Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a456

Panowie SKORPIONY

Polecane posty

Gość up ...

Gość up sorpionów nnie ma na kafe

Gość IntSkorpion
Jestesmy :) Moge odpowiedzic szczerze bo szczerosc to nalezy do tego znaka. Pozytywne cechy sa, duzo pasji, energii, nie poddajemy sie, kochamy do konca jak wiemy ze ktos nas. Lubimy kochac sie a nie tylko seks, skorpion nie czuje sie dobrze w sobie jak ma sam seks bez milosci ale zrobi to bo potrzebuje bardzo seks. Mozna ufac nam, i tu trzeba uwazac, bo jak ktos nam zrobi krzywde to nigdy nie zapominamy. Nie lubimy falszwych ludzi wcale. Oproc tego jestesmy bardzo pracowite, pelno energii i bardzo czule.

Gość skorpionie
co sprawia że zakochujesz sie w kobiecie, że staje sie ona dla ciebie tak wazna że gotów jesteś ja kochać do szalenstwa i czy jak kochasz prawdziwie czy pokazujesz jej to czy udajesz zimnego zwłaszcza na początku?

Gość Skorpion20
Ja mialem problemy z okazywniem uczuc. Ale czy to oby na pewno zalezy od znaku zodiaku? :P

Gość skorpionie
to co sprawia ze sie zakochujecie ze kobieta jest dla was wazna - nie omijajcie pytania dyskretne skorpionki ;)

Gość skorpionie
wredny prowokator ;) ale skorpiony sa takze szczere az do bolu :P więc ??? :)

Gość up....

Gość ghkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
czy skorpiony sie mszcza ?

nie zawsze drastycznie ale przeważnie choćby sygnalizacyjnym prztyczkiem :D:D:D

Gość ghkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
prztyczkiem tzn ?

Gość skorpiony
PONAWIAM :) co sprawia że zakochecie sie w kobiecie, że staje sie ona dla ciebie tak wazna że gotów jesteś ja kochać do szalenstwa i czy jak kochasz prawdziwie czy pokazujesz jej to czy udajesz zimnego zwłaszcza na początku?

prztyczek czyli delikatne przypomnienie sugerujące możliwość wystąpienia ataku,który jednak wcale nie musi nastąpić :D

Gość skorpiony
i zostałam "olana" przez skorpiony :(

Gość up...

Gość where are you now D

Gość co to znaczy TYPOWY
Typowy - ze jestescie wstretne tzn - zazdrosne - zawistne - zaborcze - zawzięte - nieustepliwe

skorpion to przede wszystkim: osobowość dyskrecja seks pamiętliwość wrażliwość

Gość a jak sie ma
WRAżLIWOść do zawziętości i chęci wdeptania kogoś w ziemie wrazliwy czlowiek tak nie robi

wrażliwość w ujęciu pozytywnym nie dotyczy wrogów :P ot co :D

Gość a jak sie ma
guzik prawda- wrazliwość człowieka - to calokształt i dotyczy każdej dziedziny życia - być wrażliwym na drugiego człowieka - ale czasem trzeba odpuścic a nie mieszać z błotem tym bardziej ze nad skorpionami aureoli raczej nie widac a najwyrazniej widza cudze a nie swoje błedy skorpiony nie sa wrazliwe tylko tak sobie to tlumaczą bo sa tylko wtedy jak trafią na twarda kobiete ktora sobie na glowe wejsc nie da - i wtedy pokazuja swoja tzw"wrażliwość" a wrogów skorpiony sobie same stwarzają - wiele ludzi żyje na świecie i nie ma ani jednego NO ALE I NA WROGOW trzeba sobie zapracowac

Gość a jak sie ma
poza tym ta pamiętliwość jest żałosna - lepiej się zająć czymś bardziej budującym niż rozpamietywanie i kombinowanie jak tu kogos zniszczyc zeby poczuł jak boli - tez mi wrazliwosc

"poza tym ta pamiętliwość jest żałosna - lepiej się zająć czymś bardziej budującym niż rozpamietywanie i kombinowanie jak tu kogos zniszczyc zeby poczuł jak boli - tez mi wrazliwosc " tak wg ciebie lepiej dać się skopać,sponiewierać i jeszcze za to podziękować oraz prosić o jeszcze :P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość zapach pomarańczy...
'xyzed' ->:) Czy w sercu skopiona, tak na stałe jest kobieta, którą pragniesz i z jakiego jest znaku zodiaku? :D

czy to pytanie do mojej nieskromnej osoby?? :D Jeśli tak to odpowiem : Tak i to bliźniaczek jest :D:D:D:D:D

Gość zapach pomarańczy...
Ile lat jej obraz nosisz w swoim sercu?:) Czy jestes z nią, czy jest nieosiągalna dla Sorpiona 'xyzed'?:) Tak pytam, bo skorpiony to najczęściej zdradzacze, więc zaciekawiło mnie , czy są w stanie pragnąć jedną z wybranek swojego serca na zawsze, nawet do końca swoich dni (:P)

Gość a jak sie ma
tak wg ciebie lepiej dać się skopać,sponiewierać i jeszcze za to podziękować oraz prosić o jeszcze i od razu skrajności :P a nie lepiej OLAć i pomyslec o sobie a nie obmyslac sposobu zemsty na tej drugiej osobie