Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlodziutka555555

CO NA ZAPAS ??

Polecane posty

Gość Mlodziutka555555

MAM PYTANIE,CO ZABIERACIE ZE SOBA DO LOKALU PODCZAS SLUBU? JAKIES DODATKOWE,ZAPASOWE RZECZY TYPU RAJSTOPKI..ITD.?

Ja bym wzięła zapasowe pończochy, wkładki do butów, buty na przebranie, plastry na wypadek jak mnie buty obeżrą, agrafki, igłę z nitką, nożyczki, chusteczki jakieś odświeżające i matujące, sprzęt do poprawiania makijażu - głównie puder i szminka, no i telefon, dokumenty - takie tam, jak zwykle:) Ja sobie to wszystko zostawię w swoim pokoju, bo śpimy w hotelu gdzie jest impreza:)

Gość Mlodziutka555555
JA CHYBA TEZ MUSZE ZROBIC NIEZLY ZAPAS :) A CO DLA MEZA? KOSZULA ZAPASOWA,COS JESZCZE ??

No w sumie koszula zapasowa to niegłupi pomysł, zwłaszcza jak jest gorąco. facet też może wziąć buty na przebranie, bo męskie buty, nierozchodzone, też potrafią obżerać. A mało który facet jest na tyle przewidujący, żeby rozchodzić nowe buty przed weselem:-D

Gość Mlodziutka555555
Dlatego pisze rowniez o naszych przyszlych mezach bo jak my za nich nie pomyslimy to kto to zrobi ??? haha

mój facet przewidział i juz chodzi w butach slubnych :P ale to głównie poto, zbey mu się podeszwy starły, bo nowe były takie śliskie że czuł sie jak na lodowisku