Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Montmorlonit

Tutaj

Polecane posty

Gość fruzia812
o czym chcesz pogadać

eh, co za pech...jak założyłam temat to mi internet padł...no i mój temacik siadł

Gość dojna krowa
a to pech

Gość Ju...
Kortzystając z okazji, pozdrawiam Tutaja.:D Już za kilka tygoni go zobaczę. Ciekawe, czy urósł trochę, czy nie...

Gość Zgrabniutka Laleczka
Pogadajmy o niskich facetach ...:)

Gość iwaiwa12345
moja mama mówi, że niscy faceci mają krótki przewód pokarmowy i g.....o z rozumem im sie miesza he he

Gość Ju...
Po co komu niski facet? Poza tym, że nie musi się schylać do wiadomo czego?

Mont, to ty jesteś ta od faceta z autobusu do Łodzi? No i jak ci się rozwinęło?

witaj ostry różu! tak to ja...no zrobiłam sobie przerwy trochę, unikałąm go, nie pisałam...do dzisiaj wymieniliśmy się kilkoma eskami i widziałam go dzisiaj, niestety nie mogłam z nim porozmawiać, sytuacja wygląda tak, że napisałam mu esa że mi się śnił znowu i że nie wiem jak mam zapomnieć o nim, on mi napisał że on też tego nie wie:P no to ja " ale powinnam?, nie mam szans?" a on znów że trudne pytanie no to napisałam, żeby się zastanowił i mi odpisał, bo nie wiem co robić i on wtedy napisał mi esa który dał mi do myślenia " widzę, że masz takie dziwne podejście hehe chcąc mieć kogoś to już od razu nawet nie znając tej osoby hm a nawet czasem mając tą okazję porozmawiać nie wykorzystujesz tego więc hm co Ci odpowiedzieć teraz?"

napisałam, że nie chcę mu przeszkadzać w pracy i się narzucać...ja już nie wiem co z tym robić, wiem, że są laski, które dosłownie wsiadają na faceta, ja nie jestem taka...chcę dać mu oddychać...i znowu kilka razy patrzyliśmy sobie w oczy z tym, że ja teraz wytrzymywałam spojrzenia i on uciekał wzrokiem...chyba mu w głowie nieźle motam...głupia jestem

no właśnie nie wiem po co mi to...pierwszy raz jestem w takiej sytuacji, a wcale się o to nie prosiłam