Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flip flop

jakie byly wasze sluby cywilne?z pompa czy bez?

Polecane posty

Gość flip flop

my tylko taki planujemy,nie chcemy koscielnego.bedziemy miec okolo 50 gosci,ale wciaz chcemy przyjecie. jak to sie u was wszystko odbylo?

Gość flip flop
wypowiadajcie sie kobietki,bo mi wmowiono,ze cywilny ma byc skromny:O

Gość lalalalalalalalalalal
Ja miałam tylko skromne przyjątko w domu z kawą i ciastem dla najbliższych.Ale wydaję mi się że każdy robi tak jak chce.Np moja koleżanka która brała ślub cywilny przede mną miała przyjęcie w restauracji dla ok 50 osób.Więc myślę że skoro nie chcecie kościelnego to warto zrobić takie przyjęcie teraz żeby potem było co wspominać.

Gość flip flop
dziekuje za twoj post:) ja chce zeby wszystko bylo tak samo jak na tradycyjnym przyjeciu z ta roznica tylko,ze pominiemy kosciol.wiec oczepiny chyba tez moge zrobic,prawda?

Gość basic
moim zdaniem mozesz zrobic wszytsko na co masz ochote! :) jedni wola z pompa inni bez. Slub to slub jedyne takie wydarzenie w zyciu (objetne czy koscielny czy cywilny) wiec rob jak uwazasz i nie sugeruj sie opiniami innych.

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
możesz zrobić na co tylko masz ochotę :D a tych co twierdza inaczej olej sikiem prostym :P

Gość autorko ja jestem w Twojej
sytuacji:) Tez biore slub cywilny.. I z narzeczonym równiez chcemy zrobic normalne wesele :) Zapraszamy 120 osób ,orkiestra,alkohol,jedzonko itd. Nio więc normalne wesele:):)

Gość lalalalalalalalalalal
pewnie że możesz mieć oczepiny.zresztą możesz mieć wszystko co tylko będziesz chciała.To Twój ślub a jak komuś nie pasuje to jego sprawa :)

Gość flip flop
no,podnioslyscie mnie na duchu:)wiec zrobie tak jak zaplanowalam,suknia slubna,garnitur dla pana mlodego,uroczysty slub cywilny i zabawa do bialego rana:D

my bierzemy tylko cywil, a potem normalne wesele.Bedzie nawet pokaz sztucznych ogni, wiec raczej z pompa:D

co kto lubi :) to wasz dzien wiec spedzcie go jak chcecie :) my nie cierpimy wesel ani zadnych tanecznych imprez a juz na pewno nie glupkowatych zabaw na oczepinach wiec poszlismy do urzedu i potem wypilismy szampana z rodzicami. No i pozniej juz we dwoje swietowalismy :)

Gość flip flop
no ja tez nie chce zabaw typu 'walek miedzy nogi' albo macanko w kolanko,ale wiazanka chce rzucic.a 50 szt,to chyba nie jest tak duzo,wydaje mi sie,ze to raczej skromne przyjecie.

a ja biorę cywilny za tydzień i mam obiad dla 20 sób, a za rok wesele i kościelny. Ale jak bym nie miała kościelnego, to wesele by było po cywilnym - co to szkodzi.

Gość no ale właśnie
Ha! Ja też cywilny (chcemy w plenerze), a potem super wesele z fajerwerkami o północy :)

Po pierwsze nic sobie nie daj wmówić. To wasz dzień i macie prawo zorganizować go tak jak chcecie i tak jak wam się wymarzy :) My braliśmy ślub cywilny, kościelnego nie planujemy, zrobiliśmy przyjęcie na około 50 (tylko dlatego, ze nie lubimy wesel), wszystko było tak jaki chcieliśmy :) Przynajmniej mamy co wspominać. Nie daj sobie tego odebrać :)

Gość brałam cywilny
bez pompy, bo nie lubie, ale fajny. Potem zupełnie cichy koscielny, tylko swiadkowie. Uwazam,ze mozesz zrobic cywilny jaki tylko chcesz ,huczny i nie, dla ciebie wlasnie talki jest wazny. Nic nikomu do tego.