Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashanti88

kabaretki

Polecane posty

Gość ashanti88

Hej dziewczyny :) mam pytanie , do czego i jak nosicie kabaretki? Na gołe nogi czy pod spodem cienkie rajstopy? Do krótkich spódniczek czy takich do kolan? I jakie buty do tego? Chcę się ubrać dla faceta ładnie a nie jak dziwka a jego bardzo kręcą kabaretki. Proszę o pomoc ;)

Gość ashanti88
no ciętą ripostą bym tego nie nazwała :D i bez obawy nie zrobią się :)

ale lepsze sa takie ponczochy kabaretki do ud:D takie co sie na tylek naciaga sa niepraktyczne i mniej estetyczne :P A fajnie wygladaja np do spodniczki,czy krotkich szorcikow.A buty jakies ladne klapeczki na obcasie czy cos w tym stylu

Gość ashanti88
dziękuje Gejsza88 :) Mistrzu ciętej riposty dla mnie jesteś po prostu żałosny ;)

smieszny pomysl z tym zakladanie na rajstopy skąd Ci coś takiego przyszlo do glowy a tak w ogole to kabaretki sa jeszcze modne?

Gość ashanti88
moja koleżanka zakłada na cienkie rajstopy i tak się zastanawiałam czy się tak nosi , dlatego pytam może i nie są już modne a co można się ubierać tylko modnie? Inaczej to już nie? Bo ja np wcale nie muszę podążać za modą.

no to dziwnie twoja kolezanka robi :D a tak pytam, bo kiedys nosilam kabaretki czesto a teraz to chyba bym się zastanowiła..... no ale na namietną noc to co innego ;)

Gość ashanti88
no też mi się to wydawało dziwne ;) dlatego postanowiłam się poradzić :) ja jakoś nigdy nie nosiłam a teraz chciałam facetowi przyjemność zrobić skoro tak go kręcą te całe kabaretki ;) oby dobrze wypadło ;)

Jak jest zimno, to się zakłada na zwykle rajstopy :D Moim zdaniem, gdy cała noga jest widoczna, np. przy szortach, to wygląda to wulgarnie. Albo na namiętną nockę:P albo do pracy przy drodze. Chyba, że ktoś jest under 14 albo w jakimkolwiek stroju wygląda nieseksownie:P