Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miła27

Wciąż Kocham byłego z przed 7lat ale on aktualnie spotyka się z nastolatkami

Polecane posty

Ma 27 lat a jego obecna dziewczyna 18, Jak o niego powalczyć, to jeszcze moja miłość z liceum

Gość dtc
z czasem nie powalczysz, przykro mi nie da rady..... tempus fugit

Gość vvvvv
jesteś za stara, nie masz u niego szans

niestety 27 latka nie ma szans z 18

Gość odpowiem............
A co jest gorszego w 27 latce od 18 latki ???? Wiek absolutnie nie ma tutaj znaczenia - liczy się tylko miłość bo każdy wiek ma swoje wady i zalety.

gorszego jest to że 27 latka ma o jakieś 200 zmarszczek mniej niż 18 i mniej doświadcznia życiowego co oznacza ze 18 można okiełznać i zapanować nad nią a 27 już niestety. są wyjątki czasem jednak.

Gość
odpowiem............ => Ciało. I przejścia, które zawsze zostawiają takie czy inne skutki. I liczba partnerów. I to, że mają często mocne ciśnienie na małżeństwo. Itd. Oczywiście - komu co. Ale skoro chłop bryluje z 18tkami, widać takie lubi.

Małolatka jeszcze wesola sympatyczna chce się bawić, oddałbym swoją 25 letnią ziewczynę za taką. Więc zapomnij o nim!!

Jesteście chorzy , z Waszych gadek wynika ,że każda która skonczy 20lat powinna sobie palnąć w łeb:O

Gość ja znam wiele 18-latek
które mają wieksze parcie na małżeństwo niż 27-latki... Im człowiek starszy tym większe wymagania, więcej trudnych do przezwyciężenia przyzwyczajeń, bardziej egoistyczny też się człowiek robi...

Gość
Cup of coffee => a ty masz kompleksy :P Z mnie się tam najprzyjemniej związkuje z dziewczynami osiem lat młodszymi i tyle. Przetestowane i zdania nie zmienię. Różne dziwadla chodza po ziemi. Starsze też mają swoich amatorów.

Gość Ty go kochasz ale
on ciebie nie i najwyższy czas żebys przyjęła ten fakt do wiadomości, bo jak wiesz do tanga trzeba dwojga ... :-D

Ja mam 20 i w sumie miałam sama faceta 8 lat starszego ,ale uważam ze kobiety w każdym wieku mogą sie podobać , nie mozna dzielic na młode laski z którymi chcecie byc i na te po 20-23roku zycia z którymi jestescie bo ktos Wam musi gacie prac

Gość
Cup of coffee => chuj nie staje na pobożne życzenia, tylko na widok laski która się podoba. Poza tym: jeśli laseczka będzie miała 18, to po 3 latach będzie miała 21, ja 30, różnica sie nie zmieni. Nie powiedziałem, że babę wymienia się co 5 lat na nową :P Napisałem, że preferuję, taka a nie inna różnicę wiekową.

Z tego wynika,że trzeba łapać faceta jak sie ma 18lat a pozniej sie modlić ,zeby sie nie znudził bo wtedy koniec. To ja nie mam faceta , a mam 2o wiec do konca zycia bede sama i nikomu juz nie stanie na mój widok:(