Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_16latki

Problemy z dorastającą córką

Polecane posty

Gość mama_16latki

Moja córka w tym roku skończyła 16 lat. Nie jest z niej już dziecko ale bez przesady. Sprzątam sobie jej pokój (tak powierzchownie) i nagle natknęłam się na jej pamiętnik. Nie powinnam była ale przeczytałam kawałek i doznałam szoku. Opisuje tam swoich chłopaków. Wiedzialam ze miała tam jakichs ale nie wiedziałam ze ta gówniara nie jest już dziewicą od jakiegoś roku. Pisze co się dzieje na imprezach i nie przypomina to imprez a jakies sex party zakrapiane alkoholem. Zawsze pozwalałam jej na wiele rzeczy ale były tego granice... nie wiedziałam ze ona taka jest. W pamiętniku opisała swoją strone internetową. Zobaczyłam jej zdjęcia na www.bahu.pl i jestem w szoku. Są pół nagie i do tego ona obsciskuje sie na nich z jakimiś nieznanymi (starszymi bo przynajmniej z liceum) chłopakami. W tamtym roku na wakacje pojechała do Włoch w pamiętniku zapisane było co tam robiła i nie sa to rzeczy jakie powinna tam robic. Nie wiem co teraz zrobic?? Nie moge powiedziec ze czytałam jej pamietnik a jednoczesnie musze jakos zareagowac.

Gość jestes bezczelna
skoro przeczytalas jej pamietnik. Niektorych rzeczy lepiej nie wiedziec. Jesli jej o tym powiesz znienawidzi cie na dlugo. Po kiego w ogole go dotykalas? nie znasz podstawowych zasad prywatnosci?Teraz masz za swoje.Dziewczyna we wlasnym domu nie moze miec spokoju. Wspolczuje jej takiej matki. Sama niedlugo nia zostane i mam nadzieje, ze na starosc nie stane sie takim wrednym wscibskim babskiem

daje sobie glowe uciac, ze to jest zawoalowana reklama podanej strony internetowej :O

Gość jestes bezczelna
ja tam nie weszlam nawet na ta strone

Gość xwoman
Do jesteś bezczelna Masz rację, że jest bezczelna jej matka ale to nie zmienia faktu, że jej córka nienormalnie się zachowuje. A Ty, autorko wątku, gdzie byłaś przez te 16 lat? Trzeba było z nią rozmawiać, to nie miałabyś takich problemów.

Gość jestes bezczelna
ale faktycznie, ja sie nie zczailam:D

Gość krecik..
tez myślę, że to chodzi o te stronę żadna matka by nie podawała jeszcze do tego wszystkiego strony, gdzie mozna zobaczyc jej balującą córkę

Gość jestes bezczelna
wiesz co roznie to bywa. Nastolatki czasem koloryzuja w pamietnikach, ja tez jak pisalam swoj dodawalam sobie troche rzeczy. Ok moze stracila to dziewictwo, ale to tez wina matki. Ciekawe, czy rozmawiala z nia na te tematy, ostrzegala, czy wychowala w szacunku do wlasnego ciala, czy po prostu nie robila nic myslac ze to takie oczywiste

Gość xwoman
Aha, Krecik nie uogólniaj... Czemu piszesz, że żadna matka by tego nie zrobiła? Mało wiesz o życiu... Niektóre "matki" potrafią być największymi wrogami własnych dzieci. Wierz mi! To się zdarza i wcale nie tak rzadko... A ten post to chyba faktycznie jakaś prowokacja.

Gość cartedorr
A Ty, autorko wątku, gdzie byłaś przez te 16 lat? Trzeba było z nią rozmawiać, to nie miałabyś takich problemów. Xwoman gadasz bzdury. W pewnym wieku rodzice maja minimalny wplyw na dziecko i to wlasnie srodowisko w jakim sie obraca je ksztaltuje. Znam swietnych ludzi, ktorzy maja beznadziejnych rodzicow i cudownych rodzicow, ktorych dzieci zachowuja sie tragicznie.

Gość xwoman
Rozumiem, że mieszkasz z nimi pod jednym dachem, że tak łatwo poddajesz ocenie te rodziny?

Gość cartedorr
Tak, z niektorymi mieszkalam pod jednym dachem. Kazdy wiek rzadzi sie swoimi prawami i zadni rodzicie nie maja wplywu na to, co ich dziecko bedzie robic na obozie we Wloszech na przyklad:D

Gość xwoman
Wystarczy rozmowa... chociaż wyjątki zdarzają się.

Gość upupupupupui67u

Gość kaffeterianka
Która matka podałaby adres strony z półnagimi zdjęciami córki....żałosne