Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

widzieliście dzisiejsze Rozmowy w toku?

Polecane posty

Gość tragedia....
:O JAk ta ostatnia dziewczyna mowila to po prostu noz sie otwieral w kieszeni... Jej matke to pod sciane i rozstrzelac :O

nastoletnie prostytutki, dziewczyny zaczynaly w wieku 16 lat, jeden chłopak w wieku 13 :O

Ta ostatnia dziewczyna..kurcze straszna historia. Reszta w sumie miała wybór ( nie widziałam pierwszej)

Gość chybas dziś nie lała
chłopak? omg:O

i jeszcze jak matka na ulice do niej po pieniadze przychodzila :O a ten facet na samym poczatku tez niezle ziolko... dlugi ma a panne wysyla sie szmacic

yhym, gej zaczal w wieku 13, teraz ma 18 i zaliczyl ok 700 klientow..

Gość tragedia....
chlopak to pol biedy... sam chcial i lubi to

Gość Bożena Zet
ginorossi jezu... ja oglądałam, nie wiem czy sie smiać czy płakać. najwiekszy szok wywołal ten chłopak... bo prostytutki owszem, wspołczuje im przesranego życia ale jesli taki młody chłopak daje sobie ładować w odbt fiuty jakichś starch śmierdziuchów napalonych to to jest niesmaczne i na pewno zaszkodzi jego zdrowiu :( widac bło po nim że to gej, miał cienki głos i babskie ruchy tylko że on nie robi na złośc rodzicom ,a le sobie.,

wlasnie, mi tez najbardziej ten chlopak utkwil w pamieci.. mi sie wyadaje, zen ie tyle co na zlosc rodzicom, bo nie ma z nimi kontkatu juz 3 lata, ale dla wlasnej satysfakcji i dla wygodnictwa, bo przeciez jakiejs drastycznej sytuacji nie ma

Gość tragedia....
eeee tam, mi akurat chlopaka nie szkoda bylo... sle ta ostatnia dziewczyna to ma zycie spaprane dokumentnie :O

a o co chodzi z tą ostatnią dziewczyną, że tak każdy o niej pisze ?? Napisze mi ktoś co z nią było ?? :) :)

Gość tragedia....
matka ja wygonila na ulice jak miala 16 lat... po pieniadze przyjezdzala. ale to trudno opisac. Bo ona do tego jeszcze bardzo kochala ta matke... Potem jeszcze dwaj mezowie u ktorych szukala opieki i bezpieczenstwa tez ja wykorzystali :O

Gość Bożena Zet
ten chłopak był chowany "pod kloszem" a to prędzej czy później doprowadzi do katastrofy.wiem po sobie :o poza tym nie ma cięzkiej stuacji, ale ma humotry żeby codziennie wydac klikaset złotych na ciuchy ..ludzie... nasrane w głowie ja patrzac na niego miałam wrażenie że jest "brudny , niechlujny" to pewnie sugestywne myśli, zważając na jego zawód :o

nie widzialam a mozna to jeszcze obejzrec w internecie czy nie bardzo??

Gość tragedia....
i ona jedyna nigdy tego nie chciala i ngdy do tego nie wroci... Byla zmuszana :O a na ulicy miala swoj pierwszy raz :( :O

Gość chybas dziś nie lała
nie, dostają zwrot kosztów podróży

a tak trochę z innej beczki: czy mi się wydaje czy oni wszyscy tak peruki mają?

Gość no a Ty bys chciala wywlekac
publicznie takie brudy nie bedac choc troche anonimowa? ;)

Gość no a Ty bys chciala wywlekac
chlopak peruki nie mial :P no... ale on byl z siebie dumny :D Moze liczyl na reklame ;)

Tej ostatniej dziewczyny to mi strasznie szkoda , całe zycie spieprzone.A Ci wszyscy z TV zapraszaja takich ludzi , trzepia kase na programie a Ci ludzie wracaja do domu i bagno maja takie samo... Świat jest okrutnie urządzony:O

Gość tez mam pytanie z innej beczki
po co sobie tam gabke wsadzac?

oj, masz racje ;) ale ten młody to rzeczywiście dumny z siebie był :O ja zrozumiałam, że ta gąbka miała być ZABEZPIECZENIEM!

Gość ja pomyslalam ze gabka to
raczej po to, by wsiaknela krew wynikajaca z rozdziewiczenia... zeby sie facet nie przestraszyl, zeby sobie portek nie pobrudzilll... Nie wiem :O

Gość niektore kobitki dosc mocno
krwawia przy pierwszym razie...

Gość on12345
a mi wcale nie szkoda tej ostatniej laski zaczynala tak jak cala reszta majac 16 lat a tlumaczenie ze matka jej kazala jest najlepsze to tak jakby nastolatek zaczal pic bo ojciec czy matka tez pija,to tylko silna wola i umiejetnosc bycia asertwnym tak jak mowila psycholog trzeba bylo isc na policje lub gdzies do rodziny a nie tlumaczyc sie ze matka mi kazala,zreszta teraz ma 27 lat i co dalej taka niezaradna,juz ma swoj rozum i lata i powinna wiedziec ze to jest czyste kuretswo a mimo to siedzi w tym!!