Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tecumesha

wasze zarobki w branży rolnictwo, ochrona środowiska, ekologia

Polecane posty

Gość tecumesha

Hej ludzie :-), pochwalcie się jak jest u Was z pensjami. Sama pracuję w instytucie naukowym wykonującym między innymi analizy na potrzeby rolnictwa i co miesiąc na moje konto spływa przeciętnie 1100-1500 zł (w zależności od dodatkowych pieniędzy z prac zleconych). Roboty jest sporo (zwłaszcza zabójcze są okresowe jej spiętrzenia), satysfakcję daje jedynie możliwość prowadzenia własnych badań i możliwość rozwoju naukowego - jednak głównie kosztem czasu wolnego...

A kto skończył ochronę środowiska, gdzie pracuje, cczy mial problem z praca, jaka ma specjalizacje i ile zarabia ? :) hmmm...? :)

Gość tecumesha
No z taką pensją to można żyć :-D. Czym się mniej więcej zajmujesz?

Gość tijeras
Jestem biotechnologiem żywności, pracuję w firmie spożywczej w dziale badawczo-rozwojowym, zarabiam ok. 2000 zł.

Gość tecumesha
Persymono znam 3 osoby które ukończyły ochronę środowiska, dwie nie pracują w branży, natomiast trzecia pracuje ze mną. Mówiła, że był problem ze znalezieniem jakiejkolwiek pracy zgodnej z zawodem (dziesiątki wysłanych cv).

Gość tecumesha
Najgorsze, że do niedawna miałam dziwne poczucie, że w momencie podjęcia decyzji o zmianie pracy znajdę bez problemu coś lepiej płatnego. Pracowałam w sumie tylko po to aby zdobyć doświadczenie, traktowałam jak nieudaczników osoby które przepracowały na podobnych stanowiskach wiele lat i zarabiały grosze. Niestety mam za swoje...Od roku szukam czegoś innego i nic...