sie tylko wyglupial - my blizniaki nie traktujemy takich szybkich podrywow powaznie - usmiechamy sie - owszem ale my sie usmiechamy do wszystkich jak dzieci. moglo byc tak ze Ciebie mial w sercu i pewnie bardzo przezyl wasze rozstanie skoro chcial sie zenic - musialas dla niego wiele znaczyc - blizniak ma duze umilowanie wolnosci >

Gość olka.M.
podpisuje sie pod tym, cala prawda o skorpionie

Gość a456
xyzed:) a co sadzisz o kobietach bliźniaczkach? znaleś takie panie? ;) - jestem gotowa na najgorsza odpowiedz :P

Gość ZGUBIŁAM STANIK BO TAK...
Bliźnięta lubią być dobrze poinformowane, często bywają posądzane o plotkarstwo, oraz nieumiejętność zachowania tajemnicy. Są niezwykle "humorzaste" i często popadają ze skrajności w skrajność- od euforii po rozpacz, od miłości do nienawiści. Mają kilka osobowości naraz, dlatego też są mało przewidywalne, nigdy nie wiadomo jak mogą się zachować. W miłości i związkach lubią częste zmiany i silne wrażenia. Są niestabilne uczuciowo, ponieważ ulegają łatwo nowym fascynacjom. Nie czują się dobrze, kiedy mówi się o uczuciach, nie lubią deklaracji ponieważ często nie mogą ich dotrzymać. Wolą luźne związki i układy. Często są niedyskretni. Są nerwowe i nadpobudliwe, co może je wpędzić w bezsenność i kłopoty z żołądkiem oraz sercem. Manipulowanie innymi, przychodzi im z łatwością, lubią intrygować. Monotonne życie może je doprowadzić nawet do choroby, łatwo je wyprowadzić z równowagi.

Gość a456
ZGUBIŁAM STANIK BO TAK... oj to ja chyba nie jestem bliźniakiem ;) - gadula tak - ale sluchac potrafie - dwulicowosc - plotkarstwo - NIE - mam przyjaciol wieloletnich dla ktorych jestem i oni dla mnie tez podpora nie lubie deklaracji ponieważ jestem odpowiedzialna i raz dane slowo jest dla mnie SWIETE dla nie lubie rzucac slow na wiatr jak niektorzy duzo obiecuja i na tym sie konczy - jak ja cos komus obiecam to jest 100 % ze tak bedzie i koniec jestem w tym bardzo konsekwentna i biore to bardzo serio i NIGDY nie bawie sie uczuciami innych jak ktos nowo poznany mi nie pasuje od razu dziekuje i nie kontynuuje znajomosci a nie wykorzystuje i NIE MARNUJE JEGO I MOJEGO CZASU.