Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a456

Panowie SKORPIONY

Polecane posty

a456 -> generalnie nie mam wyrobionego zdania o bliżniakach choć jednego kocham na zabój:) ale z obserwcji mi wychodzi,że faktycznie to osobniki o conajmniej dwóch osobowościach ale jakie z nich fajne przytulanki :D była tu też mowa o wagach i tu z przykrością stwierdzam,że w tym gronie znam najwięcej osób,które wyżej srają niż tyłek mają :O

Gość quśśśśśśka
skorpiony powinny wiazac sie z 2 skorpionami, z autposji to wiem

Gość a456
xyzed - uwielbiam sie przytulac :) to mam nadzieje ze i moj skorpionek tak mnie kiedys pokocha :) a te dwie osobowosci - fakt ciezko to zrozumiec - ale nie myl tego z dwulicowoscia nigdy - bo tak nie jest:) wrazliwe istoty - jak płacza to w ukryciu - tak zeby nikt nie widzial a dla wszystkich zawsze mily usmiech - po co ktoś ma patrzyc na "zachmurzoną twarz" i po co ktos ma widziec ze mi akurat nie jest do smiechu. prawdziwe uczucia kryjemy bardzo gleboko i to jest tak jak bysmy byly troche w tym uwiezione i kto bedzie w stanie odkryc prawdziwa nasza nature i chociaz torche zrozumiec i byc otwartym tego do grobowej deski pokochamy - latwo z nami nie jest ale kazdy ma jakies wady :)

Gość quśśśśśśka
znam faceta skorpiona i mam kolezanke skorpionice i oni razem to burza z piorunami:P kazde z nich bylo wczesniej w inneych zwiazkach, ona chyba z bykiem, on z panna. od pol roku sa razem i nie znam lepszej pary:) i ja ich zapoznalam :)

Gość juanita
a jaka jest konfiguracja skorpiona z baranem??? bo ja wlasnie jestem w zwiazku ze skorpionem, czasem iskrzy jak sie klocimy, ale za to godzenie sie jest jeszcze bardziej gorace :p

Gość wredny skorpion
Z wlasnego niestety bolesnego doswiadczenia wiem, ze skorpion rak, zwiazek ponoc unikalny nie zawsze zadziala. Skorpion skorpion kusi i neci lecz brak odwagi, podobno jeszcze skorpion byk jest wyjatkowy. A z wlasnego doswiadczenia... gdy skorpion daje sie oswoic i przestaje byc wredny moze to oznaczac, ze przestaje mu zalezec, niestety.

Gość skorpionkaaaaa
skorpiony nie sa wredne tylko uparte i stanowcze i lepiej im po ogonie nie deptac

Gość przesadzacie troche
bo co co mnie obchodzi ze skorpionem trzeba sie obchodzic jak z jajkiem ja tez bym umiała pokazac pazurki a jestem strzelcem

Gość a mi sie wydaje
ze skorpiony sa bardzo ok - tyle ze jedyny warunek taki ze trzeba byc z nimi szczerym i uczciwym w przeciwnym razie "zdepcza" mam racje??

Gość a mi sie wydaje
:*

Gość skorpionkaaaa
mamy swoje zdanie i nie boimy sie tego, ale szanuje ludzi którzy maja swoje zdanie w danej kwestii i potrafia przy nim wytrwać, mimo ze nieraz prubije przebić swoja racje - takich ludzi najbardziej szanuje, lubie i cenie

Gość hm..hm..hm..
On 'skorpion' - lubi towarzystwo kobiet, to wytrawny znawca ich osobowości, na swoja wybrankę potrafi czekać latami. Prawdziwe uczucie skrywa głeboko i nikt nie ma tam dostępu. Tylko ten jego jad:P może być strawiony przez 'żmiję':P :P:P

Gość cvbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
skorpiony oszukuja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość ghjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ja złamałm serce skorpionowi to była niespełniona milosc pewnie sie bedzie mścić ale on tez nie jest swiety ugania sie za innymi

Gość a456
szkoda że czegoś więcej nie napisałaś/łeś ;) Jak widać Panów SKROPIONKów na kafe jest nie wiele ;) 2 . - mało" wylewni" - ale być moze to też jedna z cech tego znaku :)

Gość wredny skorpion
To moze jakies konkrety :) trudno jest gadac o wszystkim, wychodzi o niczym. :)

Gość a456
no to moze tak - konkretnie:) jak spotykacie kobiete która bardzo wam sie podoba i chcecie ja blizej poznac - to czy na poczatku waszej znajomosci zachwoujecie sie bardzo powsciagliwie (w porównaniu z paniami z pod innych znaków zodiaku) tzn. mało sms, mało telefonów- jednym słowem bez euforii tylko konkretnie zeby sie umówic ? ;) czy czekacie cierpliwie i obserwujecie jaki "ruch" kobieta zrobi zeby zobaczyc na ile mocno jej na was zalezy? i co powoduje ze otwieracie swoje serducho - czy to jest kwestia czasu czy inne czynniki ? ;)) alez zawiłe pytanie skleciłam :P no ale inteligentne z was istoty wiec mysle ze wiecie co mialam na mysli ;)

Gość kolezanka od...
znam jednego skorpiona i jest strasznie dokuczliwy i wredny

Gość a co to moze oznaczac....
MOWA CIAłA NIEWERBALNA - gdy facet przytulając dziewczynę długo spogląda w jej oczy lekko przymróżonymi powiekami lekko sie usmiechając?????????

Gość gdzie te sklprpiony-pouciekały

Gość Skorpio
No ja jestem mlodym 20-letnim skorpionem, a co? :P

Gość katie..
a z mojego doświadczenia..połączenie 2 skorpionów to mieszanka wybuchowa:)

Gość up...

Skorpionowi jeśli zależy to niestety trudno jest się wykręcić. Nie wiem czy jest to 1000 smsow. Raczej to nie to. Coś szczególnego wymyśli :)

Gość up...
mysle że mają duże umiłowanie wolności i potrzebuja - kobiety - przyjaciela. troche uległej, ale mającej własne zdanie - bo inaczej sie znudza. tak uważam

Gość Skorpion20
Ja nie wierze w horoskopy, ale ku mojemu zdziwieniu naprawde wiele rzeczy sie zgadza :OOO

Gość to moze skorpionie pora
uwierzyc w horoskopy i troche poznać samego siebie i powoli zmieniac "wredny" charakterek :P