Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona troche

samoistny restart komputera

Polecane posty

Gość zielona troche

moglby mi ktos pomoc?moj komputer od pewnego czasu sam zaczyna sie restartowac.raz czesto,raz rzadziej,ale jednak.niektorzy mowia,ze to wina karty graficznej,inni ze zasilacza...jakie jest wasze zdanie? czasem jest tak,ze juz chce go wylaczyc,najpierw wylaczam wszystkie programy,potem wciskam menu start i chlast sam sie restartuje,wiec musze czekac i potem wylaczyc raz jeszcze. blagam o pomoc,bo nie mozna na spokojnie z niego korzystac...

a mojemu robi się zrzut pamięci fizycznej :P i restarcik owszem, ale da się z tym żyć :) chociaż czasem to mnie nosi

Gość zielona troche
no,ale zrzut pamieci fizycznej co pol godziny lub czesciej? mnie to nieziemsko wkurza

Gość rammmm
dociśnij kostki ramu, albo wyjmij je i włóż znowu, bo to to raczej to...

wina zasilacza, ja tez tak mialam. po czasie zwloki zasilacz spalił się po prostu. dlatego powinnas kupic nowy zasilacz.

Gość zielona troche
wcisne najpierw te kostki,a jak nie,to pomysle nad wymiana zasilacza...w sumie zaczal tak swirowac,jak sie przeprowadzilam,a jego transport odbywal sie w srednich warunkach. dzieki wielkie za rady:D

Gość zielona troche
a jakie dane sa pelne? restartuje sie...nie wiem gdzie szukac przyczyny,ale mnie to wkurza...komputer ma jakie 2 lata,wiec nie jest jakos wybitnie stary...a wtedy byl super na czasie...w gry nie gram.a co jest potrzebne konkretniej?

Gość zielona troche
on nie musi byc cichy..wystarczy,zeby sie nie restartowal...juz byl w serwisie....

Moim zdaniem masz jakiegos wirusa. Miałam identycznie, wszystko było podejrzane.. zrobiłam format C i jak ręka odjął:D

Gość to twoja wina
:)

Format C mniej kosztuje niż grzebanie w kompie i szukanie nie wiadomo czego:P A pierwszym pytaniem w serwisie bedzie: a robiła pani format dysku??:P

Gość zielona troche
czyli ogolnie to moze byc wszystko... ;(

Gość zielona troche
przez ostatnie dwa dni nie bylo neta i komputer ani razu nie padl...wiec kolejnym faktem jest,iz pada jedynie gdy korzystam z przegladarki internetowej...czy to w ogole jakis cynk?