Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedz na wszystkie

odpowiedzi na wszystkie pytania - FAQ

Polecane posty

Gość Drogi Bywalcu
Kura pije a nie szcza dlatego - że mocz wydaje z kałem , jak łatwo mozna zauwazyć kał kury jest doś mokry , wodnisty .... - także robi te obie czynności fizjologiczne za jednym zamachem :-) Pozdrawiam :-)

Dziękuję!!!! 🌻 Nareszcie ktoś mi to wyjaśnił!! A autorowi/-rce tego topiku - więcej pokory życzę :P

Gość Drogi Bywalcu
nie ma za co 🌻

Ależ jest, jest... 🌻 Ten problem miałem od lat. Pewien mój znajomy gdy brakowało mu argumentów w dyskusji zawsze mówił tak: "jak jesteś taki mądry to powiedz czemu kura pije a NIE JSZCZY??" (wymowa dkładnie taka jak napisałem). Nikt nie potrafił mu odpowiedzieć i na tym dyskusja się kończyła. :)

W takim razie tytuł topiku jest mylący.... :o Jak na wszystkie to na wszystkie... Dobrze, jeszcze raz dziękuję za odpowiedź! :) Zmykam i nie przeszkadzam.

Gość do autorki topiku....
Jakie sa typowe obiawy wczesnej ciąży,czy od razu sie wie ,ze to ciąża(brak miesiączki -objaw podstawowy ,ale co jeszcze?)

Gość do autorki topiku....
pytanie drugie : ile kosztuje i na czym polega farmakologiczne poronienie??

Ja mam takie pytanko...po 2 latach brania tabletek odtstawilam je...dostalam do 27 dniach bardzo skape plamienie....trwalo ono 5 dni, czyli tak jak normalna miesiaczka ale to bylo tylko plamienie, ktore potem zniklo. Czy moge to traktowac jako okres??